Прагляд поўнай версіі: Растлумачыць Google Email Увага: Googlebot выявіў надзвычай вялікая колькасць URL-адрасоў на вашым сайце
Google Email Увага: Googlebot выявіў надзвычай вялікая колькасць URL-адрасоў на вашым сайце
Я атрымаў гэты ліст (папярэджанне) ад Googles Webmaster Tools
Звярніце ўвагу, што ў мяне няма vBSEO Усталяваны.
Я хачу выправіць гэтую праблему, перш чым Google паніжае мой рэйтынг старонкі або забароны мяне наогул, мае даходы AdSense ўжо знізілася ў два разы і Google Пошукавыя літаральна напаў маім сайце.
Ужо другі выпадак такой задачы з vBET апісана тут: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-troubleshooting/1076-warning-google.html
Я накіраваў лісты ўсім vBET адміністратараў ў лічку, як прасіў, я не магу публічна паведамленне электроннай пошты, вы павінны ведаць, таму што гэта супярэчыць Googles TOS з маім мясцовыя законы, як было б, што забарона на мой рахунак Google Adsense так дона ' т спытаць.
Мне трэба неадкладна выправіць гэтую праблему без далейшага прамаруджання, гэта 3-х дзён, што я казаў пра гэта ў спасылцы вышэй.
З павагай
я думаю, прычына таго, што вы уключыце ўсе 52 моў
я лічу, што калі зрабіць VBE мовах requst як Ajax, націснуўшы на кнопку langages і тонкіх прынесці уключаны спасылкі для іншых моў можа дапамагчы на гэтым
я атрымліваю такое ж папярэджанне, і ў мяне толькі 12 мовах уключаны
я думаю, прычына таго, што вы уключыце ўсе 52 моў
я лічу, што калі зрабіць VBE мовах requst як Ajax, націснуўшы на кнопку langages і тонкіх прынесці уключаны спасылкі для іншых моў можа дапамагчы на гэтым
Не, гэта не прычына. Нашы і шмат іншых форумах ўключылі ўсіх мовах, і гэта добра. Такім чынам, вы можаце выкарыстоўваць столькі моў, колькі зможаце. Праблема ў іншым месцы і ў гэты момант нам вядома два розных прычын гэтага.
Мовы:
Цяпер мы ведаем больш прычын:) Таму, калі ласка, адкрыйце свой уласны паток і даць нам вашу пошту ад Google:)
я атрымліваю такое ж папярэджанне, і ў мяне толькі 12 мовах уключаны
Прывітанне - калі ласка, стварыце новы струмень аб вашым isue з вашай электроннай пошты. Вы атрымалі розныя lniks і мы паклоны 2 прычыны гэтай праблемы. Каб дапамагчы нам неабходна ведаць ваша справа. Таму, калі ласка, адкрыць новыя нітка пра гэта, і мы дапаможам вам:)
mario06 - Я проста ў ходзе праверкі спасылак. Я дам вам адказ ў кароткія тэрміны:)
Звярніце ўвагу, што, як мы апісалі раней - нашы супрацоўнікі даступныя для пачатку працы над праблемай, калі новы галачкай прыходзіць у выглядзе новай тэмы ў гэтым пытанні. У адваротным выпадку мы не ў стане кіраваць ім, і мы інфармуем нашых кліентаў, што ён павінен адкрыць свой уласны новы струмень аб сваім пытанні. Гэтак жа, як вы толькі што зрабілі, і цяпер мы ў стане дапамагчы вам:)
Прывітанне:)
Адна з прычын (не будзе іншых - яшчэ падчас сьледзтва) вашага пытання было тое, што вы дазволілі індэксаваць такія старонкі як член старонак. Тыя, якія не ставяцца і большасць членаў старонак у 99% жа - толькі адрозніваецца членамі імя карыстальніка. Так што, калі ён быў дадаткова перакладзены вы зрабілі 52 разоў больш такіх старонак, якія амаль аднолькавыя (тое ж ўтрыманне старонак пасля перакладу дадуць жа перакладаецца змест). Мы афіцыйна раяць блок не мае значэння старонак robot.txt - тут вы знойдзеце, як гэта зрабіць: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/general-discussions/243-vbet-performance.html # post1178
Калі ласка, звярніце ўвагу, што гэта зробіць гэтыя старонкі знікаюць індэкс форма Google, і гэта добра для вашага SEO з Google будуць бачыць і індэксаваць толькі адпаведныя старонкі з адпаведным зместам.
Акрамя таго, як я бачу, вы ўнеслі змены з Google генеруе гэта электронная пошта, таму што, як я бачу, вы заблакавалі члены старонках для гасцей. Гэта таксама вырашае гэтую частку пытання. Тым не менш, калі вы хочаце бачыць госця члена-старонак, але Google не індэксаваць яе - проста выкарыстоўваць robots.txt для гэтага:)
Я бачу, што Існуюць таксама спасылкі на архіў і нітак - Я збіраюся прааналізаваць гэта прама зараз:)
Прывітанне зноў:)
Я думаю, я ведаю, што можа быць іншая прычына - як я гляджу на сцягах спасылкі няма сувязі без моўных = на ўсе ... Калі ласка, скажыце, што ваш форум па змаўчанні мова - для дадзенага мовы спасылка павінна быць без мовы = таму што цяпер на кожнай старонцы ў вас ёсць дублююцца для Google. Як толькі для нармальнага URL і другі раз з YOUR_DEFAULT_LANGUAGE мову =.
Таксама, калі ласка, скажыце вы змянілі наш шаблон з імем vbenterprisetranslator_flag? Нам трэба ведаць, гэта vBET памылку або спароджаныя кліентаў змены.
Таму я думаю, можна было б таксама (не можаце праверыць гэта цяпер, але ў нас ужо ёсць TODO задача, якая дазволіць праверыць яго ў будучыні), якія вы толькі што чысціць кэш і была праблема з падключэннем Google - у гэтым выпадку старонкі генераваць без ўтрымання ( таму што пераклад не атрыманы) і ў літаральным сэнсе змест аднолькава для ўсіх перакладаў. Але такія рэчы здараюцца, калі носяць часовы характар і, калі вы не заблякаваны Google тых, знікае сама - гэта тыя пытанні, паміж вашым і Google сервера і vBET нічога не можам зрабіць з гэтым. Я не кажу, што гэта была прычына. Я думаю, што гэта магло быць. Калі я гляджу цяпер на спасылкі даецца Google я не бачу апісаныя праблема наогул. Такім чынам, можна яго.
Яшчэ б - просьба адказаць на пытанні пра мову па змаўчанні і шаблонаў.
Я бачу, што яшчэ адна рэч - Ваш пераклад архіва старонак для Подфорумы не працуюць і даюць пустыя вынікі. Асноўная і старонкі паведамленняў у парадку. Для старонках архіва Подфорумы ёсць памылкі. Гэта таксама робіць шмат спасылак будзе аднолькавым зместам - пустое ўтрыманне, і гэта таксама можа быць прычынай, чаму Google напісаў вам гэтую. Калі ласка, скажыце, якая з версій VB вы выкарыстоўваеце? Падтрымліваюцца 3,8 ці ніжэй - наколькі я памятаю такога самае адбываецца і на 3,6 з-за памылка VB. Калі яна не падтрымліваецца версіяй і В. Б. памылка - я знайду нітка пра гэта, і я настойліва рэкамендую пісаць VB камандзе аб рашэнні гэтай памылцы. На жаль, я чакаю, што яны не будуць рабіць гэтага, бо ён не падтрымліваецца версія больш. Але - спачатку раскажыце, якую версію вы выкарыстоўваеце, таму я не буду таліі больш слоў, і ваш час для спекуляцый;)
Прывітанне яшчэ раз зноў:)
На гэты раз я праверыў вашы спасылкі паказваюць, нітка, і я бачу дзве рэчы тут
1. Ніхто не вінаваты - я бачыў, як некаторыя з гэтых спасылак (не ўсе бачым, № 2) усе гэтыя тэмы было вельмі кароткім, якія маюць толькі аднаго прапановы ў ёй. Так што ўсё гэта былі вельмі падобныя па змаўчанні - 99% утрыманне макета. Яна не мае нічога агульнага з vBET - гэта проста ўтрыманне ўласных патокаў. vBET толькі перакладае яго, каб ён сапраўды больш падобны старонкі для тых, хто, але калі вы адключыце vBET не пераведзеных старонак ўсё яшчэ будуць падобныя адзін на аднаго, калі ў вас ёсць толькі адна прапанова ўсяго за паведамленне ў струмень. Так што мы павінны тут рабіць няма чаго.
2. Можа быць, вы забіваеце сябе ваш форум, абмяжоўваючы колькасць паведамленняў, каб убачыць гасцямі. Зараз усе старонкі, для мяне маюць аднолькавае ўтрыманне з паведаміць, што я павінен зарэгістраваць. Памятаеце, што Google шукае старонкі ў якасці госця - так што калі ваш гранічны мод па-дурному гэта заб'е ваш форум, таму што Google будзе ўбачыць ўсюды аднолькавая ўтрыманне кажучы яму ў рэгістрацыі;) Калі ласка, пераканайцеся, што абмежаванне мода досыць разумны або выключыць яго.
Прывітанне яшчэ раз зноў:)
На гэты раз я праверыў вашы спасылкі паказваюць, нітка, і я бачу дзве рэчы тут
1. Ніхто не вінаваты - я бачыў, як некаторыя з гэтых спасылак (не ўсе бачым, № 2) усе гэтыя тэмы было вельмі кароткім, якія маюць толькі аднаго прапановы ў ёй. Так што ўсё гэта былі вельмі падобныя па змаўчанні - 99% утрыманне макета. Яна не мае нічога агульнага з vBET - гэта проста ўтрыманне ўласных патокаў. vBET толькі перакладае яго, каб ён сапраўды больш падобны старонкі для тых, хто, але калі вы адключыце vBET не пераведзеных старонак ўсё яшчэ будуць падобныя адзін на аднаго, калі ў вас ёсць толькі адна прапанова ўсяго за паведамленне ў струмень. Так што мы павінны тут рабіць няма чаго.
2. Можа быць, вы забіваеце сябе ваш форум, абмяжоўваючы колькасць паведамленняў, каб убачыць гасцямі. Зараз усе старонкі, для мяне маюць аднолькавае ўтрыманне з паведаміць, што я павінен зарэгістраваць. Памятаеце, што Google шукае старонкі ў якасці госця - так што калі ваш гранічны мод па-дурному гэта заб'е ваш форум, таму што Google будзе ўбачыць ўсюды аднолькавая ўтрыманне кажучы яму ў рэгістрацыі;) Калі ласка, пераканайцеся, што абмежаванне мода досыць разумны або выключыць яго.
1. Гэта італьянскі форум, ўтрыманне ў пасадах сярэдняга і гэта не мае нічога агульнага з тым, што вы сказалі.
2. Я не забойства форуму, паколькі калі ласка, зарэгіструйцеся мод пасля 3 наведванняў (адзін з самых папулярных устаноўленых модов) не мае нічога агульнага з ботамі, паколькі яны праходзяць, нават дзеці ведаюць, што акрамя таго, я выкарыстаў з тых часоў vBET бясплатная версія выйшла (каля года?!?) і нічога не было зменена або дададзена з тых часоў.
Праблема ў тым, што мой форум лічыцца сярэдні форуму з 368000 нітак, калі Google адпраўляе яго робатаў на маім сайце яны эфектыўна бачыць 368000 тэмы, АЛЕ на www.google.52languages яны бачылі 1.540,000 індэксавацца ніткі, якія выкліканы бот Google напасці на мой сайт, спрабуючы знайсці дзе яны знаходзяцца. Мой кэш быў створаны на працягу пяці дзён з усімі мовамі ў кэшы, але зараз (тэставанне) Я усталяваў яго на 2 дня з 4-х мовах у кэшы, на дадзены момант я магу пацвердзіць, што праблема vBET, таму што цяпер я да 766000 індэксаваная патокаў і Google робатаў спынілі напады маім сайце.
Прыклад: Ваш сайт мае 5578 эфектыўную тэмы АЛЕ Google бачыць 334000 індэксавацца тэмы, вы разумееце, дзе праблема?
Не ў крыўду, вы павінны высветліць, што адбываецца з Google і знайсці абыходны шлях для праблемы, таму што Google выявіў 52x моў падробленыя | дублікаты индексируемой спасылкі азначае, што перакладаецца спасылкі фізічна не існуе, і я не магу сцвярджаць, што з гэта праўда, гэта кэшуюцца на нашых серверах, гэта як падман.
На невялікіх форумах, якія яны плацяць не вельмі шмат увагі, але на сярэдніх | вялікія форумы не праходзіце міма незаўважаным.
Вы павінны пачаць інвеставаць мовы параметр URL ('адрас? Мова = еп') гэта тое, што запуск Googles робатаў праверыць vBET харчаваннем сайтаў. Вы vBSEO (я не), што азначае, што вы карыстаецеся іншы параметр мовы, які ў дадзены момант праходзіць міма ўвагі Googles.
Шмат іншых карыстальнікаў vBET выпрабоўваеце ж праблема так што гэта не супадзенне!
PS. Даведачны цэнтр Google заяву: Увогуле, гэта паведамленне адлюстроўваецца, калі мы выяўляем, адносна вялікая колькасць URL-адрасоў для вашага сайта.
З павагай
1. Калі ласка, уключыце італьянскі сцяг на Вашым форуме (я не знайшоў яго) - прама цяпер карыстачы, якія змянілі мова не ў стане вярнуцца да мове арыгінала. Як я ўжо пісаў ўтрымання тэмы, якія я змог убачыць, перш чым я ўбачыў, што я павінен зарэгістраваць толькі адну прапанову ва ўсіх выпадках. Гэта не тое, што асабіста я мяркую, як сярэдняя працягласць ўтрымання. Яшчэ раз гэта робіць старонкі вельмі падобная так як розніца паміж кароткатэрміновымі патокамі толькі адна прапанова - астатняе макет якой тое ж самае. Я не ведаю, як вы так упэўненыя, што яна не мае нічога агульнага з гэтай справай. Калі вы ведаеце што-тое, чаго мы не калі ласка, проста падзяліцца ім так мы зможам дапамагчы вам хутчэй. Ці ведаеце вы, чаму гэты ліст было адпраўлена?
2. Я не вузел, што школьная праграма для дзяцей у вашай краіне, але я спадзяюся, што гэта будзе вельмі карысна для іх, каб ведаць, што калі ласка, зарэгіструйцеся мод пасля 3 наведванняў не мае нічога агульнага з ботамі, паколькі яны праходзяць.
Калі ласка, засяродзіцца на праблеме. І даць патрэбны адказ - я не ведала, які мод вы выкарыстоўваеце, і я нават не пытаюся, таму што гэта не важна для мяне - важна было гэта загрузкі бяспечныя. Калі вы на 100% упэўнены, што гэта бяспечна, то выдатна. На ўсялякі выпадак у вас якія-небудзь сумневы можна ўбачыць, як Google бачыць ваш форум у меню Прылады вэб-майстроў.
Звярніце ўвагу, што Google боты не атакуюць іншых сайтаў - Google не шкодзяць сайтаў. Мы раім выкарыстоўваць кэш даўжэй дазволенага перыяду, таму што гэта лепш для прадукцыйнасці. Таксама, калі вы адчуваеце, што гэта сапраўды адзіная прычына гэтая колькасць перакладаў на вашай старонцы - не саромейцеся, каб адключыць некаторыя з іх і уключыце яго зноў адзін за іншым, час ад часу. Тым не менш, калі ласка лічаць, што ліцэнзія дзейнічае на працягу 6 месяцаў, і вы атрымалі гэты ліст цяпер. Цяжка паверыць, што на працягу 6 месяцаў Google не бачыў гэтыя спасылкі - на самай справе многія з тых, каго вы ўжо праіндэксаваныя. Так што я не ўпэўнены, што гэта з'яўляецца прычынай электроннай пошты, якія вы атрымалі. Нават калі гэта просьба разгледзець усю інфармацыю, якая была дадзена вам пасля аналізу гэтых сувязяў.
Я не ведаю, што вы разумееце пад эфектыўнай нітак.
Таксама звернеце ўвагу, што мы працуем па гэтым пытанні - вы атрымалі вынікі нашага аналізу. І, калі ласка, правесці з паведамленні, што Google лічыць - таму што гэта вас, хто лічыць, што Google знайсці яго не правільна. МЫ шмат форумаў, якія не маюць абсалютна ніякай праблемы з Google і на ўсіх мовах ўключаны. І гэта не праўда, што ўтрыманне фізічна не існуе, калі ласка, не кажаце, што мы можам сцвярджаць, таму што сёе-тое ... Змест існуе для ўсіх, хто наведвае яго, і ён фізічна існуе ў базе дадзеных на мове арыгіналу і ў перакладзе ў кэш форме. Гэта не латарэя светы - гэта пераклад не можа адбыцца, калі змест не існуе. І нішто не падманвае тут - калі ласка, прачытайце Google TOS - гэта Google, які сцвярджае, што пераклад можна кэшаваць для максімум 15 дзён. Гэта ўсё ў парадку з Google у выпадку аўтаматычнага перакладу старонак - гэта Google, які зрабіў гэты пераклад:)
Таксама ні адзін кліент можа сказаць, што любое змест, якое перадаюцца на яго з статычнага файла ці няма. На самай справе ў гэтыя дні амаль нічога не статычны цяпер. У VBulletin без выгляду матык з статычных HTML-структуры - усё базы дадзеных з базы дадзеных (мовы, шаблоны, стылі). Я паняцця не маю, што вашыя веды аб кліент-сервер архітэктура з тонкім кліентам, але, калі ласка, звярніце ўвагу, што ўтрыманне існуе, калі спасылка адказаў. Казаць, што Google адчувае гэта падман, таму што не існуе не мае нічога агульнага з рэальнасцю.
Таксама звернеце ўвагу, што Вы можаце ў любы момант выкарыстоўваць vBET SEO спасылкі і / EN / замест мовы = - гэтая канфігурацыя залежыць толькі ад вас і vBET падтрымлівае яго без vBSEO.
Аб запісцы, якую вы далі - як я ўжо пісаў, калі вы адчуваеце, што вы выявілі сапраўдную прычыну вашай праблемы, то ў вас ёсць рашэнне. Тым не менш, калі ласка лічаць, што гэта нейкі агульны адказ, нават не правяраць, што адбываецца. Я б не стаў разлічваць на гэта:
1 - у вас ёсць падобныя колькасць спасылак на паўтара года.
2 - Google пошта сама распавядае:
"Googlebot можа быць залішне сканаванне вялікага ліку розных URL-адрасоў, якія паказваюць на ідэнтычных або падобных па змесце, ці паўзе часткі вашага сайта, якія не прызначаныя для сканавання па Googlebot".
Таму яшчэ раз, калі ласка лічым, што нашы парады і аналізаваць вынік. Калі вы адчуваеце, што гэта толькі пытанне колькасці перакладаў, якія вы ўключылі - то вы ведаеце, рашэнне.
Вы па-ранейшаму маюць патрэбу ў нашай дапамозе / кансультаваць ў гэтым пытанні?
Адзінае, што было адключана было італьянскай мове (я ўключыў яго), паколькі ён з'яўляецца роднай мовай форумах я не думаю, што гэта мела значэнне ў любым выпадку я быў добрым, паколькі год таму, так што Што цяпер?
Вось прыклад (ваш сайт) аб тым, што я маю на ўвазе, калі кажу эфектыўнай індэксавацца паведамленняў.
Перад vBET (эфектыўны форум індэксавацца статыстыка):
http://img203.imageshack.us/img203/275/5582.jpg
Пасля vBET (не эфектыўным форумам індэксавацца статыстыка):
http://img266.imageshack.us/img266/8489/3330001.jpg
Тое, што я спрабую сказаць, што 52x мову пераведзены паведамленні цяпер разглядаюцца дублікат паведамленні ад Google. Электронная пошта кажа сама за сябе
У маіх уласных слоў, калі я кажу бот атакі я маю на ўвазе, калі ў вас 300 Google робатаў моцна сканіраванне вашага сайта ў той жа час ёсць і адрыньвання на паласу прапускання, памяці і працэсара і выклікаючы форум кіёскаў. І яны яго напісалі ў сваім лісце ніжэй, у больш прафесійным узроўні, але сэнс той жа.
Афіцыйны электроннай пошты Google:
Робат Google сутыкнуўся з праблемамі пры сканаванні вашага сайта http://mysite.com/.
Googlebot сустракаецца вельмі вялікая колькасць спасылак на ваш сайт. Гэта можа ўказваць на праблемы з URL структуры вашага сайта. Googlebot можа быць залішне сканаванні вялікага ліку розных URL-адрасоў, якія паказваюць на ідэнтычных або падобных па змесце, ці паўзе часткі вашага сайта, якія не прызначаныя для сканавання на Google. У выніку робат Google можа спажываць значна больш рэсурсаў, чым неабходна, ці можа быць не ў стане цалкам індэксаваць ўсе змесціва вашага сайта.
Вы чыталі тое, што каманда Google падтрымку напісаў мне? -> У агульным, гэта паведамленне з'яўляецца, калі мы выяўляем, адносна вялікая колькасць URL-адрасоў для вашага сайта.
Вы напісалі ўсё і нічога, таму што я не разумею ваш англійская мова, дайце мне выправіць у простых крокаў да т.п.;
1. Зрабіце гэта
2. Зрабіце гэта
3. І гэта
і г.д.
З павагай
Тым не менш чаканне сродак.
З павагай
Адзінае, што было адключана было італьянскай мове (я ўключыў яго), паколькі ён з'яўляецца роднай мовай форумах я не думаю, што гэта мела значэнне ў любым выпадку я быў добрым, паколькі год таму, так што Што цяпер?
Гэта проста савет ад нашай каманды, што без гэтага сцяга вашыя карыстальнікі не могуць вярнуцца да мове арыгіналу, калі ён націскае на некаторых сцяг. Так што мае сэнс трымаць сцяг для вашага мовы па змаўчанні:)
Вось прыклад (ваш сайт) аб тым, што я маю на ўвазе, калі кажу эфектыўнай індэксавацца паведамленняў.
Перад vBET (эфектыўны форум індэксавацца статыстыка):
http://img203.imageshack.us/img203/275/5582.jpg
Пасля vBET (не эфектыўным форумам індэксавацца статыстыка):
http://img266.imageshack.us/img266/8489/3330001.jpg
Тое, што я спрабую сказаць, што 52x мову пераведзены паведамленні цяпер разглядаюцца дублікат паведамленні ад Google. Электронная пошта кажа сама за сябе
Гэта не праўда. У вас ёсць праблемы з вашага форуму. Ты парушыў архіў - і найбольш спасылкі, якія вы атрымалі ад Google па электроннай пошце каля архіва. Вы цалкам праігнараваў нашу падтрымку - вы не адказваць на пытанні аб версіі і працягваю казаць, што вы думаеце і што гэта не так. Калі вы хочаце, каб вырашыць вашу праблему калі ласка, пару намёкаў ў нашай падтрымцы. Мы спыталі вас аб вашай версіі VB, таму што вы парушылі архіва. Ці з'яўляецца яна падтрымлівае 03/08 або некаторыя з іх не падтрымліваецца версія? Мы ведаем, што архіў пашкоджаны ў 3,6 таму што толькі аўтар памылка. Гэта дае вам тысячы не працуюць спасылкі - і вы атрымалі ад Google ліст аб няправільнай спасылкі. Замест таго, каб слухаць нашу падтрымку і супрацоўнічаць вы працягваеце казаць нейкія смешныя ідэі і вы думаеце, гэта важна, каб пакласці яго ў чырвоны колер.
Якая ваша мэта тут? Вы хочаце, каб наша падтрымка для вырашэння вашай праблемы ці вы проста спрабуеце запалохаць іншых? Таму што, калі вы хочаце вырашыць гэтую праблему, калі ласка супрацоўнічаць з нашай падтрымкай.
Таксама каля малюнак, якое вы далі - гэта ваш няправільнага тлумачэння. Google не клапоціцца аб колькасці пасад, указаных на форуме. І гэта не можа клапаціцца пра яго. Менавіта таму, што Google індэксуе усе старонкі, якія не блакуюцца! На форуме вы члена старонкі, групы, балоты, магчыма, альбомы і так далей ... і гэтак далей ... Акрамя таго, форум можа мець мноства іншых убудоў, якія ствараюць дадатковыя старонкі (напрыклад, аркада).
Таму, калі ласка, зразумець: вы не правы. Google не лічаць пераклад ўтрымання, як дубляванне. У вас ёсць праблема з вашым уласным форумам, і мы выявілі абласцей магчымай прычыны. Таму, калі ласка, - парай нашай інструкцыі / пытанні. У адваротным выпадку гэта можа быць пазначаны як вырашана, так як Вы, здаецца быць не зацікаўлены ў нашай падтрымцы проста хацеў бы паўтарыць тое, што вы памылкова думаюць - мы ўжо чыталі гэта - няма ніякай неабходнасці паўтараць яго зноў. Гэта не дакладна. Калі ласка, засяродзіцца на вырашэнні вашай праблемы, калі вы хочаце, каб гэта вырашыць. Калі ласка, адкажыце на пытанне і ўтрымаць увагу на вашым архіве.
Афіцыйны электроннай пошты Google:
Робат Google сутыкнуўся з праблемамі пры сканаванні вашага сайта http://mysite.com/.
Googlebot сустракаецца вельмі вялікая колькасць спасылак на ваш сайт. Гэта можа ўказваць на праблемы з URL структуры вашага сайта. Googlebot можа быць залішне сканаванні вялікага ліку розных URL-адрасоў, якія паказваюць на ідэнтычных або падобных па змесце, ці паўзе часткі вашага сайта, якія не прызначаныя для сканавання на Google. У выніку робат Google можа спажываць значна больш рэсурсаў, чым неабходна, ці можа быць не ў стане цалкам індэксаваць ўсе змесціва вашага сайта.
САПРАЎДЫ! У ВАС ЁСЦЬ НЯПРАВІЛЬНЫМІ СТРУКТУРА! У ВАС ЁСЦЬ НЯПРАВІЛЬНЫМІ кантэнт! і мы напісалі яго да вас у самым пачатку - У вас ёсць архіў, у якім разбіўся тысячы не працуюць спасылкі! Таму, калі ласка, пачаць выкарыстоўваць нашу падтрымку, якую вы прасілі, замест таго, каб напалохаць нашых карыстальнікаў. Што вы чакаеце ад нас, калі вы просіце за падтрымку і ігнараваць яго?
Вы напісалі ўсё і нічога, таму што я не разумею ваш англійская мова, дайце мне выправіць у простых крокаў да т.п.;
1. Зрабіце гэта
2. Зрабіце гэта
3. І гэта
і г.д.
З павагай
Тут вы атрымалі дакладныя звесткі, што вы павінны заблакаваць член-старонак і, як гэта зрабіць:
Тут Вы атрымалі інфармацыю, што ваш архіў разбіўся, пытанне аб вашай версіі толькі аўтар і што рабіць, калі яна не падтрымліваецца версія:
Гэта вельмі дакладныя інструкцыі - Раскажыце, калі ласка, якую версію VBulletin вы выкарыстоўваеце.
І вось вы атрымалі інфармацыю, што вы выступаюць не павінны рабіць што-небудзь з пасадаў, якія з'яўляюцца вельмі кароткі (усяго 1 прапанову), таму што гэта пытанне не аб утрыманні vBET. Калі змесціва атрымаеце больш (карыстальнікі атрымаюць адказаў) гэтыя старонкі кантэнт будзе не падобны больш:
Такім чынам:
1. Трымайце член старонак, заблакаваных у дарогу, як вы зрабілі гэта нядаўна (толькі для зарэгістраваных карыстальнікаў) або ў файле robots.txt, як гэта апісана тут: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/general-discussions/243-vbet-performance . HTML # post1178
2. Праверце ў Webmaster Tools ваша "3 наведвання для гасцей" мод Google захаваць - праверыць, як Google бачыць вашага форуму, даючы URL, каб нейкую нітку. Праверце некалькі разоў (не магу сказаць, робіць Google будзе выкарыстоўваць той жа IP для кожнага чэка). Такім чынам, вы сапраўды ўпэўненыя, што мода, гэта захаваць для робатаў.
3. Ты парушыў архіў - калі ласка скажыце, якую версію VBulletin вы выкарыстоўваеце?
4. Для кароткіх тэмы вы можаце проста даць некалькі адказаў тут больш (розныя, вядома) або проста захаваць усё як ёсць спадзеючыся, што людзі будуць адказваць на ўсе гэтыя тэмы.
PS.
Калі ласка, прыміце мае прабачэнні за позні адказ. Я быў у дэлегацыі і Каміль загадалі пакінуць гэтае пытанне для мяне. Такім чынам, яшчэ раз прабачце:)
Добры дзень,
Я павінен сказаць, што Міхал мае рацыю, я была такая ж папярэджаньне ад Google, і гэта лёгка вырашыць, калі вы паглядзіце на тое, што URL, якія выклікаюць праблемы. У маім прыкладзе, я было шмат дублюецца змест, так як vbet ўстаўцы: & Language = EN, у французскім URL. Калі вы зойдзеце на параметры для вэб-майстроў вы можаце вырашыць гэтую выключаючы гэты параметр. А таксама глядзіце ў файле робатаў. У мяне таксама ёсць забараніць у робатаў архіўных файлаў, гэта не трэба. Існуе шмат працы, каб зрабіць з robots.txt, калі вы выкарыстоўваеце VBET.
І я не прапаную выкарыстоўваць больш чым 20 моў, вам не трэба гэта:)
Гэта проста савет ад нашай каманды, што без гэтага сцяга вашыя карыстальнікі не могуць вярнуцца да мове арыгіналу, калі ён націскае на некаторых сцяг. Так што мае сэнс трымаць сцяг для вашага мовы па змаўчанні:)
Гэта не праўда. У вас ёсць праблемы з вашага форуму. Ты парушыў архіў - і найбольш спасылкі, якія вы атрымалі ад Google па электроннай пошце каля архіва. Вы цалкам праігнараваў нашу падтрымку - вы не адказваць на пытанні аб версіі і працягваю казаць, што вы думаеце і што гэта не так. Калі вы хочаце, каб вырашыць вашу праблему калі ласка, пару намёкаў ў нашай падтрымцы. Мы спыталі вас аб вашай версіі VB, таму што вы парушылі архіва. Ці з'яўляецца яна падтрымлівае 03/08 або некаторыя з іх не падтрымліваецца версія? Мы ведаем, што архіў пашкоджаны ў 3,6 таму што толькі аўтар памылка. Гэта дае вам тысячы не працуюць спасылкі - і вы атрымалі ад Google ліст аб няправільнай спасылкі. Замест таго, каб слухаць нашу падтрымку і супрацоўнічаць вы працягваеце казаць нейкія смешныя ідэі і вы думаеце, гэта важна, каб пакласці яго ў чырвоны колер.
Якая ваша мэта тут? Вы хочаце, каб наша падтрымка для вырашэння вашай праблемы ці вы проста спрабуеце запалохаць іншых? Таму што, калі вы хочаце вырашыць гэтую праблему, калі ласка супрацоўнічаць з нашай падтрымкай.
Таксама каля малюнак, якое вы далі - гэта ваш няправільнага тлумачэння. Google не клапоціцца аб колькасці пасад, указаных на форуме. І гэта не можа клапаціцца пра яго. Менавіта таму, што Google індэксуе усе старонкі, якія не блакуюцца! На форуме вы члена старонкі, групы, балоты, магчыма, альбомы і так далей ... і гэтак далей ... Акрамя таго, форум можа мець мноства іншых убудоў, якія ствараюць дадатковыя старонкі (напрыклад, аркада).
Таму, калі ласка, зразумець: вы не правы. Google не лічаць пераклад ўтрымання, як дубляванне. У вас ёсць праблема з вашым уласным форумам, і мы выявілі абласцей магчымай прычыны. Таму, калі ласка, - парай нашай інструкцыі / пытанні. У адваротным выпадку гэта можа быць пазначаны як вырашана, так як Вы, здаецца быць не зацікаўлены ў нашай падтрымцы проста хацеў бы паўтарыць тое, што вы памылкова думаюць - мы ўжо чыталі гэта - няма ніякай неабходнасці паўтараць яго зноў. Гэта не дакладна. Калі ласка, засяродзіцца на вырашэнні вашай праблемы, калі вы хочаце, каб гэта вырашыць. Калі ласка, адкажыце на пытанне і ўтрымаць увагу на вашым архіве.
САПРАЎДЫ! У ВАС ЁСЦЬ НЯПРАВІЛЬНЫМІ СТРУКТУРА! У ВАС ЁСЦЬ НЯПРАВІЛЬНЫМІ кантэнт! і мы напісалі яго да вас у самым пачатку - У вас ёсць архіў, у якім разбіўся тысячы не працуюць спасылкі! Таму, калі ласка, пачаць выкарыстоўваць нашу падтрымку, якую вы прасілі, замест таго, каб напалохаць нашых карыстальнікаў. Што вы чакаеце ад нас, калі вы просіце за падтрымку і ігнараваць яго?
Тут вы атрымалі дакладныя звесткі, што вы павінны заблакаваць член-старонак і, як гэта зрабіць:
Тут Вы атрымалі інфармацыю, што ваш архіў разбіўся, пытанне аб вашай версіі толькі аўтар і што рабіць, калі яна не падтрымліваецца версія:
Гэта вельмі дакладныя інструкцыі - Раскажыце, калі ласка, якую версію VBulletin вы выкарыстоўваеце.
І вось вы атрымалі інфармацыю, што вы выступаюць не павінны рабіць што-небудзь з пасадаў, якія з'яўляюцца вельмі кароткі (усяго 1 прапанову), таму што гэта пытанне не аб утрыманні vBET. Калі змесціва атрымаеце больш (карыстальнікі атрымаюць адказаў) гэтыя старонкі кантэнт будзе не падобны больш:
Такім чынам:
1. Трымайце член старонак, заблакаваных у дарогу, як вы зрабілі гэта нядаўна (толькі для зарэгістраваных карыстальнікаў) або ў файле robots.txt, як гэта апісана тут: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/general-discussions/243-vbet-performance . HTML # post1178
2. Праверце ў Webmaster Tools ваша "3 наведвання для гасцей" мод Google захаваць - праверыць, як Google бачыць вашага форуму, даючы URL, каб нейкую нітку. Праверце некалькі разоў (не магу сказаць, робіць Google будзе выкарыстоўваць той жа IP для кожнага чэка). Такім чынам, вы сапраўды ўпэўненыя, што мода, гэта захаваць для робатаў.
3. Ты парушыў архіў - калі ласка скажыце, якую версію VBulletin вы выкарыстоўваеце?
4. Для кароткіх тэмы вы можаце проста даць некалькі адказаў тут больш (розныя, вядома) або проста захаваць усё як ёсць спадзеючыся, што людзі будуць адказваць на ўсе гэтыя тэмы.
PS.
Калі ласка, прыміце мае прабачэнні за позні адказ. Я быў у дэлегацыі і Каміль загадалі пакінуць гэтае пытанне для мяне. Такім чынам, яшчэ раз прабачце:)
1. Мой robots.txt быў той жа, я нічога не змяніла, і здаецца, нармальна:
User-Agent: *
Disallow: / AdminCP /
Disallow: / ClientScript /
Disallow: / cpstyles /
Disallow: / членаў /
Disallow: / customavatars /
Disallow: / customprofilepics /
Disallow: / фота /
Disallow: / modcp /
Disallow: / ajax.php
Disallow: / attachment.php
Disallow: / calendar.php
Disallow: / cron.php
Disallow: / editpost.php
Disallow: / global.php
Disallow: / image.php
Disallow: / inlinemod.php
Disallow: / joinrequests.php
Disallow: / login.php
Disallow: / member.php
Disallow: / memberlist.php
Disallow: / misc.php
Disallow: / moderator.php
Disallow: / newattachment.php
Disallow: / newreply.php
Disallow: / newthread.php
Disallow: / online.php
Disallow: / poll.php
Disallow: / postings.php
Disallow: / printthread.php
Disallow: / private.php
Disallow: / profile.php
Disallow: / register.php
Disallow: / report.php
Disallow: / reputation.php
Disallow: / search.php
Disallow: / sendmessage.php
Disallow: / showgroups.php
Disallow: / subscription.php
Disallow: / threadrate.php
Disallow: / usercp.php
Disallow: / usernote.php
2. Не, гэта не ратуе
3. Мой архіў працуе нармальна, усё спасылкі правераны і працуюць, дзе ты бачыў гэта працуе?
4. Толькі невялікія пасады, дзе новыя члены прадставіць сябе і проста сказаць: "Добры дзень, мяне завуць Том" Я не магу нічога з гэтым парабіць, 90% паведамленняў гіды сэнс сярэдняга памеру.
pepito69 сказаў нешта цікавае якая ўключае ў сябе параметр URL, як я ўжо сказаў вышэй
У маім прыкладзе, я было шмат дублюецца змест, так як vbet ўстаўцы: & Language = EN, у французскім URL. Калі вы зойдзеце на параметры для вэб-майстроў вы можаце вырашыць гэтую выключаючы гэты параметр.
але ён толькі атрымаў яго для адной мовы, я атрымліваю гэта для ўсіх моў, так што гэтая прычына і што мне рабіць, дакладна?
PS. У мяне няма vbSEO усталяваны, але выкарыстаць vBSEO карта сайта, якая ўжо выключае архіў, я, мяркуюць, каб выключыць яго файл robots.txt, каб? Я ніколі не бачыў, каб хто тут або ў любым іншым месцы выключаюць яго ў сваіх robots.txt
Я хачу просты Падрабязныя інструкцыі
ПРЫКЛАД:
1. Зрабіце гэта
2. Зрабіце гэта
3. І гэта
pepito69,
Я ніколі не бачыў такога вялікага robots.txt, як у вас, гэта ўсё, што сапраўды неабходна?
У нерухомасці Ёсць толькі 3 ботаў, якія лічацца Bad Пошукавыя сістэмы * і гэта не было б прасцей, каб змясціць іх у файл. Файла htaccess, ці не так?
PS. Вашы сцягі не паказвае
* Baiduspider
* Mozilla / 5 (.*) Twiceler
* Yeti
Дзякуючы Марыё,
Так, мае робаты файла, можа быць, гэта вялікая, не аптымізавана, але гэта працуе для мяне і не крыўдзіце мяне.
Я буду ўключаць гэты робатаў у маёй htaccess, дзякуй.
але ён толькі атрымаў яго для адной мовы я атрымліваю яе для ўсіх моў
Няма мой сябар, я таксама мець яго на ўсіх мовах, які быў толькі прыклад. Але, так як я выкарыстаў параметры ў прылады для вэб-майстроў я павялічыліся мой Google поўзаць зноў. Я да гэтага часу не ведаю, як вырашыць іншыя праблемы з VBET, што больш важна для мяне, як і СГА ў мяне з мовы код і зламанай словы, якія выкарыстоўваюць некаторыя акцэнты (О, N, і г.д.).
Ну, я выключыць архіва ў robots.txt, і я не маюць ніякага архіва вэб-старонкі ў індэксе Google.
Я думаў шмат разоў, каб выкарыстоўваць vbseo карта сайта, але мой сайт вельмі добра поўзалі купіць Google. Я заўсёды ўжываць гэтае правіла: калі што-то працуе, не чапайце яго.
На жаль я не магу сказаць вам, што вы павінны зрабіць, я толькі падзяліцца сваім вопытам.
Дзякуй. Мой сцягі не паказваюць у / index.php, але бачныя ў форумах сайта, я буду вырашаць яе зараз.
1. Мой robots.txt быў той жа, я нічога не змяніла, і здаецца, нармальна:
User-Agent: *
Disallow: / AdminCP /
Disallow: / ClientScript /
Disallow: / cpstyles /
Disallow: / членаў /
Disallow: / customavatars /
Disallow: / customprofilepics /
Disallow: / фота /
Disallow: / modcp /
Disallow: / ajax.php
Disallow: / attachment.php
Disallow: / calendar.php
Disallow: / cron.php
Disallow: / editpost.php
Disallow: / global.php
Disallow: / image.php
Disallow: / inlinemod.php
Disallow: / joinrequests.php
Disallow: / login.php
Disallow: / member.php
Disallow: / memberlist.php
Disallow: / misc.php
Disallow: / moderator.php
Disallow: / newattachment.php
Disallow: / newreply.php
Disallow: / newthread.php
Disallow: / online.php
Disallow: / poll.php
Disallow: / postings.php
Disallow: / printthread.php
Disallow: / private.php
Disallow: / profile.php
Disallow: / register.php
Disallow: / report.php
Disallow: / reputation.php
Disallow: / search.php
Disallow: / sendmessage.php
Disallow: / showgroups.php
Disallow: / subscription.php
Disallow: / threadrate.php
Disallow: / usercp.php
Disallow: / usernote.php
2. Не, гэта не ратуе
3. Мой архіў працуе нармальна, усё спасылкі правераны і працуюць, дзе ты бачыў гэта працуе?
4. Толькі невялікія пасады, дзе новыя члены прадставіць сябе і проста сказаць: "Добры дзень, мяне завуць Том" Я не магу нічога з гэтым парабіць, 90% паведамленняў гіды сэнс сярэдняга памеру.
pepito69 сказаў нешта цікавае якая ўключае ў сябе параметр URL, як я ўжо сказаў вышэй
але ён толькі атрымаў яго для адной мовы, я атрымліваю гэта для ўсіх моў, так што гэтая прычына і што мне рабіць, дакладна?
PS. У мяне няма vbSEO усталяваны, але выкарыстаць vBSEO карта сайта, якая ўжо выключае архіў, я, мяркуюць, каб выключыць яго файл robots.txt, каб? Я ніколі не бачыў, каб хто тут або ў любым іншым месцы выключаюць яго ў сваіх robots.txt
Я хачу просты Падрабязныя інструкцыі
ПРЫКЛАД:
1. Зрабіце гэта
2. Зрабіце гэта
3. І гэта
pepito69,
Я ніколі не бачыў такога вялікага robots.txt, як у вас, гэта ўсё, што сапраўды неабходна?
У нерухомасці Ёсць толькі 3 ботаў, якія лічацца Bad Пошукавыя сістэмы * і гэта не было б прасцей, каб змясціць іх у файл. Файла htaccess, ці не так?
PS. Вашы сцягі не паказвае
* Baiduspider
* Mozilla / 5 (.*) Twiceler
* Yeti
1. Гэта было не тое ж самае - у адваротным выпадку Google не будзе паказаць вам, якія спасылаюцца на персанальнай старонцы, паколькі Google не наведванняў старонак заблакаваны robots.php, і вы атрымалі папярэджанне ў электронную пошту па гэтай спасылцы:
http://YOUR_PAGE/member.php?u=63920&language=ro
Зараз усё ў парадку. Гэта было не нейкае час таму, і Google не было. Вы можаце быць спакойныя зараз аб гэтай часткі:)
2. Калі гэта не бяспечна для робатаў і паказвае робатаў блакаванне мець зносіны вы павінны сур'ёзна разгледзець пытанне аб адмене гэтага мода. У адваротным выпадку Google пачне індэксацыю старонак, якія ён бачыць, - так што старонкі з блакаваннем мець зносіны. Акрамя таго, у гэтым выпадку асноўнай прычынай вашай праблемы - усе старонкі Google шукае жа - проста блакаванне мець зносіны.
Як я разумею, вы праверылі ў інструментах для вэб-майстроў Google як бачыце вашага форуму, і вы ўбачылі, што Google бачыць сувязь, што ён павінен зарэгістравацца - так?
3. Як я ўжо пісаў у пачатку вашай спасылкі на суб-форумах у архіве не працуюць наогул. Толькі на галоўную форум і тэмы. Гэта робіць тысяч няправільныя спасылкі на старонцы архіва. Напрыклад:
http://YOUR_FORUM/archive/index.php/t-25194.html?language=pl
Гэта спасылка на архіў пратэктара, і яна працуе, але ў ім зместу Ёсць спасылкі ў верхняй частцы старонкі на поўдзень форумах, дзе паток ўключаны. Прыклад:
http://YOUR_FORUM/archive/index.php/f-182.html
І ўсе гэтыя спасылкі не працуюць - толькі на галоўную форум. Увесь архіў суб-форумах спасылкі не працуюць. Гэта робіць вам тысячы не працуюць спасылкі на тысячах старонак архіва тэмы.
ВЫ УСЕ яшчэ не сказаў ЗША, якія VBulletin ВЕРСІЯ ВЫ З ВЫКАРЫСТАННЕМ ...
У гэты момант я магу паспрачацца, што яна не падтрымліваецца VBulletin 03/06 - калі ласка, не хвалюйцеся, мы не спынімся падтрымліваць вас. Нам трэба ведаць, каб дапамагчы вам лепш, таму што ў 3,6 вядома VBulletin памылка. Калі гэта іншай версіі, магчыма, што гэта vBET памылка. Вельмі важна, каб выявіць, што з'яўляецца прычынай, каб дапамагчы вам.
4. Я не пішу каля 90% ад вашага паведамлення. Я пісаў пра пасад, пералічаных у пошце Google. Іншыя ж выходзіць за рамкі дадзенага артыкула. Google пералічаныя вамі тэмы толькі з адным прапановай, як я пісаў вам (па крайняй меры тыя, якія я змог зрабіць бачыце перад мод сказаў мне, каб зарэгістравацца). Цяпер вы разумееце? Гэта не праблема з вашай ўвесь форум. Як я ўжо пісаў - я б не турбавацца аб тых, - людзі будуць пісаць адказы там, і тых, хто не будзе падобны больш - сапраўды гэтак жа як 90% ад вашага паведамлення, якая выглядае зусім іншы.
Звярніце ўвагу, што pepito69 могуць мець розныя канфігурацыі, што вы. У вашым выпадку ігнаравання мовы параметр не рэкамендуецца, так як вы не выкарыстоўваеце SEO спасылкі, і гэта адзіны спосаб, каб прызнаць, што URL-адрасы розныя. Калі вы скажаце Google ігнараваць гэты атрыбут для Google ўсе URL, ведзьма адрозніваецца толькі значэннем параметру мовы будзе разглядацца як жа кантэнт - гэта створыць хаос у індэксаваная старонак, на якіх будзе выпадковым чынам змяніць мову ў Google індэкса або Google проста праіндэксаваць ваш асноўны мову старонак. Думаю, што так - навей правераныя і не раю для вашага справы. Калі ласка, не рабіце, што, пакуль вы не выкарыстоўваеце SEO спасылкі.
Простыя інструкцыі на дадзены момант:
1. Калі ваш "3 разы мода" не Google сейф - адключыце яго і зьвярнецеся мода аўтар пра гэта.
2. Скажам ЗША, якія ВЕРСІЯ VBulletin ВЫ ВЫКАРЫСТАННЕМ.
Гэта трэці раз, калі мы просім пра гэта ... Як вы нас чакаюць, каб дапамагчы вам, калі вы не супрацоўнічаць. У нас няма чароўнай палачкі, якая створыць рашэнняў. Мы павінны ведаць, што адбываецца на вашым серверы.
Аб вялікім Htaccess. - Я не ведаю, што вы пішаце аб дакладна, але я ўпэўнены, што для вас не варта такіх вялікіх - Я мяркую, што Ёсць правілы для блакавання vBSEO спасылкі для дзяржаў-членаў старонак і гэтак далей. Вы не выкарыстоўваеце vBSEO і вы не выкарыстоўваеце SEO спасылкі - ваш малы robots.txt ў парадку.
TELL US WHICH VERSION OF VBULLETIN ARE YOU USING.
Я выкарыстоўваю версію 3.6.12, вы павінны ведаць гэта, так як я заплаціў за дадатковую плату, каб гэта зарабіла (зрабіць яго сумяшчальным) з архіву праблему так, калі гэта архіў Thats прычынай гэтага тое, што гэта (не ў крыўду) твая віна з Вы зрабілі гэта. :
Калі ваш "3 разы мода" не Google сейф - адключыце яго і зьвярнецеся мода аўтар пра гэта.
Аўтар сказаў, што гэта не шкодзіць Google.
1. Гэта было не тое ж самае - у адваротным выпадку Google не будзе паказаць вам, якія спасылаюцца на персанальнай старонцы, паколькі Google не наведванняў старонак заблакаваны robots.php, і вы атрымалі папярэджанне ў электронную пошту па гэтай спасылцы:
1. Адзінае, што я дадаў было / членаў / .. ўсё астатняе, у тым ліку memberslist.php ўжо быў там, мая віна, так што давайце зачыніць гэты аргумент.
2. Калі гэта не бяспечна для робатаў і паказвае робатаў блакаванне мець зносіны вы павінны сур'ёзна разгледзець пытанне аб адмене гэтага мода. У адваротным выпадку Google пачне індэксацыю старонак, якія ён бачыць, - так што старонкі з блакаваннем мець зносіны. Акрамя таго, у гэтым выпадку асноўнай прычынай вашай праблемы - усе старонкі Google шукае жа - проста блакаванне мець зносіны.
2. Існуе абсалютна не трэба быць грубым, я разумею, як выкарыстоўваць файл robots.txt, але ў вашых гідаў аптымізацыі (маё меркаванне) ваш посны ў большай ступені на устаноўках vBSEO, проста майце на ўвазе, што па крайняй меры 80% карыстачоў VBulletin Дон ' т выкарыстання vBSEO так што вы павінны мець два асобных патоку, калі вы кажаце пра парады, хітрасці і аптымізацыі, напрыклад, "vBSEO Аптымізацыя" і "Non Аптымізацыя vBSEO" каб зрабіць яго больш зручным для карыстальніка.
3. Усе архіў спасылкі, размешчаныя Вамі як сапсаваныя, здаецца, працуе добра для мяне, вось здымак зламанай спасылцы прыклад архіва:
http://img138.imageshack.us/img138/364/43312523.jpg
4. Htaccess каментар не быў для вас, але для члена pepito69
Слухай Майкл, я не хачу спрачацца кожны лісце, якое напісана з вамі, я проста хачу, лёгка 1. 2. 3. выправіць і больш нічога.
З найлепшымі пажаданнямі
[Звышурочныя]
З таго, што прадстаўнік Google сказаў мне: URL структуры ніжэй індэксуецца ў 4 разы, але ў рэальнасці для іх гэта лічыцца 1 і павінны быць праіндэксаваныя як такой і, напэўна, чаму я атрымаў па электроннай пошце. Пад паведамленне толькі як прыклад;
http://www.mysite.com/showthread.php?t=64661 Арыгінальныя
Пераклад http://www.mysite.com/showthread.php?t=64661&language=pl
Пераклад http://www.mysite.com/showthread.php?t=64661&language=en
Пераклад http://www.mysite.com/showthread.php?t=64661&language=es
[Звышурочныя]
TELL US WHICH VERSION OF VBULLETIN ARE YOU USING.
Я выкарыстоўваю версію 3.6.12, вы павінны ведаць гэта, так як я заплаціў за дадатковую плату, каб гэта зарабіла (зрабіць яго сумяшчальным) з архіву праблему так, калі гэта архіў Thats прычынай гэтага тое, што гэта (не ў крыўду) твая віна з Вы зрабілі гэта. :
У нас ёсць шмат карыстальнікаў. Мы ведаем, што мы ўключылі ў рэальных патокаў. Дзякуй, што даяце VBulletin версія:)
Аб праблеме. Вы паведамілі, што інтэграцыя можа быць немагчыма, бо як ваша версія не падтрымліваецца, і вы вырашылі пайсці на гэта ў любым выпадку. Выпраўленая памылка ў архіве, які вы на баку форуму. Вы таксама была паінфармаваная ў лічку з гэтай нагоды.
Такім чынам, вы былі дасведчаныя аб не працуе архіў пад-форумы па вашай не падтрымлівае старую версію VBulletin, з самага пачатку. Вы таксама сказалі, што таму, што гэта памылка VBulletin вам варта звярнуцца VBulletin каманда для яе вырашэння.
Акрамя таго, як я бачу ў вельмі патоку вы павінны быць звернутыя на вас адмовіўся нашай будучай падтрымкі. Але, вядома, у вас ёсць поўнае права абвінавачваць каго-небудзь за што:)
Што ж цяпер рабіць з архівам? У вас ёсць зараз некалькі варыянтаў:
1. Кантакт VBulletin каманды для вырашэння іх памылка. Як вы ведаеце (са старых гісторый) VBulletin 3,6 ёсць памылка, і пры даданні дадатковых параметраў ў URL да архіва Подфорумы старонцы, то ён выходзіць з ладу. Менавіта з vBET рамкі з даўніх VBulletin паводзяць сябе падобным чынам нават тады, калі vBET не ўстаноўлены - так у кароткіх словах: гэта VBulletin памылка. Акрамя таго, з нашай сферы, паколькі яна не падтрымлівае версію. Такім чынам, вы можаце папрасіць vBuletin яны па-ранейшаму адказвае за іх кода і ці будуць яны яе выправіць. Яны могуць адмовіцца, калі яны таксама лічаць vB3.6 як не падтрымліваецца.
2. Вы можаце блакаваць ўвесь архіў у robots.txt - не добрая ідэя, мы не раю.
3. Вы можаце адключыць пераклад старонках архіва. Там будзе менш старонак у індэксе Google, але там больш не будзе бітых спасылак.
4. Вы можаце рэдагаваць макет старонкі архіва струмені, каб спасылкі на архіў суб-форумах не будуць уключаны. Вы можаце зрабіць гэта уключаны не перакладзенай старонкі і інвалідаў для перакладу адзін. На галоўнай старонцы архіва форуму ёсць непрацуючыя спасылкі на поўдзень ад форума будзе яшчэ уключаны, але гэта толькі некалькі спасылак не тысячы на тысячах старонак архіва патоку. Можна нават склала 301 перасылак галоўную старонку Архіў форуму так што гэта будзе толькі на мове арыгіналу.
Распавядзіце, калі ласка, якую версію вы аддаеце перавагу, і мы будзем вас больш выбранніка.
Аўтар сказаў, што гэта не шкодзіць Google.
Я страціў тут. Спачатку вы напісалі гэта бяспечна. Затым вы напісалі гэта не бяспечна. Цяпер можна з упэўненасцю зноў. Што мяне цікавіць тое, што я пісаў Вам аб Webmaster Tools. Нас не цікавіць тое, што мода аўтар кажа вам, - гэта паміж вамі і ім. Мы зацікаўлены як Google гл у форуме. Калі Google ўбачыць ваш форум заблакаваны, як мець зносіны, то мода шкодзе Google, паколькі Google ўбачыць ўсюды аднолькавым зместам (так кожны пост лічыцца дублюецца змест). У гэтым выпадку мы раім не выкарыстоўваць мод больш, пакуль яна будзе бяспечная для Google - так, пакуль вы зможаце ўбачыць у Інструменты Google Webmaster, што бачыць усе старонкі нармальна, і гэта не блакаваныя. Вось як яна ёсць, і нам няма чаго больш сказаць у гэтай галіне. Гэта ваш выбар будзе вам пару саветаў ці не. Так праверце гэта спачатку, і калі ён не з'яўляецца бяспечным затым зрабіў сваё ўласнае рашэнне, кім вы хочаце слухаць.
2. Існуе абсалютна не трэба быць грубым, я разумею, як выкарыстоўваць файл robots.txt, але ў вашых гідаў аптымізацыі (маё меркаванне) ваш посны ў большай ступені на устаноўках vBSEO, проста майце на ўвазе, што па крайняй меры 80% карыстачоў VBulletin Дон ' т выкарыстання vBSEO так што вы павінны мець два асобных патоку, калі вы кажаце пра парады, хітрасці і аптымізацыі, напрыклад, "vBSEO Аптымізацыя" і "Non Аптымізацыя vBSEO" каб зрабіць яго больш зручным для карыстальніка.
Прашу прабачэння, калі вы лічыце, наш адказ, як груба. Я проста дадаў у спіс TODO зрабіць асобны robot.txt файл без спасылкі SEO. Дзякуй за вашу ўвагу.
3. Усе архіў спасылкі, размешчаныя Вамі як сапсаваныя, здаецца, працуе добра для мяне, вось здымак зламанай спасылцы прыклад архіва:
http://img138.imageshack.us/img138/364/43312523.jpg
Калі ласка, уважліва прачытайце і яшчэ раз, што я напісаў вам у апошнім адказе. Я ніколі не пісаў, што спасылку:
парушаецца. Я напісаў, што ён працуе - зламаны з'яўляюцца спасылкі, уключаныя на гэтай старонцы. Калі ласка, прачытайце яшчэ раз тое, што было апісана вышэй. Я ведаю, што гэтая старонка працуе. Менавіта таму я напісаў вам:
Напрыклад:
Гэта спасылка на архіў пратэктара, і яна працуе, але ў ім зместу Ёсць спасылкі ў верхняй частцы старонкі на поўдзень форумах, дзе паток ўключаны. Прыклад:
І ўсе гэтыя спасылкі не працуюць - толькі на галоўную форум. Увесь архіў суб-форумах спасылкі не працуюць.
Я напісаў вам, што гэтая спасылка працуе - вы не павінны даць мне скрыншоты і даказаць мне, што ён працуе;) Проста ўважліва прачытайце, што я пішу да вас. А цяпер зірніце на свой вобраз і звярнуць увагу на верхняй спасылкі (спасылкі на архіў суб-форумах) - тыя, парушаюцца:) (акрамя спасылку на архіў галоўнага форуму)
Слухай Майкл, я не хачу спрачацца кожны лісце, якое напісана з вамі, я проста хачу, лёгка 1. 2. 3. выправіць і больш нічога.
Вялікі:) Спадзяюся, вы разумееце вобласці пытанне цяпер і ведаю, што гэта выбар. Распавядзіце, калі ласка, які вы аддаеце перавагу, і мы будзем накіроўваць вас у гэтым кірунку.
З таго, што прадстаўнік Google сказаў мне: URL структуры ніжэй індэксуецца ў 4 разы, але ў рэальнасці для іх гэта лічыцца 1 і павінны быць праіндэксаваныя як такой і, напэўна, чаму я атрымаў па электроннай пошце. Пад паведамленне толькі як прыклад;
http://www.mysite.com/showthread.php?t=64661 Арыгінальныя
Пераклад http://www.mysite.com/showthread.php?t=64661&language=pl
Пераклад http://www.mysite.com/showthread.php?t=64661&language=en
Пераклад http://www.mysite.com/showthread.php?t=64661&language=es
Усе гэтыя старонкі маюць зусім розны змест і любы загрузцы не мог сказаць, што гэта ж самае, калі тэкст цалкам іншая. Гэта розныя старонкі, якая служыць розны змест для розных мэтавых прыёмнік, і адказ не маюць сэнсу для нас усіх. Калі ласка, PM мне ўсё паведамленне вы атрымалі, пры кантакце з крыніцай гэтага паведамлення. Мы хацелі б растлумачыць. Хутчэй за ўсё, чалавек, які праверыць яго не бачылі рэальнага ўтрымання, але толькі блакаванне паведамленняў (як я зрабіў цяпер) - так што модулі, такія выпадку зваротнай сувязі не маюць ніякай каштоўнасці наогул. Яшчэ раз - калі ласка, PM дэталі мы праверым гэта.
http://img31.imageshack.us/img31/2613/95809131.jpg
Тут выразна паказана, што дадзеная спасылка не працуе (няправільна азначае тое ж самае), адзначаныя чырвоным, а цяпер вы кажаце, што вы ніколі не сказаў, што гэта??
Я страціў тут. Спачатку вы напісалі гэта бяспечна. Затым вы напісалі гэта не бяспечна. Цяпер можна з упэўненасцю зноў. Што мяне цікавіць тое, што я пісаў Вам аб Webmaster Tools. Нас не цікавіць тое, што мода аўтар кажа вам, - гэта паміж вамі і ім. Мы зацікаўлены як Google гл у форуме. Калі Google ўбачыць ваш форум заблакаваны, як мець зносіны, то мода шкодзе Google, паколькі Google ўбачыць ўсюды аднолькавым зместам (так кожны пост лічыцца дублюецца змест). У гэтым выпадку мы раім не выкарыстоўваць мод больш, пакуль яна будзе бяспечная для Google - так, пакуль вы зможаце ўбачыць у Інструменты Google Webmaster, што бачыць усе старонкі нармальна, і гэта не блакаваныя. Вось як яна ёсць, і нам няма чаго больш сказаць у гэтай галіне. Гэта ваш выбар будзе вам пару саветаў ці не. Так праверце гэта спачатку, і калі ён не з'яўляецца бяспечным затым зрабіў сваё ўласнае рашэнне, кім вы хочаце слухаць.
Так як я ведаю англійская і мова вельмі добра, я заўсёды казаў, што гэта абмежаванае мод госць не пацярпеў, шкода, турбаваць, вышэйшая, душаць Google ботаў.
Аб праблеме. Вы паведамілі, што інтэграцыя можа быць немагчыма, бо як ваша версія не падтрымліваецца, і вы вырашылі пайсці на гэта ў любым выпадку. Выпраўленая памылка ў архіве, які вы на баку форуму. Вы таксама была паінфармаваная ў лічку з гэтай нагоды.
Такім чынам, вы былі дасведчаныя аб не працуе архіў пад-форумы па вашай не падтрымлівае старую версію VBulletin, з самага пачатку. Вы таксама сказалі, што таму, што гэта памылка VBulletin вам варта звярнуцца VBulletin каманда для яе вырашэння.
Акрамя таго, як я бачу ў вельмі патоку вы павінны быць звернутыя на вас адмовіўся нашай будучай падтрымкі. Але, вядома, у вас ёсць поўнае права абвінавачваць нікога ні пра што
Вы сказалі мне, што за дадатковую плату вы зрабілі б мая версія сумяшчальная то пасля працы Вы сказалі, што іх праблема з архіва, які я не знайшоў, таму што ўсе спасылкі працавалі для мяне. Я звязаўся з VBulletin (калі вы сказалі мне, што), і яны сказалі, што ўсё абышлося.
Я звязаўся з VBulletin Падтрымка зноў сёння, і я атрымаў такі ж адказ, як год таму назад, а ў простых словах майго архіва працуе як трэба! Прачытана vBulletins каментары ніжэй, я схавала імя pivacy прычынах, але я магу запэўніць вас, што ён з'яўляецца найстарэйшым членам там, так што цяпер?
http://img153.imageshack.us/img153/9333/vbulletinm.jpg
http://img203.imageshack.us/img203/5306/77575048.jpg
PS. Калі па-ранейшаму незадаволеныя іх рэакцыі і хочаце мяне спытаць больш тэхнічны пытанне размясціць яго тут, і я буду капіяваць / ўставіць яго ў Службу тэхнічнай падтрымкі VBulletin непасрэдна ў парадку?
З VBulletin сказаў, што няма ніякай памылку і ўсё працуе нармальна праблема на вашым баку, таму я чакаю выправіць.
З найлепшымі пажаданнямі
http://img31.imageshack.us/img31/2613/95809131.jpg
Тут выразна паказана, што дадзеная спасылка не працуе (няправільна азначае тое ж самае), адзначаныя чырвоным, а цяпер вы кажаце, што вы ніколі не сказаў, што гэта??
Вы сапраўды марнаваць час. І зноў вы не чыталі уважліва. Калі ласка - чытайце ўсё і справа. Калі я пішу вам: "Я крыху заблытаўся" - вы збіраецеся даказаць мне, што я напісаў вам, што я мала?? Што гаворка ідзе аб так ці інакш? ...
Гэта тое, што я напісаў:
3. Як я ўжо пісаў у пачатку вашай спасылкі на суб-форумах у архіве не працуюць наогул. Толькі на галоўную форум і тэмы. Гэта робіць тысяч няправільныя спасылкі на старонцы архіва. Напрыклад:
І ўсе гэтыя спасылкі не працуюць - толькі на галоўную форум. Увесь архіў суб-форумах спасылкі не працуюць. Гэта робіць вам тысячы не працуюць спасылкі на тысячах старонак архіва тэмы.
Я даў вам прыклад месцы, дзе вы знойдзеце непрацуючыя спасылкі і наступны прыклад непрацуючай спасылцы сам (пералом пасля перакладу). Выбачайце - але тое, што тут праблема? Вы да гэтага часу не ведаю, пра што ідзе гаворка, ці вы спрабуеце даказаць што-то тут?
Таксама звернеце ўвагу, што вы можаце выкарыстоўваць двукоссі - у тым ліку выявы не трэба:)
Вы сказалі мне, што за дадатковую плату вы зрабілі б мая версія сумяшчальная то пасля працы Вы сказалі, што іх праблема з архіва, які я не знайшоў, таму што ўсе спасылкі працавалі для мяне. Я звязаўся з VBulletin (калі вы сказалі мне, што), і яны сказалі, што ўсё абышлося.
Гэта не так - тое, што я напісаў вам у вас у прэм'еры, і я таксама. СРВ. Прачытайце яшчэ раз, калі трэба нагадваць гэта. Мы ўжо пачалі цытаванне нашых прэм'ераў у іншы паток (вы перайшлі па спасылцы тут), так што не трэба, каб пачаць яго зноў. Любое іншае ўтрыманне PM ўключаны публічна тут будзе разглядацца як спам, так як ён ужо ў іншай тэме. Любое капіраванне зробленыя адным карыстальнікам, разглядаецца як спам на гэтым форуме і на любым іншым форуме я ведаю. Таму, калі ласка, - не пачынаюць СПАМ.
Я звязаўся з VBulletin Падтрымка зноў сёння, і я атрымаў такі ж адказ, як год таму назад, а ў простых словах майго архіва працуе як трэба! Прачытана vBulletins каментары ніжэй, я схавала імя pivacy прычынах, але я магу запэўніць вас, што ён з'яўляецца найстарэйшым членам там, так што цяпер?
http://img153.imageshack.us/img153/9333/vbulletinm.jpg
http://img203.imageshack.us/img203/5306/77575048.jpg
Архіў Подфорумы старонкі на VBulletin 3,6 аварый, калі аб'ява дадатковага параметру ў URL-адрасе. Вы можаце праверыць гэта, нават на чыстым інстанцыі - без vBET, ні любая іншая мода. Я праверыў гэта на вашым форуме з адключанымі vBET. Так што VBulletin памылка, бо VBulletin ёсць убудова архітэктуру і падтрымлівае да убудова дадатковую функцыянальнасць. Архіў мець свае ўласныя пункту пашырэння, што азначае, што архіў таксама было прадказана, каб быць падоўжаны. Пры даданні якога-небудзь параметру ў URL перапынкамі ўсю старонку, гэта азначае, што ёсць памылка ў кодзе VBulletin і гэта VBulletin праца ў камандзе, каб вырашыць гэтую праблему.
PS. Калі па-ранейшаму незадаволеныя іх рэакцыі і хочаце мяне спытаць больш тэхнічны пытанне размясціць яго тут, і я буду капіяваць / ўставіць яго ў Службу тэхнічнай падтрымкі VBulletin непасрэдна ў парадку?
Я не разумею, што яны маюць на ўвазе, напісаўшы, што ён не прызначаны для Подфорумы якая будзе паказаная ў архіў - ён ёсць, і яно спараджаецца VBulletin ... Можа быць, вы не разумееце адзін аднаго. Проста дайце ім URL:
І скажыце, што яна будзе зламаў, калі вы дадаеце якой-небудзь параметр у URL - гэта памылка. Вы таксама можаце даць ім папярэднім абзацы.
З VBulletin сказаў, што няма ніякай памылку і ўсё працуе нармальна праблема на вашым баку, таму я чакаю выправіць.
Не, гэта азначае, што яны не ведаюць, што вы маеце на ўвазе або яны проста западліцо вас. Гэта не зробіць іх памылка знікне з іх кода і перайсці на наш код, толькі таму, што яны напісалі, што не існуе памылка. Гэта не працуе такім чынам. І я напісаў вам, як вы можаце самі праверыць, што гэта VBulletin памылка. Я напісаў яе для вас, то, я напісаў гэта цяпер. Так што проста праверыць яго і, калі ласка, не пісаць, што ён на нашым баку, таму што ён не будзе рабіць гэта з'яўляецца на нашым баку, пасля паўтарэння яго зноў і зноў. Ты нават праверыў гэта? Вы адключаныя vBET і праверыў сябе, што спасылка будзе сутыкненне з якой-небудзь параметр дадаецца ў URL? А вы?
Сябра VBulletin з'яўляецца старэйшым членам і я не веру на ўсё, што ён зрабіў памылку праверкі архіваў (ён, якія ўваходзілі ў якасці адміністратара), ні што ён шчоткай мяне. "Можа быць," мы не зразумелі адзін аднаго, так што я папрасіў для атрымання дадатковай дапамогі ад іх, так што давайце паглядзім, што кажуць яны зноў.
Зварот за падтрымкай лічыцца спамам для вас? Калі гэта так, я прашу прабачэння за просяць за падтрымку! Вы павінны сур'ёзна паглядзець на гэтае пытанне з майго пункту гледжання, VBulletin кажа, што няма памылка, вы кажаце, што гэта памылка VBulletin так паставіць сябе на маё месца і папрасіць каго я павінен верыць?
PS. Я ніколі не цытуе што-небудзь ад PM накіраваны або ад вас, я толькі працытаваў вашы каціроўкі.
PS2. Паколькі я не праграміст казаў мне, каб праверыць рэчы не мае сэнсу, таму я павінен альбо давяраць вам ці VBulletin ў гэтай кропцы.
PS3. Паколькі мы жывем у цывілізаваным свеце, які мы абмяркоўвалі дэмакратычна некаторыя пытанні, усё сказана і розных пунктаў гледжання і нічога больш. Ёсць ніякіх крыўд з майго боку. Я проста хачу, каб мірна вырашыць праблему:)
З найлепшымі пажаданнямі
Сябра VBulletin з'яўляецца старэйшым членам і я не веру на ўсё, што ён зрабіў памылку праверкі архіваў (ён, якія ўваходзілі ў якасці адміністратара), ні, што ён мяне шчоткай або што мы не зразумелі адзін аднаго з ангельскага наш родны мову . Здымкі гаварыць ясна. Вы не хочаце ці не ў стане вырашыць праблему, і я прымаю гэта.
Зварот за падтрымкай лічыцца СПАМ?!? Калі гэта так, я прашу прабачэння за просяць за падтрымку!! Вы сказалі, што ёсць памылка, Vbulletin сказаў, што няма! Каму я павінен верыць?
PS. Я ніколі не цытуе што-небудзь ад PM накіраваны або ад вас, я толькі працытаваў вашы каціроўкі.
PS2. Калі паток пайшоў не па тэме гэта не мая віна, я прасіў цябе шмат разоў, каб даць мне проста выправіць у 1. 2. 3. чынам, але я толькі атрымаў гэта
1. Гэта яго віна
2. Гэта ваша віна
3. Гэта па іх віне.
Паколькі мы жывем у цывілізаваным свеце, які мы абмяркоўвалі дэмакратычна па некаторых пытаннях, усё сказана і розных пунктаў гледжання і нічога больш. Для мяне пытанне зачынены, такім чынам Вы можаце зачыніць гэтую тэму. Няма крыўд з майго боку. :)
З найлепшымі пажаданнямі
Гэта не тое, што вы лічыце, пра - гэта пра тое, што сапраўды адбываецца, і вы можаце проста праверыць гэта самастойна - мы далі вам інструкцыі як гэта зрабіць. Таму, калі ласка, ваш Троу лічыць, прэч, таму што тыя, вядзе вас у няправільным кірунку і проста праверыць. Праверылі ці вы гэта?
Калі ласка, звярніце ўвагу, што мы не радзе пакінуць пытанне так жа, як яна ёсць. Мы настойліва рэкамендуем, каб вырашыць гэтую праблему. Мы далі вам іншыя магчымасці, калі VBulletin камандзе не хочуць, каб выправіць іх памылку. Вы можаце выкарыстаць адзін з іх як часавае рашэнне, і да гэтага часу кантакт VBulletin каманды для вырашэння іх памылка. Калі вы хочаце вырашыць гэтую праблему калі ласка, паведаміце нам, якія магчымасці вы аддаеце перавагу, і мы будзем вас больш у гэтым кірунку. На дадзены момант, па Вашым жаданні - тэма лічыць вырашанай.
Я даў ім інфармацыі, таму я чакаю адказу, я не зачыніць гэтае пытанне яшчэ. :)
З павагай
Я даў ім інфармацыі, таму я чакаю адказу, я не зачыніць гэтае пытанне яшчэ. :)
З павагай
Так што я таксама ўсталяваць тут яшчэ не вырашана. Мы сапраўды хацелі б дапамагчы вам зрабіць гэта працуе:)
Чаму вы выкарыстоўваеце архіў яшчэ раз? Гэта велізарная колькасць непатрэбнага дублявання кантэнту.
Чаму вы выкарыстоўваеце архіў яшчэ раз? Гэта велізарная колькасць непатрэбнага дублявання кантэнту.
Архіў рэкамендуецца dissabled Пры выкарыстанні vBseo каманда vBSEO, я не выкарыстоўваю vBSEO або Zoints таму няма ніякай выгады ў яе адключэнне для мяне.
PS. Google падзяляе і выбраць лепшую з 2 ад нармальнай тэмы форуму і тэмы архіў форуму, каб яны не караць вас за гэта так што гэта не прычына. Вось Кіраўніцтва Google Дубляваны кантэнт ад кіраўніцтва YouTube, звярніце пільную ўвагу:
http://www.youtube.com/watch?v=6hSoXutuj0g
Так што я таксама ўсталяваць тут яшчэ не вырашана. Мы сапраўды хацелі б дапамагчы вам зрабіць гэта працуе:)
Вось адказы з каманды падтрымкі VBulletin, я паслаў іх поўны спіс адрасоў электроннай пошты ад Google (як я паслаў вас), і ваш зламаны прыклады спасылцы.
XXXXXXXXXXX
25 студзеня '11 11:14 раніцы
http://mysite.com/archive/index.php/t-61966.html?language=zh-TW
Як вы можаце бачыць, хадзіць у любы з гэтых URL-адрасоў не існуе "аварыі" Таму я не ўпэўнены, што яны кажуць.
Калі ёсць памылка, калі ласка, даць мне справаздачу пра памылку. Але няма ніякіх збояў адбываецца.
Усё лепшае,
XXXXXXXXXXX
Група падтрымкі, VBulletin
Купля VBulletin, самы магутны форум праграмнага забеспячэння. (Http: / / www.vbulletin.com/)
MAILTO: support@vbulletin.com
XXXXXXXXXXXX
Студзень 26 '11 1:12 раніцы
Чалавека, якога вы гаварылі з заявілі, што памылка, і што ён працуе з намі па гэтай нагоды. Я не бачу праблемы з вашага архіва URL, яны не збой форуме. Я хацеў бы пачуць аб гэтым паведамленне пра памылку, так як код архіва не змянілася ва ўзросце.
Усё лепшае,
XXXXXXXXXXXXX
Група падтрымкі, VBulletin
Купля VBulletin, самы магутны форум праграмнага забеспячэння. (Http: / / www.vbulletin.com/)
MAILTO: support@vbulletin.com
Так вось вы ідзяце Майкл, яны заявілі ў шматлікіх адказах, што архіў не мае ніякіх праблем, а цяпер што ж далей?
З павагай
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):