Dôležitý: Táto stránka používa cookies, (cookies). Používanie tejto webovej stránky bez nutnosti vypnúť súbory cookie v prehliadači, znamená to, že súhlasíte s tým, pre jeho použitie.
Kúp teraz! Funkcia Súbory na stiahnutie

Zarábajte s nami!

Ak by ste chceli začať zarábať peniaze s vBET pripojiť k Affiliate Program.
Výsledky 1 na 10 z 10

Závit: Vbet s veľkými fórum systémy? Čo vy na to?

Člen
    Dátum registrácie
    01. 2010

Default Vbet s veľkými fórum systémy? Čo vy na to?

Chcel by som poradiť s vami o veľkých dosiek s kombináciou Vbet
    Môj systém beží dlho a funguje celkom dobre .... Preto som sa zničiť obavy

Mám asi 350 000 tém a asi 2 milióny komentár
    My databáza je pomerne veľká a Vbet Zrejme porastie
    Využitie dát 3.66 GB
    Index Použitie 1.45 GB

Myslíte si, že systém tejto veľkosti by sa mohli týkať aj s Vbet?
    Čo sa stane do systému svojej databázy porastie významne Vbet?
    Je môj systém bude ťažké a pomalé?

Michael, v miestach zoznamu .... (To, že pracujú s Vbet) -
    Prvé aktualizáciu zoznamu, väčšina z nich Vbet neexistuje
    Po druhé som nevidel vo veľkej Forum List (môj rozsahu alebo viac), pre porovnanie

Ospravedlňujem sa za moje obavy
    Ja len nechcem urobiť chybu

Michał Podbielski (vBET zamestnancov) vBET's Avatar
    Dátum registrácie
    10. 2009

Ahoj

Predovšetkým - nemusíte sa ospravedlňovať za niečo. Sme tu pre Vás

O našich zákazníkov zoznam - budeme to prekontrolovať a aktualizovať. Vezmite prosím na vedomie, že tento zoznam základne na informácie poskytnuté zákazníkmi - niekedy musíte kliknúť na odkaz forum, že zákazníka na portáli. Budeme kontrolovať všetky linky znovu - to bude vykonané do konca budúceho týždňa.

Samozrejme databázy porastú pri použití vBET. Stále Vezmite prosím na vedomie, že to neovplyvní normálny stránky generácie (neprekladajú), pretože vBET používa vlastné tabuľky cache - nepridávajte dáta vBulletin tabuľky (iba pre užívateľov predvolený jazyk v tabuľke user, ale je to veľmi malé množstvo dát ). Nechceme samostatné fórum na zozname jeho veľkosťou - Môžete si to overiť a vyrobiť si vlastné porovnanie veľkosti.

Vezmite prosím na vedomie, že vBET je veľmi konfigurovateľný. Ak máte lágra fórum a máte strach o výkone začnite prosím iba 2 jazyky - pôvodné a niektoré ďalšie. Potom môžete sledovať štyri fórum výkonu a pridanie nových jazykov, z času na čas. vBET podporuje 52 jazykoch (v budúcej verzii budeme pridávať ďalšie), a môžete si vybrať, ktoré chcete mať na svojom fóre. Niektorí naši klienti nemajú záujem o to vôbec možné, niektorí z našich klientov, limity, je pre výkon, niektorí z našich klientov využíva všetky jazyky.

Tiež sme host vyrovnávacej pamäte, ktorá bude mať veľké množstvo miesta na pevnom disku, ale umožní, aby ako okamžitú reakciu bez databázových dotazov na generáciu - je to preto, že pre hostí vBET môžu vyrovnávacej pamäte plné odpovede ako statické súbory.

Takže máme veľa zlepšení výkonu. Odporúčam sa pozrieť na predstavenie rady pre viac informácií:
    http://www.vbenterprisetranslator.co...rformance.html

Vezmite prosím na vedomie, že prosté porovnaní počtu pracovných miest a ďalších užívateľov na fórach vám nedáva dostatok informácií - neuvidíte najdôležitejšie informácie - aké veľké sú prostriedky pre toto fórum. Mám na mysli počet a výkon procesora, množstvo pamäte, dôležité je byť konkrétny konfigurácii Apache, MySQL, vBulletin. Jedna vec je hardware, 2. je ladenie softvér pre lepší výkon.

Takže najlepší spôsob, ako overiť, ako sa bude správať na svoje vlastné fórum, je to tam nainštalovať. Ako som písal pre bezpečnosť, môžete začať s iba 2 jazyky a čas od času (vyrovnávacia pamäť, kedy sa splní), môžete pridávať nové jazyky.

Myslím si, že váš systém môže týkať dobre vBET - nemôžem povedať, to sa bude zaoberať aj všetkých jazykoch - to nezáleží len na forum veľkosť, ale aj na zdroje. Ale konečne môžem povedať, že som si istý, že vBET bude fungovať aj na forum a množstvo jazykov, ktoré vaše skutočné hardvér bude schopná zvládnuť niečo skontrolovať.

Člen
    Dátum registrácie
    12. 2010

Budem vás informovať Odpoveď na túto otázku v priebehu niekoľkých týždňov.

Jednoducho platí, že túto aplikáciu nainštalovanú na svojom webe, ktorý je Amerika je najväčší satelitné technológie diskusné fórum s viac ako 160.000 členov a takmer 3 milióny pracovných miest.

Mám palce, že to bude fungovať a funguje dobre.

vBulletin Enterprise Translator (vBET) Zamestnanci
    Dátum registrácie
    05. 2010

takže čakáme na informácie od vás

Člen
    Dátum registrácie
    01. 2010

Text automatically translated from: Hebrew to: Slovak
    Translated text
    V súčasnej dobe to mi dáva veľa problémy so servermi, som sa zase pomaly viac a viac prekladov
    Preklad systém ukončí všetky prostriedky servera a ja som neustále vo vojne proti sebe
    Original text

vBulletin Enterprise Translator (vBET) Zamestnanci
    Dátum registrácie
    05. 2010

Malý počet aktívnych jazykov, lebo čas je dobrý. (Dobrý tip)
    Keď cache pre aktívny jazyk bude plná - skúste vypnúť ďalšie jazyky (jeden po druhom).

Tešíme sa na ďalšiu optimalizáciu celú dobu
    Naposledy upravil kamilkurczak; 17-01-11 v 14:30.

Člen
    Dátum registrácie
    06. 2010

Quote Pôvodne odoslal scottct1 View Post
    Budem vás informovať Odpoveď na túto otázku v priebehu niekoľkých týždňov.

Jednoducho platí, že túto aplikáciu nainštalovanú na svojom webe, ktorý je Amerika je najväčší satelitné technológie diskusné fórum s viac ako 160.000 členov a takmer 3 milióny pracovných miest.

Mám palce, že to bude fungovať a funguje dobre.
    I "len" asi 50 tisíc členov, ale sú niekedy veľmi aktívny, a tak som niekedy o 600ppl v rovnakom čase na. Na Google mám asi 1mio indexovaných stránok a môžem povedať, vbet sa darí

Člen
    Dátum registrácie
    01. 2010

Translated text
    Len dúfam, že na ceste bude lepšie pre veľké systémy, Zavrel som prekladový systém úplne, môj dedikovaný server sa s ňou zaobchádzať
    Original text

Dátum registrácie
    10. 2009

Quote Pôvodne odoslal dacho View Post
    Translated text
    Len dúfam, že na ceste bude lepšie pre veľké systémy, Zavrel som prekladový systém úplne, môj dedikovaný server sa s ňou zaobchádzať
    Original text
    Ak máte problémy s výkonom prosím otvoriť nové vlákno v riešení problémov a naši pracovníci vám rady. Môžete si tiež prečítať výkon rady tu: http://www.vbenterprisetranslator.co...rformance.html
    A čo je najdôležitejšie - ak je váš server nie je schopný zvládnuť všetky preklady naraz, stačí vypnúť niektoré preklady. Začnite s niekoľkými málo, a ak chcete viac ako pridať po jednom z času na čas. Vezmite prosím na vedomie, že väčšinu času trávi čakám na odpoveď preklad Google, po ktorej vedie vBET cache a ďalší preklad je oveľa, oveľa rýchlejšie.
    Tiež vBET má hosťa vyrovnávaciu pamäť, ktorá prispieva k medzipamäte stránky pre hostí ešte rýchlejšie než čistá vBulletin to! Samozrejme, pre medzipamäte stránky.

Dátum registrácie
    10. 2009

Kľúčové slová pre túto tému

Prispievanie

• Vy nie je zakladať nové témy
  • Vy nie je vkladať nové príspevky
  • Vy nie je prikladať
  • Vy nie je upravovať svoje príspevky
  •