PDA

Zobraziť plnú verziu: Vyriešené vBET 3.3.4 prestávky vBSEO "nové" príspevky link ..

widotcom
16-07-10, 12:21
Bežím vB 3.8.4, 3.5.1 a vBSEO vBET 3.3.4 ...

Keď som nainštaloval vBET 3.3.4, má tlačidlo "Nový" prestal pracovať a členovia sú trochu naštvaný, pretože nemôže nájsť nové pracovné miesta v ich upísanom vlákien. Namiesto toho začína na posledný neprečítaný príspevok, proste im prináša na prvej stránke v závite.

Keď som vypnúť vBET plugin, je obnovená funkčnosť.

Ja používam vlastné reťazec pre "nové" príspevky: f [forum_id] / [thread_title] - [thread_id] nové /

kamilkurczak
16-07-10, 13:30
Môžete sa pozrieť na tento článok: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/bug-reporting/797-goto-new-post-mark-forums-read.html

Je to váš problém? (Je to rovnaký problém, ako je vaše?)

Ak áno, tak skúste toto riešenie:

To potvrdzuje riešenie vBET

widotcom
16-07-10, 14:00
Brilantná! TYVM FIXED!

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations by vBET translator 4.10.1