PDA

Žiūrėti pilną versiją: Išspręsta vBET 3.3.4 pertraukos vBSEO "naujų pranešimų" nuorodą ..

widotcom
16-07-10, 12:21
Bėgu vB 3.8.4, vBSEO 3.5.1 ir 3.3.4 vBET ...

, Kai aš įdiegta vBET 3.3.4 mano mygtuką "Naujas" nebeveikia ir nariai yra šiek tiek nusiminusi, nes jie negali rasti naujų pranešimų į jų pasirašyto temas. Vietoj to, pradedant ne paskutinę neskaitytą pranešimą, tiesiog atneša jiems temoje pirmame puslapyje.

Kai aš galiu išjungti vBET plugin, funkcionalumas atstatytas.

Esu naudojant pasirinktinį string "naujų pranešimų": f [forum_id] / [thread_title] - [thread_id] naujas /

kamilkurczak
16-07-10, 13:30
Ar jums pažvelgti į šį straipsnį: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/bug-reporting/797-goto-new-post-mark-forums-read.html

Ar jūsų klausimas? (Tuo pačiu klausimu, kaip savo?)

Jei taip, tiesiog išbandyti šį sprendimą:

tai patvirtina sprendimu, pagal vBET

widotcom
16-07-10, 14:00
Brilliant! TYVM FIKSUOTŲ!

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Multilingual community supported by vBET Translator 4.10.1