Zobraziť plnú verziu: Ako urobiť všetko prekladal pôšt a nití vo Mapa stránok
badawidollah
03-04-10, 18:12
pomôcť, aby sa lepšie kód
To je môj kód pridanie
/ / Ďalší kód
$ Alanguages = array ('en', 'MS', 'ar "," zh-CN ");
if (! $ archivované) {
$ Strlenhost = strlen ($ vbseo_vars ['bburl']."/");
$ Currentthreadurl vbseo_url_thread = ($ threadrow, 1, $ archivovať);
foreach ($ alanguages za $ jazyk) {
$ Vbseo_stat ['t']++;
$ Enchancedthreadurl = substr ($ currentthreadurl, 0, $ strlenhost). $ Jazyk ."/". substr ($ currentthreadurl, $ strlenhost);
vbseo_add_url ($ enchancedthreadurl, pred $, $ threadrow ['lastpost'], $ frekvencie);
}
}
/ / Koniec ďalší kód
My štatistika nižšie
Závity
89,236
Členovia
1,877
Východiskové mapa stránok o vytvorenie URL 2xx.xxx
ale s 5 jazykov, jeho vytvoriť len 457.160 adries URL
na miesto, iba ak sú všetky preložené a vytvorí URL v Sitemap
ale o 560.000 adries URL
Čo je zlé na môj kód
Prosím, pomôžte mi
vďaka
Naša integrácia do kódu proste len pridáva URL viacjazyčné závity. A v predvolenom nastavení len na prvej stránke vlákna. Popisujeme, ako zmeniť kód, aby sa aj iné vlákno stránok, ak budete chcieť.
Členských stránky nie sú dôležité a odporúčame, aby aj zablokovať týchto stránok v robots.txt
Ak chcete mať v súbore Sitemap tiež odkazy na prekladal príspevky, potom použite prosím riešenia nižšie:
1. Otvoriť súbor / vbseo_sitemap / vbseo_sitemap_functions.php
2. Nájsť kód:
$vbseo_stat['p'] += vbseo_add_2urls(
3. Predložená, že:
//additional code
$currenturl = vbseo_url_post($threadrow, $postrow, $pcount);
foreach($alanguages as $language) {
++$vbseo_stat['p'];
$enchancedurl = substr($currenturl,0,$strlenhost). $language."/".substr($currenturl,$strlenhost);
vbseo_add_url($enchancedurl, $prior2, $postrow['dateline'], $vboptions['vbseo_sm_freq_p']);
}
//end additional code
badawidollah
04-04-10, 06:12
práce
vďaka vďaka vďaka
thankssssssss ******************************
"1. Otvoriť súbor / vbseo_sitemap / vbseo_sitemap_functions.php"
Nemôžem nájsť to ..
Je to v štýle manager?
"1. Otvoriť súbor / vbseo_sitemap / vbseo_sitemap_functions.php"
Nemôžem nájsť to ..
Je to v štýle manager?
Máte Sitemap Generátor nainštalovaný forum?
Nemám potuchy?
Môžete mi, prosím prihláste sa znovu vo svojej admin sekcie a kontrolovať? Ja oznámenia máme nejaký "problém", keď sme sa o mapa stránok Prihlásiť sa však budeme používať vBSEO Mapa správne?
Nemám potuchy?
Môžete mi, prosím prihláste sa znovu vo svojej admin sekcie a kontrolovať? Ja oznámenia máme nejaký "problém", keď sme sa o mapa stránok Prihlásiť sa však budeme používať vBSEO Mapa správne?
Tak sa pozrite v admin sekcii. Tiež ak ju máte nainštalovanú, potom by ste mali hľadať / vbseo_sitemap / vbseo_sitemap_functions.php vo vašom adresári fóra.
Niekedy je ľahšie / Prehliadka potom povedať, čo treba urobiť. Nemám tušenie, ako som veľmi zmätená, pokiaľ ide o toto. Ja viem, však som si kúpil 2 licencie, a ani tu sa zdajú byť za žiadnu hodnotu, okrem bolesti hlavy a Google chyby. Jedná sa o software, ktorý by nemal byť zakúpené, ak neviete, ako upraviť licencie a kódy a vybaviť ich do práce. Myslím, že vbet je 2 roky, ako budú skutočne legitímne pripravený na spustenie programu, potom možno, že by mali byť umiestnené na sale.I dokonca platí instilácii je mi známe nič o tejto veci. Naozaj potrebujem niekoho z vbet stráviť 2 minúty sa pozrieť do môjho admin a získať čo beží, ako má byť. Mám vieru vo veci vbet to stačí nastaviť, kde sa to vlastne funguje správne.
Niekedy je ľahšie / Prehliadka potom povedať, čo treba urobiť. Nemám tušenie, ako som veľmi zmätená, pokiaľ ide o toto. Ja viem, však som si kúpil 2 licencie, a ani tu sa zdajú byť za žiadnu hodnotu, okrem bolesti hlavy a Google chyby. Jedná sa o software, ktorý by nemal byť zakúpené, ak neviete, ako upraviť licencie a kódy a vybaviť ich do práce. Myslím, že vbet je 2 roky, ako budú skutočne legitímne pripravený na spustenie programu, potom možno, že by mali byť umiestnené na sale.I dokonca platí instilácii je mi známe nič o tejto veci. Naozaj potrebujem niekoho z vbet stráviť 2 minúty sa pozrieť do môjho admin a získať čo beží, ako má byť. Mám vieru vo veci vbet to stačí nastaviť, kde sa to vlastne funguje správne.
Vezmite prosím na vedomie, že vBET je veľmi ľahký a inštalácia je triviálne. Nie je žiadny súbor vydania vôbec inštalovať vBET.
Integrácia s rôznymi pluginy závislé na tieto možnosti pluginov. Ak Edition pre integráciu je treba to len znamená, že plugin, ktorý je integrovaný je slabá miesta podporu ďalších funkcií. Môžete napísať do tímu vBSEO Ak si myslíte, že sa výrobok so slabými možnosťami integrácie (bez mäkčeňov vôbec) a chcete ich sa spýtať ohľadom jej zlepšenie. My sme len za náš kód a dať riešenie integrovať s tými, ktorí nemali o tom premýšľať. Nemôžeme povedať, vBSEO tím na vykonané zmeny a aby ich produkt otvorené pre ďalšie funkcie (v skutočnosti sme to urobili - nechcú, aby sa ich výrobok otvorené pre nové funkcie).
Vráťme sa späť k otázke - čo je problém? Nachádzate sa tvrdí, že naši zamestnanci by vám mali pomôcť dostať všetko v chode, ako by mali byť, ale nikdy to, čo povedal, nie je spustený správne. Ako tomu rozumiem vašej chcel nájsť súbor, pretože nejaký problém s generátorom. Takže čo je problém?
Vďaka za odpoveď. Ja proste chcem všetko prekladal pôšt a závity v Sitemap a pokiaľ možno by sa tak malo počas inštalácie, alebo kliknutím na tlačidlo voľby v admin sekcii, takže nie je potrebné upravovať vôbec nič. Odporúčate Geographic cieľ Webmaster Tools pre každý jazyk? Tiež odporúčate pridať informačný kanál RSS / Mapa stránok pre každý jazyk v Webmaster Tools?
To je dôvod, prečo som chcel pomoc pre všetky preložené miesto, ktoré sa pridávajú do Mapa, takže to nemusí byť problém.
srdečným pozdravom
Vďaka za odpoveď. Ja proste chcem všetko prekladal pôšt a závity v Sitemap a pokiaľ možno by sa tak malo počas inštalácie, alebo kliknutím na tlačidlo voľby v admin sekcii, takže nie je potrebné upravovať vôbec nič. Odporúčate Geographic cieľ Webmaster Tools pre každý jazyk? Tiež odporúčate pridať informačný kanál RSS / Mapa stránok pre každý jazyk v Webmaster Tools?
To je dôvod, prečo som chcel pomoc pre všetky preložené miesto, ktoré sa pridávajú do Mapa, takže to nemusí byť problém.
srdečným pozdravom
Ale vy ste Mapa integrovaný - ktoré bolo vykonané pri inštalácii - čo je problém? Niečo nefunguje? ... Vedeli ste ešte skontrolovať to funguje a videl to množstvo URL výrazne lepšie? Ak existuje problém - prosím, povedať, čo je zle.
O Geografické zameranie - Nevedel som, že je táto možnosť zamieriť na jednu doménu na niekoľkých miestach v závislosti na URL masky. Ste si istí, že webmaster nástroje podporujúce niečo také?
Mapa je generovaný a jeden s odkazmi na všetky preložených strán spolu s pôvodným odkazy. Takže stačí zostať u aktuálny Webmaster Tools pre konfiguráciu Sitemap a Google bude to.
Ale vy ste Mapa integrovaný - ktoré bolo vykonané pri inštalácii - čo je problém? Niečo nefunguje? ... Vedeli ste ešte skontrolovať to funguje a videl to množstvo URL výrazne lepšie? Ak existuje problém - prosím, povedať, čo je zle.
O Geografické zameranie - Nevedel som, že je táto možnosť zamieriť na jednu doménu na niekoľkých miestach v závislosti na URL masky. Ste si istí, že webmaster nástroje podporujúce niečo také?
Áno, áno, som urobil nejaké rozsiahleho výskumu a robia. Aj v súčasnej dobe niekoľko nastaviť tak, ale im testovanie vôd pred zmenou ich všetky.
Áno, áno, som urobil nejaké rozsiahleho výskumu a robia. Aj v súčasnej dobe niekoľko nastaviť tak, ale im testovanie vôd pred zmenou ich všetky.
OK. Naozaj som sa radšej ani radiť o niečom, čo neviem. A ja som práve zistil, že ste schopní CET niekoľkých miestach jednej oblasti podľa URL masiek.
Ak máte, prosím mohol napísať pre ostatných užívateľov, ako na to - myslím, že by mohli byť gracefull pre dobrý článok o tom (i krátky).
Takže v tejto chvíli môžem len povedať, že Google zvláda veľmi dobre stránok jazykov - hlavne, že je riadne vBET mení kód jazyka stránky v HTML výstupu. Tak to by nemalo byť potrebné, a neviem, ako by to mohlo čokoľvek zlepšiť. Still - nemôže poradiť v tejto oblasti. Ospravedlňujeme sa: o
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):