Прагляд поўнай версіі: як зрабіць усё перакладзеныя пасады і ніткі ў карту сайта
badawidollah
03-04-10, 18:12
дапаможа зрабіць больш якасны код
гэта мой код, дададзеныя
/ / Дадатковы код
$ Alanguages = Array ('EN', 'мс »,« ар »,« ж-CN');
калі (! $ архіў) {
$ Strlenhost = StrLen ($ vbseo_vars ['bburl']."/");
$ Currentthreadurl = vbseo_url_thread ($ threadrow, 1, $ архіў);
Еогеасп ($ alanguages як $ мове) {
$ Vbseo_stat ['т']++;
$ Enchancedthreadurl = падрадок ($ currentthreadurl, 0, $ strlenhost). $ Мова ."/". падрадок ($ currentthreadurl, $ strlenhost);
vbseo_add_url ($ enchancedthreadurl, $ да $ threadrow ['lastpost'], $ частата);
}
}
/ / Канец дадатковы код
мая статыстыка ніжэй
Тэмы
89,236
Паведамленняў
114,407
Члены
1,877
змаўчанні карта сайта стварыць каля 2xx.xxx URL-адрасоў
але з 5-ці мовах яго толькі ствараць 457160 URL-адрасоў
для пост толькі, калі ўсё перакладзена і ствараць спасылкі з карты сайта
яго пра 560000 адрасоў
што здарылася з маім кодам
калі ласка, дапамажыце мне
дзякуй
Наша інтэграцыя код проста проста дадае URL-адрасоў для перакладзены патокі. І па змаўчанні толькі на першай старонцы патоку. Мы апішам, як змяніць код, каб есьці і іншыя старонкі струмень, калі вы гэтага хочаце.
Сябра старонак не маюць дачынення, і мы раім нават блакаваць тыя старонкі ў файле robots.txt
Калі вы хочаце, каб у вашым карта сайта таксама спасылкі для перакладу паведамленняў, то скарыстайцеся рашэннем ніжэй:
1. Адкрыць файл / vbseo_sitemap / vbseo_sitemap_functions.php
2. Знайсці код:
$vbseo_stat['p'] += vbseo_add_2urls(
3. Пастаўленыя перад ёй:
//additional code
$currenturl = vbseo_url_post($threadrow, $postrow, $pcount);
foreach($alanguages as $language) {
++$vbseo_stat['p'];
$enchancedurl = substr($currenturl,0,$strlenhost). $language."/".substr($currenturl,$strlenhost);
vbseo_add_url($enchancedurl, $prior2, $postrow['dateline'], $vboptions['vbseo_sm_freq_p']);
}
//end additional code
badawidollah
04-04-10, 06:12
працоўны
дзякуй дзякуй дзякуй
thankssssssss ******************************
"1. Адкрыць файл / vbseo_sitemap / vbseo_sitemap_functions.php"
Я не магу знайсці гэтую ..
Хіба што ў стылі мэнэджара?
"1. Адкрыць файл / vbseo_sitemap / vbseo_sitemap_functions.php"
Я не магу знайсці гэтую ..
Хіба што ў стылі мэнэджара?
У вас ёсць Sitemap Generator усталяваных на вашым форуме?
Я паняцця не маю?
Не маглі б вы зноў увайсці ў мой профіль адміністравання і праверыць? Я заўважаю ў нас нейкая "пытанне" Аб праекце Карта сайта, калі мы Увайсці Аднак мы выкарыстоўваем vbseo карта сайта правільна?
Я паняцця не маю?
Не маглі б вы зноў увайсці ў мой профіль адміністравання і праверыць? Я заўважаю ў нас нейкая "пытанне" Аб праекце Карта сайта, калі мы Увайсці Аднак мы выкарыстоўваем vbseo карта сайта правільна?
Таму праверыць у профіль адміністравання. Таксама, калі ён ужо ўсталяваны, то вы павінны шукаць / vbseo_sitemap / vbseo_sitemap_functions.php ў вашым форуме каталогу.
Часам яго лягчэй зрабіць / паказаць тое, каб сказаць тое, што павінна быць зроблена. Я паняцця не маю, як я вельмі зьбянтэжаны, калі гаворка заходзіць аб гэтай рэчы. Я ведаю, але я купіў 2 ліцэнзіі тут і ні, здаецца, варта якое-небудзь значэнне, акрамя галаўнога болю і Google памылак. Гэта праграмнае забеспячэнне, якія не павінны быць набыты, калі Вы ведаеце, як рэдагаваць ліцэнзіі і коды і ўсталёўкі іх на працу. Я думаю, vbet складае 2 гады ад таго, каб сапраўды законным гатовы да запуску праграмы, то, можа быць, ён павінен быць змешчаны на sale.I нават заплаціў за инстилляции як я нічога не ведаю аб гэтым матэрыяле. Мне сапраўды трэба каго-небудзь з vbet выдаткаваць 2 хвіліны, каб зазірнуць у маю адміністратара і атрымаць рэчы, працуе, як яны павінны быць. Я веру ў рэчы vbet проста трэба наладзіць, дзе яна на самай справе працуе правільна.
Часам яго лягчэй зрабіць / паказаць тое, каб сказаць тое, што павінна быць зроблена. Я паняцця не маю, як я вельмі зьбянтэжаны, калі гаворка заходзіць аб гэтай рэчы. Я ведаю, але я купіў 2 ліцэнзіі тут і ні, здаецца, варта якое-небудзь значэнне, акрамя галаўнога болю і Google памылак. Гэта праграмнае забеспячэнне, якія не павінны быць набыты, калі Вы ведаеце, як рэдагаваць ліцэнзіі і коды і ўсталёўкі іх на працу. Я думаю, vbet складае 2 гады ад таго, каб сапраўды законным гатовы да запуску праграмы, то, можа быць, ён павінен быць змешчаны на sale.I нават заплаціў за инстилляции як я нічога не ведаю аб гэтым матэрыяле. Мне сапраўды трэба каго-небудзь з vbet выдаткаваць 2 хвіліны, каб зазірнуць у маю адміністратара і атрымаць рэчы, працуе, як яны павінны быць. Я веру ў рэчы vbet проста трэба наладзіць, дзе яна на самай справе працуе правільна.
Звярніце ўвагу, што vBET вельмі лёгкі і ўстаноўкі трывіяльная. Існуе не любы файл выданне наогул, каб усталяваць vBET.
Інтэграцыя з рознымі убудовамі залежыць ад тых магчымасцяў убудовамі. Калі якое-небудзь выданне для інтэграцыі неабходна гэта значыць толькі тое, што убудова, які інтэгруецца слабы ў кропку падтрымкі дадатковых функцый. Вы можаце напісаць, каб каманда vBSEO калі вы думаеце, што яны зрабілі прадукт са слабымі магчымасцямі інтэграцыі (няма гаплікаў на ўсіх) і хочуць, каб спытаць пра яго паляпшэнні. Мы нясем адказнасць толькі за наш код і даюць рашэнні для інтэграцыі з тымі, хто не думаць пра гэта. Мы не можам сказаць vBSEO каманды ўнёс змяненні і зрабіць свой прадукт адкрыты для дадатковых функцый (на самай справе мы зрабілі гэта - яны не хочуць мець свой прадукт адкрыты для новых функцый).
Вяртаючыся да пытання - што гэта праблема? Вы заяўляеце, што нашы супрацоўнікі павінны дапамагчы вам атрымаць рэчы, працуе як трэба, быць, але вы ніколі не казаў, што не працуе належным чынам. Як я разумею вашу хацеў знайсці файл з-за якой-то праблемы з генератарам. Так у чым жа праблема?
Дзякуй за адказ. Я проста хачу, каб усе перакладзена паведамленне і нітак у карту сайта і, калі магчыма гэта павінна быць зроблена падчас усталёўкі або націсніце на кнопку опцыі ў раздзел адміністравання таму няма неабходнасці рэдагаваць што-небудзь. Вы рэкамендуем геаграфічнага таргетынг ў інструментах для вэб-майстроў для кожнага мовы? Таксама Вы рекомендуете дадання RSS-канала / карта сайта для кожнай мовы ў вэб-майстроў?
Вось чаму я быў жадаючы дапамогі для ўсіх перакладзеных паведамленне для дадання ў карту сайта так што гэта не можа быць праблемай.
цёплае прывітанне
Дзякуй за адказ. Я проста хачу, каб усе перакладзена паведамленне і нітак у карту сайта і, калі магчыма гэта павінна быць зроблена падчас усталёўкі або націсніце на кнопку опцыі ў раздзел адміністравання таму няма неабходнасці рэдагаваць што-небудзь. Вы рэкамендуем геаграфічнага таргетынг ў інструментах для вэб-майстроў для кожнага мовы? Таксама Вы рекомендуете дадання RSS-канала / карта сайта для кожнай мовы ў вэб-майстроў?
Вось чаму я быў жадаючы дапамогі для ўсіх перакладзеных паведамленне для дадання ў карту сайта так што гэта не можа быць праблемай.
цёплае прывітанне
Але ў вас ёсць карта інтэграваная - гэта было зроблена падчас усталёўкі - у чым праблема? Што-то не працуе? ... Ты нават праверыць гэта працуе і ўбачыў гэты лік URL рэзка палепшылася? Калі ёсць пытанне - калі ласка, скажыце, што не так.
Аб геаграфічнай арыентацыі - я не ведаю, што гэта такая магчымасць мэтавага аднаго дамена ў некалькіх месцах у адпаведнасці з URL маскі. Вы ўпэўнены, што вэб-майстроў падтрымлівае нешта падобнае?
І карта сайта генеруецца насам са спасылкамі на ўсе перакладзеныя старонкі разам з арыгінальнымі спасылкамі. Такім чынам, вы проста застацца з рэальнымі прыладамі для вэб-майстроў канфігурацыі для карты сайта і Google атрымае яго.
Але ў вас ёсць карта інтэграваная - гэта было зроблена падчас усталёўкі - у чым праблема? Што-то не працуе? ... Ты нават праверыць гэта працуе і ўбачыў гэты лік URL рэзка палепшылася? Калі ёсць пытанне - калі ласка, скажыце, што не так.
Аб геаграфічнай арыентацыі - я не ведаю, што гэта такая магчымасць мэтавага аднаго дамена ў некалькіх месцах у адпаведнасці з URL маскі. Вы ўпэўнены, што вэб-майстроў падтрымлівае нешта падобнае?
Ды яны гэта зробяць, я зрабіў некалькі шырокіх даследаванняў і што яны робяць. Я ў цяперашні час ёсць некалькі створаная такім чынам, але ім тэставанне вады, перш чым змяняць іх усе.
Ды яны гэта зробяць, я зрабіў некалькі шырокіх даследаванняў і што яны робяць. Я ў цяперашні час ёсць некалькі створаная такім чынам, але ім тэставанне вады, перш чым змяняць іх усе.
OK. На самай справе я аддаю перавагу не даваць парады аб тым, чаго я не ведаю. І я толькі даведаўся, што вы ў стане мск некалькі месцаў для аднаго дамена ў адпаведнасці з URL маскі.
Калі заўгодна мог напісаць для іншых карыстальнікаў, як гэта зрабіць - я думаю, што яны могуць быць gracefull за добрую артыкул аб тым, што (нават кароткі).
Так што ў гэты момант я магу толькі сказаць, што Google ручкі вельмі добра старонак мовах - тым больш, што vBET адпаведным чынам мяняецца мову старонкі код у HTML-высновы. Таму яно не павінна быць неабходна, і я не бачу, як яна можа палепшыць што-небудзь. Яшчэ б - не можа расказаць вам у гэтай галіне. Выбачайце: аб
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):