PDA

Teljes verzió megtekintése: hogyan lehet az összes lefordított üzenet, és menet oldaltérkép

badawidollah
03-04-10, 18:12
segítenek, hogy egy jobb kódot
ez az én kódot hozzá

/ / Kiegészítő kód
$ Alanguages = array ("en", "ms", "ar", "zh-CN");
if (! $ archivált) {
$ Strlenhost = strlen ($ vbseo_vars ['bburl']."/");
$ Currentthreadurl = vbseo_url_thread ($ threadrow, 1, $ archivált);
foreach ($ alanguages as $ nyelv) {
$ Vbseo_stat ['t']++;
$ Enchancedthreadurl = substr ($ currentthreadurl, 0, $ strlenhost). $ Nyelv ."/". substr ($ currentthreadurl, $ strlenhost);
vbseo_add_url ($ enchancedthreadurl, $ előtt, $ threadrow ['lastpost'], $ freq);
}
}
/ / Vége kiegészítő kód

a statisztika az alábbiakban

Szálak
89,236
Tagok
1,877

alapértelmezett sitemap létre a 2xx.xxx URL-ek
de 5 nyelven az egyetlen létre 457.160 URL-ek

A hozzászólás csak akkor, ha az összes lefordított, és hozzon létre URL-eket a sitemap
a mintegy 560.000 URL-ek

Mi baj a kóddal
kérem, segítsen nekem
köszönöm

vBET
03-04-10, 23:20
A beilleszkedési kódot egyszerűen csak ad URL lefordított szálak. És alapértelmezés szerint csak az első oldalon a téma. Bemutatjuk, hogyan kell változtatni kód is más téma oldalak, ha akarod.

Tagja oldala nem releváns, és azt javasoljuk, hogy még blokkolja ezeket az oldalakat a robots.txt

Ha szeretné, hogy a sitemap is linkek lefordított hozzászólás, akkor kérjük, használható megoldást az alábbiakban:
1. Fájl megnyitása / vbseo_sitemap / vbseo_sitemap_functions.php
2. Find kód:

$vbseo_stat['p'] += vbseo_add_2urls(

3. Elé, hogy:

//additional code
$currenturl = vbseo_url_post($threadrow, $postrow, $pcount);
foreach($alanguages as $language) {
++$vbseo_stat['p'];
$enchancedurl = substr($currenturl,0,$strlenhost). $language."/".substr($currenturl,$strlenhost);
vbseo_add_url($enchancedurl, $prior2, $postrow['dateline'], $vboptions['vbseo_sm_freq_p']);
}
//end additional code

badawidollah
04-04-10, 06:12
dolgozó
köszönöm köszönöm köszönöm
thankssssssss ******************************

hotslot
25-04-10, 00:48
"1. Fájl megnyitása / vbseo_sitemap / vbseo_sitemap_functions.php"

Nem találom ezt ..

Ez a stílus menedzser?

vBET
25-04-10, 20:39
"1. Fájl megnyitása / vbseo_sitemap / vbseo_sitemap_functions.php"

Nem találom ezt ..

Ez a stílus menedzser?

Van Sitemap Generator telepítve van a fórumon?

hotslot
25-04-10, 20:55
Fogalmam sincs?

Kérem, jelentkezzen be újra az én admin felületen és ellenőrizze? Én észre van valami "probléma" a sitemap, amikor be azonban már a vbseo sitemap helyes?

vBET
25-04-10, 21:05
Fogalmam sincs?

Kérem, jelentkezzen be újra az én admin felületen és ellenőrizze? Én észre van valami "probléma" a sitemap, amikor be azonban már a vbseo sitemap helyes?

Tehát bejelentkezés az admin felületen. Akkor is, ha telepítve van, akkor meg kell keresni / vbseo_sitemap / vbseo_sitemap_functions.php a forum könyvtárba.

hotslot
25-04-10, 21:09
Néha könnyebb megtenni / mutatják majd megmondani, hogy mi a teendő. Fogalmam sincs, mint én vagyok nagyon zavaros, amikor ezt a cuccot. Én tudom, de én vásárolt 2 engedélyek itt és nem úgy tűnik, hogy érdemes minden értéket, kivéve a fejfájás és a google hibákat. Ez egy szoftver, amely meg nem vásárolható, kivéve, ha Ön tudja, hogyan kell szerkeszteni az engedélyek és szabályzatokra és rig őket dolgozni. Azt hiszem, vBET 2 év-re, hogy igazán legit készen áll a programot, akkor lehet, hogy kell elhelyezni a sale.I is fizetett cseppentés, mint semmit sem tudok erről a dolgot. Nagyon kell valakit vBET tölteni a 2 percet, hogy vizsgálja meg a saját admin, és a dolgokat fut, hogyan kell őket. Én hiszek a vBET a cucc csak szüksége van rá beállítva, ahol valóban alkotások.

vBET
25-04-10, 21:28
Néha könnyebb megtenni / mutatják majd megmondani, hogy mi a teendő. Fogalmam sincs, mint én vagyok nagyon zavaros, amikor ezt a cuccot. Én tudom, de én vásárolt 2 engedélyek itt és nem úgy tűnik, hogy érdemes minden értéket, kivéve a fejfájás és a google hibákat. Ez egy szoftver, amely meg nem vásárolható, kivéve, ha Ön tudja, hogyan kell szerkeszteni az engedélyek és szabályzatokra és rig őket dolgozni. Azt hiszem, vBET 2 év-re, hogy igazán legit készen áll a programot, akkor lehet, hogy kell elhelyezni a sale.I is fizetett cseppentés, mint semmit sem tudok erről a dolgot. Nagyon kell valakit vBET tölteni a 2 percet, hogy vizsgálja meg a saját admin, és a dolgokat fut, hogyan kell őket. Én hiszek a vBET a cucc csak szüksége van rá beállítva, ahol valóban alkotások.

Felhívjuk figyelmét, hogy vBET nagyon könnyű és telepítés triviális. Nincs semmilyen fájlt kiadás egyáltalán telepíteni vBET.

Integráció a különböző beépülő függ az plugins lehetőségeket. Ha bármely kiadás az integráció szükséges, csak annyit jelent, hogy plugin, amely az integrált gyenge pontja a támogató további funkciók. Írhat az vBSEO csapata, ha úgy gondolja, hogy készül a termék, gyenge integrációs lehetőségek (nincs horog egyáltalán), és azt szeretnék, hogy kérdezni javítását is. Mi csak a felelős a kódunkat, és megoldási javaslatokat adni, hogy integrálja azokat, akik nem gondolnak rá. Nem tudjuk megmondani vBSEO csapat változtatásokat, és a terméket nyitott a további funkciók (valójában csináltuk - nem akarják, hogy a terméket nyitott az új funkciók).

Visszatérve a kérdésre - mi a probléma? Ön azt állítva, hogy a személyzet segít a dolgokat fut, hogyan kell, legyen, de soha nem mondtam, mi nem működik megfelelően. Ahogy értem el akartam találni fájlt, mert valamiféle probléma generátor. Tehát mi a kérdés?

hotslot
25-04-10, 21:49
Köszönöm a választ. Én egyszerűen csak szeretnénk az összes lefordított üzenet és a szálak a sitemap, és ha lehetséges, akkor ezt a telepítés során, vagy egy gombnyomással lehetőség a admin felületen, így nem kell szerkeszteni semmit. Do You javasoljuk Geographic célt Webmestereszközökben minden nyelven? Is van ajánlom hozzá egy RSS feed / sitemap minden nyelv webmester eszközök?

Ezért voltam akarnak támogatást az összes lefordított után hozzá kell adni a sitemap, így ez nem lehet probléma.

meleg kapcsolatban

vBET
25-04-10, 22:21
Köszönöm a választ. Én egyszerűen csak szeretnénk az összes lefordított üzenet és a szálak a sitemap, és ha lehetséges, akkor ezt a telepítés során, vagy egy gombnyomással lehetőség a admin felületen, így nem kell szerkeszteni semmit. Do You javasoljuk Geographic célt Webmestereszközökben minden nyelven? Is van ajánlom hozzá egy RSS feed / sitemap minden nyelv webmester eszközök?

Ezért voltam akarnak támogatást az összes lefordított után hozzá kell adni a sitemap, így ez nem lehet probléma.

meleg kapcsolatban

De van sitemap integrált -, hogy történt a telepítés során - mi a kérdés? Valami nem működik? ... Te is ellenőrizni nem működik, és látta, nem több URL drasztikusan javítani? Ha van olyan kérdés, - kérjük, értesítse mi a baj.

Mintegy Földrajzi célzás - Nem tudtam, hogy ilyen lehetőség a cél egy domain több helyen szerint URL maszkot. Biztos benne, hogy Webmaster Tools támogatja valami ilyesmi?

És sitemap keletkezik egyik linkek minden lefordított oldalak együtt az eredeti linkeket. Szóval csak maradjon a tényleges Webmaster Tools konfiguráció sitemap és a Google megkapja azt.

hotslot
25-04-10, 22:33
De van sitemap integrált -, hogy történt a telepítés során - mi a kérdés? Valami nem működik? ... Te is ellenőrizni nem működik, és látta, nem több URL drasztikusan javítani? Ha van olyan kérdés, - kérjük, értesítse mi a baj.

Mintegy Földrajzi célzás - Nem tudtam, hogy ilyen lehetőség a cél egy domain több helyen szerint URL maszkot. Biztos benne, hogy Webmaster Tools támogatja valami ilyesmi?

Igen, igen, én néhány kiterjedt kutatás és ők. Én jelenleg több létre ilyen módon, de im teszteli a vizek cseréje előtt őket.

vBET
25-04-10, 22:39
Igen, igen, én néhány kiterjedt kutatás és ők. Én jelenleg több létre ilyen módon, de im teszteli a vizek cseréje előtt őket.

OK. Tényleg én inkább nem ad tanácsot amit nem tudom. És én most találtam ki, hogy meg tudja-e CET több helyen, hogy egy domain szerint URL maszkokat.
Ha tetszik lehet írni más felhasználók hogyan kell csinálni, hogy - úgy gondolom, hogy lehet gracefull jó cikket arról, hogy (még rövid is).

Tehát ebben a pillanatban csak azt tudom mondani, hogy a Google kezeli jól oldalak nyelvek - különösen, hogy vBET a megfelelő változó oldal nyelve kódot HTML kimenetet. Így nem lesz szükség, és nem látom, hogyan lehetne javítani valamit. Mégis - nem tanácsot ezen a területen. Sorry: o

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Multilingual forum supported by vBET Translator 4.10.1