PDA

Zobraziť plnú verziu: Vyriešené Prázdnota miesto preloženého textu na stránkach

jaryx
12-02-10, 19:18
Ja neviem, čo sa stąło, ale prekladateľ preložiť ma. Namiesto preloženého textu sú iba biele škvrny.Podľa pokynov z FAQ vypnúť cache a pridá echo... pre súbor vbenterprisetranslator_functions. phpJedyny mi správu, ktorá sa zobrazí v hornej časti stránky:

Warning: curl_setopt() [function.curl-setopt]: CURLOPT_FOLLOWLOCATION cannot be activated when in safe_mode or an open_basedir is set in [path]/includes/vbenterprisetranslator_functions.php on line 639

Warning: curl_setopt() [function.curl-setopt]: CURLOPT_FOLLOWLOCATION cannot be activated when in safe_mode or an open_basedir is set in [path]/includes/vbenterprisetranslator_functions.php on line 639

Po odstránení API kľúč stránka je preložená ale zobrazuje nesprávne (grafika).Prosím vyriešiť tento problém.

vBET
15-02-10, 12:52
dobrý deň. Ako naznačilo oznámenie z roku ste povolili safe_mode alebo open_basedir, ktoré nemôžu uskutočniť Ak používate CURL.Nájdete tu: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/troubleshooting/371-error.htmlTam to je riešenie tohto problému. Ak problém pretrváva, dajte nám prosím vedieť a pozrieme sa na to bližšie:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations by vB Enterprise Translator 4.10.1