PDA

Teljes verzió megtekintése: Megoldott Üresség helyett a fordított szöveg oldalon

jaryx
12-02-10, 19:18
Nem tudom, mi a stąło, de a fordító nem lefordítani nekem. A lefordított szöveg helyett is csak a fehér foltok.Összhangban az utasításokat a GYIK-ből, a gyorsítótár ki van kapcsolva, és hozzátette, echo... hogy a fájl vbenterprisetranslator_functions. phpJedyny nekem egy üzenetet, amely jelenik meg az oldal tetején:

Warning: curl_setopt() [function.curl-setopt]: CURLOPT_FOLLOWLOCATION cannot be activated when in safe_mode or an open_basedir is set in [path]/includes/vbenterprisetranslator_functions.php on line 639

Warning: curl_setopt() [function.curl-setopt]: CURLOPT_FOLLOWLOCATION cannot be activated when in safe_mode or an open_basedir is set in [path]/includes/vbenterprisetranslator_functions.php on line 639

Után removing a API kulcs oldal fordítása, de hibásan jelenik meg (grafikus).Kérem, segítsen megoldani a problémát.

vBET
15-02-10, 12:52
helló. A közleményben jelzett engedélyezte safe_mode vagy open_basedir, amely nem kerülhet sor, ha akkor használja a CURL.Kérjük, olvassa el itt: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/troubleshooting/371-error.htmlTam egy megoldás erre a problémára. Ha a probléma továbbra is fennáll, kérjük ossza meg velünk, és nézzük meg a közelebb:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations delivered by vBET 4.10.1