PDA

Zobraziť plnú verziu: Kde umiestnite vlajky pre hostí?

Michael
22-01-10, 20:30
Tam, kde väčšina ľudí tu umiestniť svoje prápory pre hostí? Je situácia skutočne ide?

V súčasnej dobe má naša v pätičke tu:

Teen Fórum>> Teen Pomoc | Teen Poradenstvo a podpora Fórum | Teen Chat <<(http://www.teenforumz.com/)

ale uvažovali o presunutí do hlavičky alebo pod naším hosťom uvítaciu správu.

vBET
23-01-10, 14:59
Podľa môjho názoru záleží pozíciu. Je to rovnaké ako s reklamou - ak je niekde na dne, bude väčšina ľudí nikdy vidieť ...

Roboti samozrejme uvidí všetko. Neviem, nie je robot urobí nejaké priority podľa odkazu pozíciu.

Michael
23-01-10, 15:01
To je to, čo som si myslel, chcel by som sa umiestniť vlajky vysoká kľúč, takže vedia, že fórum bude prekladať, ale ja nechcem vyhľadávače priorít príznaky ako náš hlavný obsah alebo niečo podobné: D

vBET
23-01-10, 15:03
To je to, čo som si myslel, chcel by som sa umiestniť vlajky vysoká kľúč, takže vedia, že fórum bude prekladať, ale ja nechcem vyhľadávače priorít príznaky ako náš hlavný obsah alebo niečo podobné: D

Môžete to urobiť tým, že všetci si URL v súbore Sitemap s nižšou prioritou:)

Michael
23-01-10, 15:05
Ako pridať prekladal adresy URL vBSEO Mapa a je na nízku prioritu?

vBET
23-01-10, 15:37
Nemali sme to ešte preskúmať. A zdá sa, že v najbližšej dobe máme iné priority.
Môžete sa opýtať vBSEO personál - sitemap generátor, že je ich produkt a skutočné riešenie integrácie je daná je.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations by vB Enterprise Translator 4.10.1