Zobraziť plnú verziu: Kde umiestnite vlajky pre hostí?
Tam, kde väčšina ľudí tu umiestniť svoje prápory pre hostí? Je situácia skutočne ide?
V súčasnej dobe má naša v pätičke tu:
Teen Fórum>> Teen Pomoc | Teen Poradenstvo a podpora Fórum | Teen Chat <<(http://www.teenforumz.com/)
ale uvažovali o presunutí do hlavičky alebo pod naším hosťom uvítaciu správu.
Podľa môjho názoru záleží pozíciu. Je to rovnaké ako s reklamou - ak je niekde na dne, bude väčšina ľudí nikdy vidieť ...
Roboti samozrejme uvidí všetko. Neviem, nie je robot urobí nejaké priority podľa odkazu pozíciu.
To je to, čo som si myslel, chcel by som sa umiestniť vlajky vysoká kľúč, takže vedia, že fórum bude prekladať, ale ja nechcem vyhľadávače priorít príznaky ako náš hlavný obsah alebo niečo podobné: D
To je to, čo som si myslel, chcel by som sa umiestniť vlajky vysoká kľúč, takže vedia, že fórum bude prekladať, ale ja nechcem vyhľadávače priorít príznaky ako náš hlavný obsah alebo niečo podobné: D
Môžete to urobiť tým, že všetci si URL v súbore Sitemap s nižšou prioritou:)
Ako pridať prekladal adresy URL vBSEO Mapa a je na nízku prioritu?
Nemali sme to ešte preskúmať. A zdá sa, že v najbližšej dobe máme iné priority.
Môžete sa opýtať vBSEO personál - sitemap generátor, že je ich produkt a skutočné riešenie integrácie je daná je.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):