Zobacz pełną wersję: Gdzie umieścić flagi dla gości?
Gdzie większość ludzi tutaj miejsce ich flagi dla gości? Czy pozycja naprawdę ważne?
Mamy nasze w stopce tutaj:
Nastolatek Forum>> Nastolatki Pomoc | Nastolatki Porady i wsparcie Forum | Nastolatki Chat <<(http://www.teenforumz.com/)
ale myśleli o przeniesienie go do nagłówka lub poniżej naszych gości powitania.
W mojej pozycji opinię mają znaczenia. Jest taki sam jak z reklamy - kiedy jest ukryty gdzieś na dnie, większość ludzi nigdy nie będzie zobaczyć ...
Roboty oczywiście będzie zobaczyć to wszystko. Nie wiem, czy roboty powoduje, że priorytety według pozycji link.
To jest to co myślałem, chciałbym umieścić flagi wysokiej użytkownikom gości, żeby wiedzieć, forum przełoży ale Nie chcę w wyszukiwarkach priorytetów flagi głównej zawartości lub coś w tym stylu: D
To jest to co myślałem, chciałbym umieścić flagi wysokiej użytkownikom gości, żeby wiedzieć, forum przełoży ale Nie chcę w wyszukiwarkach priorytetów flagi głównej zawartości lub coś w tym stylu: D
Można to zrobić poprzez umieszczenie wszystkich przetłumaczonych URL w mapie witryny z niższym priorytetem:)
Jak dodać tłumaczone adresy URL do mapy vbseo i mieć je na niski priorytet?
Nie zbadania tego jeszcze. I wydaje się, że w najbliższym czasie mamy inne priorytety.
Możesz poprosić personel vBSEO - sitemap generator to ich produkt i praktyczne rozwiązanie integracji jest przez nich.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):