PDA

Zobrazit plnou verzi: Kde umístíte vlajky pro hosty?

Michael
22-01-10, 20:30
Tam, kde většina lidí zde umístit své prapory pro hosty? Je situace skutečně jde?

V současné době má naše v patičce zde:

Teen Fórum>> Teen Nápověda | Teen Poradenství a podpora Fórum | Teen Chat <<(http://www.teenforumz.com/)

ale uvažovali o přesunutí do záhlaví nebo pod naším hostem uvítací zprávu.

vBET
23-01-10, 14:59
Podle mého názoru záleží pozici. Je to stejné jako s reklamou - pokud je někde na dně, bude většina lidí nikdy vidět ...

Roboti samozřejmě uvidí všechno. Nevím, není robot udělá nějaké priority podle odkazu pozici.

Michael
23-01-10, 15:01
To je to, co jsem si myslel, chtěl bych se umístit vlajky vysoká klíč, takže vědí, že fórum bude překládat, ale já nechci vyhledávače priorit příznaky jako náš hlavní obsah nebo něco podobného: D

vBET
23-01-10, 15:03
To je to, co jsem si myslel, chtěl bych se umístit vlajky vysoká klíč, takže vědí, že fórum bude překládat, ale já nechci vyhledávače priorit příznaky jako náš hlavní obsah nebo něco podobného: D

Můžete to udělat tím, že všichni si URL v souboru Sitemap s nižší prioritou:)

Michael
23-01-10, 15:05
Jak přidat překládal adresy URL vbseo Mapa a je na nízkou prioritu?

vBET
23-01-10, 15:37
Neměli jsme to ještě prozkoumat. A zdá se, že v nejbližší době máme jiné priority.
Můžete se zeptat vBSEO personál - sitemap generátor, že je jejich produkt a skutečné řešení integrace je dána je.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Thanks to vBET 4.10.1 enjoy automatic translations