PDA

Zobraziť plnú verziu: Odmietnuté Neprepojených úveru text ako vBSEO

Michael
05-01-10, 09:52
VBSEO neprepojené ponúka úvery pre všetkých svojich zákazníkov, by som rád videl to pre vbet. Mnoho ľudí, ako je udržanie odkazu šťavy dávať to do ostatných miest a devalváciu vlastný, takže text úveru stále umožňuje ľuďom nájsť vbet, ak chceli kúpiť. Prosím, aby to ako možnosť rovnako ako vBSEO má.

vBET
05-01-10, 17:30
To už je rovnaký ako v vBSEO - si môžete kúpiť značku slobodnou licenciou a odkaz bude odstránený.

Michael
05-01-10, 17:56
vBSEO ponuka pre tých, ktorí bez značky zdarma.

vBSEO Copyright súvisia a vBSEO Copyright odpojený.

Branding je bez úplné odstránenie textu a odkazu.

Michael
06-01-10, 17:51
Zmena alebo zrušiť prepájanie vBSEO Autorské práva - SEO fórum phpBB (http://www.vbseo.com/f2/changing-un-linking-your-vbseo-copyright-notice-17565/) pozri tu:)

vBET
07-01-10, 15:19
Prvý príspevok tu:

// ****** COPYRIGHT NOTICE ******
// As per the License Agreement (www.crawlability.com/vbseo/license/), you may NOT remove (or modify) the
// copyright notice. Select one of the copyright notices to be displayed in ALL pages enhanced by vBSEO:

Michael
07-01-10, 17:48
Jo, ale
Vyberte jeden z autorských právach, ktorý bude zobrazený na všetkých stránkach umocňuje vBSEO: umožňuje buď odpojil alebo prepojené bez značky zadarmo:)

vBET
08-01-10, 12:09
Áno - som videl bezplatnej verzii pre VB 4 + vBSEO 3.5, takže ste pravdu - umožňujú takéto veci. A možno by sme tiež umožní v budúcnosti. V tejto chvíli je "malý" rozdiel medzi veľkosťou našej organizácie a je vidieť v priemysle a ich;)

cosy
09-01-10, 14:25
by ste mali pridať nofollow k dobru link

Michael
09-01-10, 14:28
Vďaka chlapci v poriadku. Stále by som si prial, aby to v budúcnosti vbet rastie:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages supported by vB Enterprise Translator 4.10.1