Zobraziť plnú verziu: Odmietnuté Neprepojených úveru text ako vBSEO
VBSEO neprepojené ponúka úvery pre všetkých svojich zákazníkov, by som rád videl to pre vbet. Mnoho ľudí, ako je udržanie odkazu šťavy dávať to do ostatných miest a devalváciu vlastný, takže text úveru stále umožňuje ľuďom nájsť vbet, ak chceli kúpiť. Prosím, aby to ako možnosť rovnako ako vBSEO má.
To už je rovnaký ako v vBSEO - si môžete kúpiť značku slobodnou licenciou a odkaz bude odstránený.
vBSEO ponuka pre tých, ktorí bez značky zdarma.
vBSEO Copyright súvisia a vBSEO Copyright odpojený.
Branding je bez úplné odstránenie textu a odkazu.
Zmena alebo zrušiť prepájanie vBSEO Autorské práva - SEO fórum phpBB (http://www.vbseo.com/f2/changing-un-linking-your-vbseo-copyright-notice-17565/) pozri tu:)
Prvý príspevok tu:
// ****** COPYRIGHT NOTICE ******
// As per the License Agreement (www.crawlability.com/vbseo/license/), you may NOT remove (or modify) the
// copyright notice. Select one of the copyright notices to be displayed in ALL pages enhanced by vBSEO:
Jo, ale
Vyberte jeden z autorských právach, ktorý bude zobrazený na všetkých stránkach umocňuje vBSEO: umožňuje buď odpojil alebo prepojené bez značky zadarmo:)
Áno - som videl bezplatnej verzii pre VB 4 + vBSEO 3.5, takže ste pravdu - umožňujú takéto veci. A možno by sme tiež umožní v budúcnosti. V tejto chvíli je "malý" rozdiel medzi veľkosťou našej organizácie a je vidieť v priemysle a ich;)
by ste mali pridať nofollow k dobru link
Vďaka chlapci v poriadku. Stále by som si prial, aby to v budúcnosti vbet rastie:)
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):