View Full Version: Noraidīts Izņemtā kredīta tekstu, piemēram, vbseo
Vbseo piedāvā nesaistot kredītus visiem saviem klientiem, es labprāt vēlētos redzēt šo par vbet. Daudzi cilvēki, piemēram, saglabājot saikni sulu bez piešķirot tai uz citām novietnēm un devalvēt savu, atstājot teksta kredīta joprojām ļauj cilvēkiem atrast vbet ja viņi vēlas iegādāties. Lūdzu, veiciet to kā iespēju, kā vbseo pats ir.
Tas jau ir tāds pats kā vBSEO - jūs varat iegādāties zīmolu bezmaksas licenci un tad saite tiks noņemts.
vbseo piedāvā šo tiem, bez branding bezmaksas.
vbseo autortiesībām saistītām un vbseo autortiesību izņemšanas.
Brendings brīva ir pilnīga teksta izņemšanas un saites.
Mainīt vai Un-kas savieno Jūsu vBSEO Autortiesibas - lielākais Latvijas datorgrafikas forums SEO Forums (http://www.vbseo.com/f2/changing-un-linking-your-vbseo-copyright-notice-17565/) skatīt šeit:)
Pirmais post tur:
// ****** COPYRIGHT NOTICE ******
// As per the License Agreement (www.crawlability.com/vbseo/license/), you may NOT remove (or modify) the
// copyright notice. Select one of the copyright notices to be displayed in ALL pages enhanced by vBSEO:
yeah, bet
Izvēlieties vienu no autortiesībām ir redzams visās lapās pastiprināta ar vBSEO: ļauj gan izņemtā vai ir saistītas bez branding brīvu:)
Jā - es tikko redzēju šo veikt bezmaksas versija, 4 VB + vBSEO 3,5, lai jūs ir taisnība - tie ļautu tādas lietas. Un varbūt mēs arī to ļauj nākotnē. Šajā brīdī ir "maza" atšķirība starp mūsu organizācijas lieluma un kas redzama šajā nozarē, un savējo;)
Jums vajadzētu pievienot nofollow uz kredīta saiti
Labi paldies puiši. Es vēl gribētu redzēt to nākotnē, kā vbet aug:)
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):