PDA

Zobraziť plnú verziu: Vyriešené Problémy s formátovania stránky len pre členov

Snake
12-09-11, 19:56
Môj web je 100% preložené pre hostí, ale keď členovia login a Prehliadanie stránok vyžadujú niektoré "extra" preklad, pretože viac textu na stránkach.

To je celkom normálne, s výnimkou, keď si prezeráte stránky ako člen budete musieť obnoviť (F5), strana 2-3, než sa všetko zobrazuje správne.

Pridal som aj nejaké obrázky vysvetliť.

http://www.computer-juice.com/vbeterror.gif

r.dziadusz
13-09-11, 10:05
Ahoj
Problém sa zdá byť v preklade API, pretože akonáhle preloženého textu sú uložené vo vyrovnávacej pamäti, takže je možné ho použiť správne, ale "extra" preklad potrebujete prepojiť s Google / Microsoft API.
Používate Google alebo Microsoft API pre preklad?
Ak Microsoft, uistite sa, že Microsoft api id je správne, ak Google prečítajte si tento príspevok: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-troubleshooting/413-faq-2.html # post1729
Tiež môže byť problém v serveri, prosím, zistiť, či je blokovaný výstup pripojenie

Snake
13-09-11, 10:28
Súhlasím s tým, zdá API je zastavený a trvá 2-3 ide dostať plný preklad.

Im pomocou Google API, chorí si FAQ a správu, vďaka.

Snake
13-09-11, 10:30
OK, takže nie som blokovaný Google, to vyzerá, že sú obmedzujúce množstvo querys na jeden záťah.

Ako môžem tento problém vyriešiť?

r.dziadusz
15-09-11, 09:19
Ak si nie ste blokované Google a výstupné pripojenia nie sú blokované, a tiež nie je žiadny problém presmerovanie. Možno by si mohol skúsiť použiť API spoločnosti Microsoft, a potom uvidíš, ak existuje toto vylepšenie.
Tiež byť vedomí toho, čoskoro budete musieť zaplatiť za použitia Google API.

vBET
16-09-11, 21:05
OK, takže nie som blokovaný Google, to vyzerá, že sú obmedzujúce množstvo querys na jeden záťah.

Ako môžem tento problém vyriešiť?

Rovnako ako Radek napísal, môžete použiť Microsoft API. Vezmite prosím na vedomie, že Google je by bola obmedzená Preklad API V1 pripraviť užívateľom pre zatvorenie v decembri. Takže môžete tiež prepnúť na platenú o (Ja viem, že nechcem, aby z iných post).

K dispozícii je aj ďalšie riešenie! Objavili sme pred časom, že ak príliš veľa žiadostí o preklad sa chystáte Google príliš často potom Google je čas sankcií. Ako vidíme, dnes je to tiež služba popretie trest, ale ... Máme špeciálny parameter pre tento! Choďte prosím do Správca CP -> vBET -> Preklad Provider a nastavenia Oneskorenie medzi jednotlivými preklady. Tým sa pridá definované časové oneskorenie medzi žiadosťou o preklad, takže v prípade, že dôvodom je príliš veľa požiadaviek v krátkom časovom období, potom to bude riešiť. Vezmite prosím na vedomie, že aj napriek tomuto oneskoreniu nastavenia môžete mať svoje preklady rýchlejšie! Rovnako ako som napísal Google môže dať čas tresty, takže čakanie trochu na strane servera môže celý preklad rýchlejšie:)

Tiež ak sa zdať, že Google obmedzená maximálna dĺžka jedného dotazu, alebo maximálnu segmenty v jednom dotazu, potom stačí nastaviť nižšie hodnoty pre konštanty v triede vBET_Translator_Google (pozri súbor / includes / vbenterrpsietranslator_class_translator.php)

Prosím, povedzte to budete potrebovať ďalšiu pomoc v tejto oblasti, alebo je problém vyriešený.

Snake
16-09-11, 21:09
Čítal ste môj ďalší príspevky zlý chcem použiť platené.

Tak ako to mám urobiť? Odpovedzte, prosím, na moje iné vlákno správne!

vBET
16-09-11, 21:38
Prepáčte. Urobil som chybu (len kontrolovať diskusia - To bolo inej forme, user - užívateľské meno tiež začína S;)). Netreba kričať - pôjdem na všetky témy, ktoré sú stále čakajú na odpoveď. Môžete mi dať presnú URL tu, ak chcete:) Ja som kontrolu po jednom z posledných príspevkov 2-3 dni - Môj notebook bol havaroval a Radek sa starajú o forum.

Ak chcete používať Google API Translation V2 - stačí nainštalovať najnovšie verzie vBET4.x, choďte na správcu CP -> vBET -> preklady a nastaviť možnosti správne. Nájdete tu celý popis s príslušnými odkazy, ako sa dostať Google API kľúč a tak ďalej.

vBET 3.x bude podporovať čoskoro (s najväčšou pravdepodobnosťou by už ne-li môj laptop crash). Máme naplánované vydanie pre tento mesiac. Máme malé meškanie, pretože hardvérový problém, ale stále nové vBET3.x správa by mala byť k dispozícii na konci tohto mesiaca:)

Prosím, povedzte to budete potrebovať ďalšiu pomoc sa chyby popísané v tejto téme:)

PS. Stačí si uvedomiť, že toto je 3.x sub-forum. Zabezpečíme pre Google Translation v2 podporuje čoskoro vBET3.x - to je na testovacej fáze teraz. Zmeny kódu sú už hotové.

Snake
16-09-11, 21:44
Viem, že je VB3 fórum, im beh VB3 to je dôvod, prečo som tu príspevok

Kedy bude podporovať VB3 apiv2?

vBET
16-09-11, 21:48

Bol som editáciu môj posledný príspevok, keď pošlete svoju odpoveď - tak prosím skontrolujte, že na vyššie uvedený odkaz. Ospravedlňujeme sa za problémy - chýba mi, že je 3.x sub-fórum na začiatku - moja chyba: P

r.dziadusz
04-10-11, 09:40
Žiadna odpoveď, považujem za vyriešené, ak máte akúkoľvek otázku týkajúcu sa tejto témy, prosím opýtať, budem znovu otvoriť, pre všetky ďalšie otázky, prosím otvoriť nové vlákno

Snake
04-10-11, 09:44
Rieši?

Nie.

Google API V1 má nové nízkymi limity, stránky nie sú preložené.

Teraz odinštalovať.

Rieši? LOL.

vBET
04-10-11, 10:00
Ako som pochopil, že nemáte problém už - v poriadku? Čo budete potrebovať ďalšiu pomoc tu? :)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Languages translations delivered by vBET 4.10.1