PDA

Zobraziť plnú verziu: Chyby prechádzanie

horst
10-03-11, 18:12
Ahoj, som mal nainštalovaný vlani na krátku dobu vBET2.4, ale teraz to znova odinštalovať. Dokonca aj po mnohých mesiacoch som sa zobrazujú na nástroj Google webmaster stále prechádzať cez 1000 chýb. Všetky parametre? Language = XX som asi ešte odinštalovať výrobok správne. Čo môžem urobiť pre zastavenie týchto chýb? Musím povedať, že som v použití vBSEO. S pozdravom

kamilkurczak
11-03-11, 10:44
hmm Google Vyjadrite svoj indexovaných stránok s jazykom = parameter.
Možno by si si mal obnoviť svoj súbor Sitemap (s dobrou URL)

horst
11-03-11, 17:04
Prečo Google si neuvedomuje, že vľavo sú už k dispozícii a berie im z indexu? Nainstaloval som vBSEO Sitemap Generátor ... , Ktorý by mal vytvoriť Mapa každý deň, ale s právom nové odkazy? S pozdravom

vBET
16-06-11, 08:58
Kamil je na dovolenke, a teraz neviem, on vyriešil problém (PM alebo e-mailom). Prosím, povedzte si ešte potrebovať pomoc:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Integration with translations by vBET Translator 4.10.1