PDA

Teljes verzió megtekintése: Feltérképezési hibák

horst
10-03-11, 18:12
Szia, már telepített tavaly rövid ideig vBET2.4, de most már eltávolította azt. Után is több hónapos kapok jelenik meg a Google webmester eszközök is átmászik 1000 hibákat. Minden paraméter? Language = XX Talán nem távolítható el a termék megfelelő. Mit tehetek, hogy megállítsák ezeket a hibákat? Azt kell mondanom, hogy a használat vBSEO. Üdvözlettel

kamilkurczak
11-03-11, 10:44
hmm google van az oldalak indexelve a language = paraméter.
Talán érdemes újjáépíteni a sitemap (jó URL-eket)

horst
11-03-11, 17:04
Miért Google nem észre, hogy a bal oldali már nem áll, és elviszi őket az index? Én telepítettem a vBSEO Sitemap Generator ... amely létrehozza a sitemap minden nap, de a megfelelő új linkeket? Üdvözlettel

vBET
16-06-11, 08:58
Kamil szabadságon van most, és nem tudom, nem ő megoldotta a problémát (a PM vagy e-mail). Kérem, mondja meg még szükségem segítségre:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations by vBET Translator 4.10.1