PDA

View Full Version: Rezolvate Google este de aproximativ-mi email (404) erori de moi?!?

mario06
10-09-10, 15:56
În site-ul webmaster meu Primesc aproximativ 2 mesaje de o lună de la Google care să ateste că au ajuns la concluzia (404) erori moale sensul cuvântului în cuvinte simple, care pot găsi URL-uri duplicat (vBET translatated URL-uri), din cauza indexare rapidă şi în creştere. Ce trebuie să fac pentru a opri aceste avertismente? Practic, în Instrumentele pentru webmasteri mea, am doar 2 reală nu (404) infiinteaza şi 102 nu fonduri din cauza meu robots.txt.

Cache-set la 15 zile
Guestcache-off

basketmen
11-09-10, 11:51
Ce trebuie să fac pentru a opri aceste avertismente?

Cred că ai nevoie doar de 301 redirecţionarea URL-ul vechi (URL-ul actualizat, care nu sunt deja de lucru) la noua adresă URL (URL-ul paginii pe care lucreaza acum) cu htaccess, doar în jurul valorii de căutare pe forum pentru care unul de care aveţi nevoie de fapt

mario06
12-09-10, 09:39
Am doar un total de 2 404 erori reale, Google îmi spune că am sute de moi (404) erori dar atunci când fac clic pe ele sunt de lucru, oricum acest lucru are ceva de-a face cu URL-urile traduse, deoarece mi-a scris înapoi spunându- mă că indexarea este în creştere prea repede, dar în dubluri ...

Oricum ceea ce pot adăuga la htcaccess mea de a "ascunde" acest lucru de la Google înainte de a te supăra.

basketmen
12-09-10, 10:17
Am doar un total de 2 404 erori reale, Google îmi spune că am sute de moi (404) erori dar atunci când fac clic pe ele sunt de lucru, oricum acest lucru are ceva de-a face cu URL-urile traduse, deoarece mi-a scris înapoi spunându- mă că indexarea este în creştere prea repede, dar în dubluri ...

Oricum ceea ce pot adăuga la htcaccess mea de a "ascunde" acest lucru de la Google înainte de a te supăra.
hehe Cred ca postul meu de mai sus ultimul deja a răspuns puteţi să-l 301 redirect cu htaccess, sau poate eu sunt dor de înţelegere, dacă vă puteţi da ce este exemplu arata ca URL-ul vechi (actualizat url care nu sunt deja de lucru, pentru a primi 404 de eroare acum) pentru a url nouă (URL-ul paginii pe care acum de lucru)

vBET
12-09-10, 14:23
Bună. Vă rugăm să da mai multe detalii. Aşa cum am înţeles instrumente pentru webmasteri vă spune că aveţi doar 2 reale 404 erori, dar încă Google e-mailuri despre lot de 404 erori. Dar acestea sunt într-adevăr de lucru ... Sunt puţin confuz aici;)

Vă rugăm să anexaţi completă de conţinut Google, e-mail şi unii dintre cei 404 link-uri.

mario06
15-09-10, 07:40
Nu pot trimite "de lucru" moale 404 linkurile erori mai, deoarece am golit tabele vBET, acum eu nu sunt obtinerea de moale 404 erori mai Primesc 404 Nu a răspuns corect găsit. Deci, la acest punct vBET este de vină aici, aş dori să vă reamintesc faptul că Google nu-i plac Erori de Soft şi te vor penaliza cu page rank scăzută şi AdSense în cazul în care merge mai departe destul de mult.

Salutari

vBET
15-09-10, 14:56
Ne pare rau dar în acest moment eu nu înţeleg exact ceea ce problema este vorba. Vă rugăm să descrieţi-l mai mult, cu alte cuvinte. Nu aveţi moi 404 enymore erori, la doar 404 corect - vă rugăm să dau câteva exemple de pagini pe care nu funcţionează. Cât de multe erori cum ar fi cele există? Tu ai scris înainte de care aveţi doar 2 404 erori greu. Nu avem încă o problemă aici?

kamilkurczak
07-10-10, 13:55
nici un răspuns - rezolvat. Dacă nu - vă rugăm să scrieţi aici şi voi deschide acest thread din nou.
Mulţumiri

mario06
13-01-11, 07:00
A trebuit să rândul său, cache-ul maxim de 15 zile la 5 zile pentru a depăşi această problemă.

kamilkurczak
13-01-11, 11:06
asa ca acum ea este rezolvată, nu?

mario06
18-01-11, 10:34
Da, am rezolvat această problemă, dar pe cont propriu şi nu de sprijin.
Puteţi închide această problemă.
Salutari

kamilkurczak
18-01-11, 11:34
ok mulţumesc pentru confirmare

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Multilingual forum supported by vBET Translator 4.10.1