מחשב כף יד

צפה בגרסא המלאה: נפתר גוגל דואר אלקטרוני לי על (404) שגיאות רך?!?

mario06
10-09-10, 15:56
באתר מנהל האתר שלי אני מקבל על 2 הודעות בחודש מגוגל לפיה הם ממצא (404) שגיאות רך המשמעות במילים פשוטות, כי הם מוצאים כתובות URL כפולות (URL vbet translatated) בגלל אינדוקס מהיר גדל. מה אני צריך לעשות כדי לעצור את האזהרות? בעיקרון ב-Webmaster Tools שלי יש לי רק 2 אמיתי (404) לא מקים ו 102 לא מקים בגלל robots.txt שלי.

-Cache מוגדר 15 ימים
-Guestcache את

basketmen
11-09-10, 11:51
מה אני צריך לעשות כדי לעצור את האזהרות?

אני מאמין שאתה פשוט צריך הפניית 301 url הישן (URL שונה כי כבר לא עובד) לכתובת חדשה (כתובת הדף עובד עכשיו) עם htaccess, רק סביב החיפוש בפורום מי שאתה צריך בעצם

mario06
12-09-10, 09:39
יש לי רק סך של 2 404 שגיאות אמיתי, גוגל הוא אומר לי שיש לי מאות (404) שגיאות רך אבל כאשר אני לוחץ עליהם הם עובדים בכל זאת יש משהו לעשות עם כתובות URL המתורגם כפי שהם כתב לי בחזרה לספר לי אינדוקס גדל מהר מדי אבל כפילויות ...

בכל אופן מה אני יכול להוסיף htcaccess שלי כדי "להסתיר" את זה מ-Google לפני שהם מתרגזים.

basketmen
12-09-10, 10:17
יש לי רק סך של 2 404 שגיאות אמיתי, גוגל הוא אומר לי שיש לי מאות (404) שגיאות רך אבל כאשר אני לוחץ עליהם הם עובדים בכל זאת יש משהו לעשות עם כתובות URL המתורגם כפי שהם כתב לי בחזרה לספר לי אינדוקס גדל מהר מדי אבל כפילויות ...

בכל אופן מה אני יכול להוסיף htcaccess שלי כדי "להסתיר" את זה מ-Google לפני שהם מתרגזים.
hehe אני חושב להודעה האחרונה שלי לעיל כבר ענה אתה יכול להפנות אותו עם 301 htaccess, או אולי אני מתגעגע הבנה, אם אתה יכול לתת דוגמה מה חדש נראה כמו url הישן (השתנה url שכבר לא עובדים, מקבלים שגיאת 404 כיום) כתובת האתר החדש (כתובת הדף עובד עכשיו)

vBET
12-09-10, 14:23
היי. נא למסור פרטים נוספים. כפי שאני מבין Webmaster Tools אומר לך שיש לך רק 2 האמיתי 404 שגיאות, אבל גוגל עדיין מיילים לך על הרבה שגיאות 404. אבל אלה באמת עובד ... אני מבולבל מעט כאן;)

נא לצרף מלוא התוכן של Google דוא"ל כמה מאותם 404 קישורים.

mario06
15-09-10, 07:40
אני לא יכול לשלוח לך את "העבודה" רכה 404 קישורים שגיאות יותר, כי רוקנתי את הטבלאות vBET, עכשיו אני לא מקבל את רכה 404 שגיאות עוד אני מקבל 404 לא נכון בתגובה נמצאו. אז בבית vBET נקודה זו הוא אשם כאן, אני רוצה להזכיר לך כי גוגל לא אוהב שגיאות רך והם להעניש אותך עם דירוג הדף נמוך adsense אם זה יימשך מספיק זמן.

דרישת שלום

vBET
15-09-10, 14:56
מצטערים, אבל ברגע זה אני לא בדיוק מבין מה הבעיה היא על. נא לתאר את זה יותר, במילים אחרות. אתה לא צריך רכה 404 שגיאות enymore, רק 404 לתקן - בבקשה לתת כמה דוגמאות של דפים אשר לא עובד. כמה טעויות כמו אלה קיים? כתבת לפני שיש לך רק 2 קשה 404 שגיאות. האם עדיין יש לנו בעיה כאן?

kamilkurczak
07-10-10, 13:55
תשובה - נפתרה. אם לא - נא לכתוב כאן ואני יפתח פתיל זה שוב.
תודה

mario06
13-01-11, 07:00
האם להפוך את המטמון המרבי 15 יום עד 5 ימים כדי להתגבר על בעיה זו.

kamilkurczak
13-01-11, 11:06
אז עכשיו היא נפתרה, נכון?

mario06
18-01-11, 10:34
כן פתרתי את הבעיה הזו, אלא על שלי ולא מתמיכה.
אתה יכול לסגור את הנושא.
בברכה

kamilkurczak
18-01-11, 11:34
תודה על אישור אישור

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Languages translations delivered by vBET 4.10.1