PDA

View Full Version: Lahendatud Google postitada minult (404) pehme vead??!

mario06
10-09-10, 15:56
Minu webmasterile ma saan umbes 2 sõnumit kuu google väites, et nad lisandub pidevalt (404) pehme vigu tähendus lihtsaid sõnu, et nad on leidnud eksemplaris URL (vbet translatated URLid), kuna kiire ja kasvav indekseerimist. Mida ma peaksin tegema, et peatada neid hoiatusi? Põhimõtteliselt minu Webmaster Tools ma ainult 2 reaalne (404) ei asutab ja 102 ei asutab sest minu robots.txt.

-Cache seatud 15 päeva
-Guestcache off

basketmen
11-09-10, 11:51
Mida ma peaksin tegema, et peatada neid hoiatusi?

Ma usun, sa lihtsalt vaja 301 ümbersuunamine vana url (muutunud url juba ei tööta) uute url (lehe URL, mis töötab nüüd) koos htaccess, lihtsalt otsida umbes foorum, millest üks, et sa pead tegelikult

mario06
12-09-10, 09:39
Mul on ainult kokku 2 reaalne 404-vigu, Google ütleb, et mul on sadu pehme (404) vigu, kuid kui ma vajutan neid nad töötavad niikuinii see on midagi pistmist tõlgitud URL-i kui nad kirjutasid mulle tagasi ütlen mulle, et indekseerimine kasvab liiga kiiresti, kuid duplikaatide ...

Igatahes mida ma saan lisada oma htcaccess et "hide" see Google enne kui nad saavad hullu.

basketmen
12-09-10, 10:17
Mul on ainult kokku 2 reaalne 404-vigu, Google ütleb, et mul on sadu pehme (404) vigu, kuid kui ma vajutan neid nad töötavad niikuinii see on midagi pistmist tõlgitud URL-i kui nad kirjutasid mulle tagasi ütlen mulle, et indekseerimine kasvab liiga kiiresti, kuid duplikaatide ...

Igatahes mida ma saan lisada oma htcaccess et "hide" see Google enne kui nad saavad hullu.
hehe ma arvan, et minu viimane postitus eespool juba vastanud ta saab 301 ümber seda htaccess, või äkki ma olen miss mõistmist, kui te ei anna näiteks whats näeb vana url (muutunud url juba ei tööta, saad 404-vea nüüd), et uus url (lehe URL-i, et töötavad nüüd)

vBET
12-09-10, 14:23
Hi. Palun anna rohkem üksikasju. Nagu ma aru saan Webmaster Tools ütleb teile, et teil on ainult 2 reaalne 404-vigu, kuid Google ikka kirju sulle palju 404-vead. Aga need tõesti töötavad ... Ma olen natuke segaduses siin;)

Palun lisage täis Google e-posti sisu ja mõned neist 404 lingid.

mario06
15-09-10, 07:40
Ma ei saa teile saata "töötavad" Soft 404-vigu linke enam, sest ma tühjendada vBET lauad, nüüd Ma ei saa soft 404-vigu enam ma saan õige 404 Not Found vastust. Nii et siinkohal vBET on süüdi siin, ma tahan teile meelde, et Google ei meeldi Soft vead ja nad karistada teid väikese lehekülje auaste ja adsense kui see läheb piisavalt kaua.

Regards

vBET
15-09-10, 14:56
Vabandust, aga hetkel ma ei täpselt aru, mida teema on. Palun kirjeldage seda enam, teiste sõnadega. Sa ei pea pehme 404-vigu enymore, just õige 404 - palun tooge mõned näited lehekülgi, mis ei tööta. Kui palju vigu nagu need on olemas? Sa kirjutasid enne, et sul on ainult 2 kõva 404-vead. Kas meil on veel küsimus?

kamilkurczak
07-10-10, 13:55
ei vastus - lahendatud. Kui ei - palun kirjutage siia ja ma avada see teema uuesti.
Tänan

mario06
13-01-11, 07:00
Pidi omakorda 15 päeva maksimum cache kuni 5 päeva Selle probleemi lahendamiseks.

kamilkurczak
13-01-11, 11:06
nüüd on lahendatud, eks?

mario06
18-01-11, 10:34
Jah, ma lahendanud selle probleemi, kuid minu enda ja mitte toetada.
Võite teema lõpetada.
Regards

kamilkurczak
18-01-11, 11:34
ok tänud kinnituse

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations made by vB Enterprise Translator 4.10.1