View Full Version: Rezolvate Blocuri pe forum pentru Afişează lantittle =.. în link-ul de URL-ul?
Nu sunt sigur, dar m-am gândit acest lucru a fost stabilit? Blocuri de pe forum pentru arată ca:
"Moneta rasta , bet internete nieko nepavyko apie ja rasti , tai gal mazdaug kanors apie ja noreciau suzinot...
14 Hours Ago 11:39 PM
Padekit nustatyt..."
Sunt sigur că am fost de stabilire, un astfel de lucru pentru langtitle. De asemenea, una fixa nu a fost lansat încă (fix rapid descris în fir). Nu cred că a fost aceeaşi problemă sau nu: confuz:
Mesajul dvs. este ciudat, deoarece nu există langtitle deschise şi închise lang bbcode - asa ca poate este doar cineva scrie de la mână şi ne-am spart codul BB în mesaj, care necesită corecţie line ...
Sunt sigur că am fost de stabilire, un astfel de lucru pentru langtitle. De asemenea, una fixa nu a fost lansat încă (fix rapid descris în fir). Nu cred că a fost aceeaşi problemă sau nu: confuz:
Mesajul dvs. este ciudat, deoarece nu există langtitle deschise şi închise lang bbcode - asa ca poate este doar cineva scrie de la mână şi ne-am spart codul BB în mesaj, care necesită corecţie line ...
Este pentru că este modul în care link-ul este arătat de pe bloc.
http://www.jesh.com/Capture.JPG
Acesta a fost stabilit în ultima versiune. Ce versiune sunt utilizaţi?
Fără răspuns - considerat rezolvat. Vă rugăm să reţineţi aici dacă nu:)
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):