PDA

View Full Version: Riješen Forum Blokovi Prikazuje lantittle =.. u URL?

Jesh
07-06-10, 15:22
Nisam siguran, ali sam mislio to je bio fiksni? Forum blokovi prikazuju kao:

"Moneta rasta , bet internete nieko nepavyko apie ja rasti , tai gal mazdaug kanors apie ja noreciau suzinot...
14 Hours Ago 11:39 PM
Padekit nustatyt..."

vBET
07-06-10, 18:21
Siguran sam da ćemo je određivanje takve stvar za langtitle. Također, popraviti nije bio objavljen još (brzo popraviti opisano u temi). Nisam siguran je li isti problem ili ne: zbunjeni:

Vaša poruka je čudno jer je otvoren i zatvoren langtitle Lang BBCode - pa možda je to samo netko napisati iz ruke, a mi smo slomljena BBCode in message koja zahtijeva uporabu korekcija ...

Jesh
08-06-10, 17:24
Siguran sam da ćemo je određivanje takve stvar za langtitle. Također, popraviti nije bio objavljen još (brzo popraviti opisano u temi). Nisam siguran je li isti problem ili ne: zbunjeni:

Vaša poruka je čudno jer je otvoren i zatvoren langtitle Lang BBCode - pa možda je to samo netko napisati iz ruke, a mi smo slomljena BBCode in message koja zahtijeva uporabu korekcija ...

To je zato što je kako je link pokazuje na blok.

http://www.jesh.com/Capture.JPG

vBET
10-06-10, 22:51
Ovo je fiksno u zadnjih izdanju. Koji verziju koristite?

vBET
14-06-10, 23:12
Nema odgovora - smatra riješen. Imajte na umu ovdje ako ne:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Languages translations supported by vBET 4.10.1