PDA

View Full Version: Imbunatatiri mare performanţă sunt comnig ...

vBET
21-03-10, 05:45
Hi:)

Suntem în timpul schimbării algoritmului de traducere. În acest moment, am descoperit gât sticlă şi puse în aplicare, de asemenea, soluţie mai bună pentru el.

Testarea pe forum mare cu un conţinut real (datorită Matei:)) mulţumită îmbunătăţirilor primul nostru am fost capabil de a reduce dramatic timpul de generaţie pentru prima pagină. Am descoperit că, în cazul titlurilor obţinute fiecare titlu este tradus unul câte unul. După modificările Timp de raspuns (pentru pagina pe forum pentru principal cu memorie cache cu handicap şi aproape 200 de titluri pentru a traduce) a scăzut de la minim 20 de secunde (în funcţie de răspunsuri Google) la 4 secunde.

Noi privim mai atent, de asemenea, pe fiecare pas al algoritmului nostru şi îmbunătăţit-o. Vă mulţumim că, pentru un timp de răspuns menţionat pagina cu cache pe şi toate datele din cache (deci nu trebuie să aşteptaţi pentru Google) a scăzut de la 3 secunde pentru a mai puţin de 1 secundă (900-800ms)! Şi la aproximativ 600-700ms este necesar pentru a genera pagina nu a tradus pe acest forum.

Deci, următoarea lansare va fi pas cu adevărat mare:) În primul rând ea va fi inclus în vBET4.x cum se face pe codul său. După ce că acesta va fi inclus în vBET3.x:)

Vă rugăm să reţineţi că avem multe de încercare, pentru că ne-am facut multe schimbari. Deci, următoarea versiune va fi cel mai probabil în 2 săptămâni pentru vBET4.x Şi, probabil, 4-6 saptamani pentru vBET3.x

Sper că veţi găsi că a fost în valoare să aştepte:)

Smiggy
21-03-10, 13:42
4-6 pentru vBET 3, vrei să spui?

vBET
22-03-10, 07:50
Da - deja corectat, multumesc:)

Hein
22-03-10, 15:49
De ce nu este doar un simplu vBulletin ® Version 3.8 de vânzare. Eu nu am nevoie de traducere, etc

tavenger5
22-03-10, 16:41
nu pot aştepta!

Hein
22-03-10, 21:03
Aţi văzut traducerile care sunt făcute? Se pare că încearcă o limbă chineză (spre deosebire de China) pentru a vorbi. Această traducere este cu adevărat un fiasco! Eu prefer în mod normal (fără vBET traduceri?) În cazul în care este versiunea 3.8 pentru vBulletin simplu?

vBET
23-03-10, 04:14
De ce nu este doar un simplu vBulletin ® Version 3.8 de vânzare. Eu nu am nevoie de traducere, etc

Du-te la vBulletin dacă doriţi să cumpăraţi vBulletin:) Aici vă puteţi îmbunătăţi vă vBulletin prin adăugarea de suport multilingv comunitate:)

vBET
23-03-10, 04:17
Aţi văzut traducerile care sunt făcute? Se pare că încearcă o limbă chineză (spre deosebire de China) pentru a vorbi. Această traducere este cu adevărat un fiasco! Eu prefer în mod normal (fără vBET traduceri?) În cazul în care este versiunea 3.8 pentru vBulletin simplu?

Traducerile sunt efectuate de Google, care este cel mai bun serviciu de traducere automată în lume şi să îmbunătăţească calitatea ei în fiecare zi. Uita-te aici pentru cateva informatii despre modul în care evoluează:

Dacă aveţi nevoie doar de vBulletin apoi du-te la vBulletin şi-l cumpere:)

bhanuprasad1981
25-03-10, 20:00
i va fi de aşteptare pentru ambele versiuni: D

Snake
22-04-10, 01:37
Ceea ce vine in viitor, ai mai multe îmbunătăţiri de viteză pentru a face, atunci când aceste va fi lansat?

vBET
22-04-10, 13:45
Ceea ce vine in viitor, ai mai multe îmbunătăţiri de viteză pentru a face, atunci când aceste va fi lansat?

Da, avem:) cel mai important: fişierul cache şi motoarele de sprijin cache. De asemenea, avem şi alte îmbunătăţiri potenţial. In acest moment nu avem nici o data de lansare oficiala pentru ea.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
vBET 4.10.1 gives automatic translations