View Full Version: Generatorul de Sitemap integrare
Puteţi integra pur şi simplu vBET cu vBSEO Sitemap Generator (este gratuit) pentru a include link-uri către pagini traduse şi în cm sitemap generate.
Dacă aţi avut deja editate fişierele, vă rugăm să încărcaţi versiunea originală
Vă rugăm să reţineţi faptul că instrucţiunile de mai jos vă va permite să adăugaţi în link-uri Sitemap-ul dvs. pentru fire de pagini traduse. Datorită motiv performanţă acestor legături nu vor fi traduse - nu va fi codul de limbă adăugat. Google va găsi pagina reală, deoarece oricum vei primi 301 de redirecţionare. Vă rugăm să reţineţi că nu este cea mai bună abordare - Google preferă să aibă legături în finală sitemap redirectionarea nu unul, ci obţinute forţând mii de link-uri în toate limbile în acelaşi timp, ar putea omorî server-ul dvs. sau să fie amenintat de către Google ca atac (în cazul în care link-uri nu sunt cache încă).
La început va trebui să găsiţi fişierul în vbseo_sitemap_functions_vbseo.php
rădăcină un forum -> vbseo_sitemap -> vbseo_sitemap_functions_vbseo.php
Deschideţi şi editaţi-l cu orice program de editare a textului
La început foarte găsi această linie:
global $vbulletin, $vbseo_vars, $vbseo_stat, $vboptions, $db, $forumcache, $bbuserinfo;
Şi a pus după ce, acest lucru:
require_once(DIR. '/includes/vbenterprisetranslator_functions_vbseo.php'); $alanguages = array ('af','sq','ar','be','bg','ca','zh-CN','hr','cs','da','nl','pl','et','tl','fi','fr','gl','de','el', 'en','iw','hi','hu','is','id','ga','it','ja','ko','lv','lt','mk','ms','mt','no','fa','pt','ro','ru','sr','sk','sl','es','sw','sv','zh-TW','th','tr','uk','vi','cy','yi');
Notă: Scoateţi COD-ţi limbajul DEFAULT de la $ alanguages
De asemenea, dacă aţi dezactivat anumite limbi, în panoul de optiune va trebui să ştergeţi codurile sale de asemenea.
Şi găsi această linie:
vbseo_log_entry("[showthread] forum_id: $forumid, thread_id: $threadrow[threadid], total posts: $totalposts, pages: $totalpages, views: $threadrow[views] $prior");
pentru integrarea fire traduse
şi dacă utilizaţi SEO link-uri de exemplu
/ Ro / titleput după ce:
if(!$archived) { $strlenhost = strlen($vbseo_vars['bburl']."/");
$currenturl = vbseo_url_thread($threadrow, 1, $archived);
$currenturl_before = substr($currenturl,0,$strlenhost);
$currenturl_after = "/".substr($currenturl,$strlenhost);
$lastpost =& $threadrow['lastpost'];
global $alanguages;
foreach($alanguages as $language) {
vbseo_add_url($currenturl_before.$language.$currenturl_after, $prior, $lastpost, $freq); } }
sau în cazul în care nu sunt utilizaţi SEO link-uri de exemplu
adresa de limbă = ro?:
if(!$archived) {
global $alanguages;
$currentthreadurl = vbseo_url_thread($threadrow, 1, $archived) . '&language=';
$vbseo_stat['t'] += sizeof($alanguages);
vbseo_add_url($currentthreadurl.$language, $prior, $lastpost, $freq);
}
}
Nu utilizaţi ambele dintre ele!
**** Această parte a soluţiei este doar pentru utilizatorii Suite vBulletin publicarii ****
Apoi, trebuie să găseşti aceste două linii
$prior = vbseo_sm_priority($vboptions['vbseo_sm_priority_cmssec'], $relp2);
$prior = vbseo_sm_priority($vboptions['vbseo_sm_priority_cmsent'], $relp2);
şi dacă utilizaţi SEO link-uri de exemplu
/ Ro / titlu afişezi după ambele dintre ele:
global $alanguages;
$strlenhost = strlen($vbseo_vars['bburl']."/");
$currenturl = vbseo_url_cms($drow);
$currenturl_before = substr($currenturl,0,$strlenhost);
$currenturl_after = "/".substr($currenturl,$strlenhost);
foreach($alanguages as $language) { $added_urls += vbseo_add_url($currenturl_before.$language.$currenturl_after, $prior, $drow['lastupdated'], $vboptions['vbseo_sm_freq_cms']); }
sau în cazul în care nu sunt utilizaţi SEO link-uri de exemplu
adresa de limbă = ro loc după fiecare dintre ele?:
global $alanguages;
$currentthreadurl = vbseo_url_cms($drow) . '?language=';
$added_urls += vbseo_add_url($currentthreadurl.$language, $prior, $drow['lastupdated'], $vboptions['vbseo_sm_freq_cms']); }
Nu utilizaţi ambele dintre acestea (cu şi fără legătură într-SEO)!
Sfârşitul de editare şi se bucure de ea!
Mult noroc!
Ultimul pas cu:
$vbseo_stat[$archived?'at':'t'] += vbseo_add_2urls(
Eu nu prea inteleg.Este vbseo_sitemap.php fişierul original?Pentru că aici: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-bug-reporting/503-vbseo-sitemap-does-not-work-anymore.html ar trebui să schimbe?
Integrarea Harta site-ului nu funcţionează pentru mine.
Acesta stopps crearea sitemap după o anumită perioadă de timp
Primesc mereu o eroare Internal Server dacă încerc să includă un limbaj pentru a vbseositemap.
Tocmai am incercat cu o singură limbă mai multe:)
Iniţial, în limba germană este inclus şi am încercat să includă limba engleză, precum, dar nu a lucrat. Obţinerea Eroare de server internă în timp ce crearea unui sitemap nou.
Cu germana ca limbă numai functioneaza bine.
Ultimul pas cu:
Eu nu prea inteleg.Este vbseo_sitemap.php fişierul original?Pentru că aici: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-bug-reporting/503-vbseo-sitemap-does-not-work-anymore.html ar trebui să schimbe?
Acest lucru nu este ultimul pas acest lucru este opţional. Ea îţi spune cum să modificaţi codul pentru a fi inclus, de asemenea, alte pagini fir nu numai prima. Vă rugăm să reţineţi că, dacă aveţi multe de posturi în unele fir, atunci este paginate. Te rugăm să ne spui de ce parte nu intelegi - vom modifica descriere:)
Fişier de care aveţi nevoie pentru a schimba este vbseo_sitemap_functions.php - toate celelalte sunt neschimbate. Legătură într-vă indică despre neoficial este solutia pentru rezolva bug-uri, care a fost dat înainte de integrare a fost facut. Vă rugăm să urmaţi instrucţiunile de numai aici:)
Integrarea Harta site-ului nu funcţionează pentru mine.
Acesta stopps crearea sitemap după o anumită perioadă de timp
Care este mesajul de eroare? Probabil vă ia mai mult ca conexiunea MySQL există. În acest caz, va trebui să modificaţi setările MySQL sa-l sustina mai mult. Dacă altceva - va rugam sa ne dati cateva detalii:)
Primesc mereu o eroare Internal Server dacă încerc să includă un limbaj pentru a vbseositemap.
Tocmai am incercat cu o singură limbă mai multe:)
Iniţial, în limba germană este inclus şi am încercat să includă limba engleză, precum, dar nu a lucrat. Obţinerea Eroare de server internă în timp ce crearea unui sitemap nou.
Cu germana ca limbă numai functioneaza bine.
Vă rugăm să includeţi ma schimbat o parte din dosar - cu unele originale în jurul valorii de cod. Voi verifica aceasta nu este în regulă:) De asemenea, - ceea ce mesaj de eroare este inclus în jurnalele dvs.? Eroare internă nu spune multe ...
if($vboptions['vbseo_sm_freq_tsmart'])
{
$dpassed = (time() - $threadrow['lastpost'])/86400;
if($dpassed<3)$freq = 'daily';
else if($dpassed<10)$freq = 'weekly';
else if($dpassed<100)$freq = 'monthly';
else $freq = 'yearly';
}else
$freq = $vboptions['vbseo_sm_freq_t'];
vbseo_log_entry("[showthread] forum_id: $forumid, thread_id: $threadrow[threadid], total posts: $totalposts, pages: $totalpages, views: $threadrow[views] $prior");
//additional code
$alanguages = array ('en');
if(!$archived) {
$currentthreadurl = vbseo_url_thread($threadrow, 1, $archived);
$vbseo_stat['t']++;
$enchancedthreadurl = substr($currentthreadurl,0,$strlenhost). $language."/".substr($currentthreadurl,$strlenhost);
vbseo_add_url($enchancedthreadurl, $prior, $threadrow['lastpost'], $freq);
}
}
//end additional code
for($p=1; $p<=$totalpages; $p++)
{
vbseo_url_thread($threadrow, $p, $archived),
vbseo_url_thread($threadrow, $p, $archived, true),
$prior,
$threadrow['lastpost'],
$freq
);
}
Prin urmare, acest lucru că schimbat partea :) am inclus :)
<?php
require_once(DIR. '/includes/vbenterprisetranslator_functions_vbseo.php');</b>
Ce versiune de Generatorul de Sitemap sunt utilizaţi?
Sunt folosind cea mai recentă versiune. Este versiunea 2.6 beta 1
Am testat-o pe 2.6 beta 1 şi văd cum ai pus codul în locul potrivit. Un lucru mai mult - sunt utilizaţi, de asemenea, vBSEO? L-am testat cu vBSEO numai.
Vă rugăm să verificaţi, de asemenea, această soluţie. Înlocuiţi:
require_once(DIR. '/includes/vbenterprisetranslator_functions_vbseo.php');
de:
require_once(dirname(__FILE__) . '/../includes/vbenterprisetranslator_functions_vbseo.php');
De asemenea, dacă aveţi orice eroare mai specific log / mesaj ar fi de ajutor:)
Da, eu sunt, folosind vBSEO, de asemenea. Cred că acest lucru nu este problema.
Pentru că începe crearea de sitemap, dar se opreşte după un anumit timp.
Cred că serverul meu este supraincarcat cu crea un astfel de sitemap mare. Aşa că ar fi frumos, dacă ar face acest script brichetă sau că nu are nevoie de server de resurse atât de mult în timp ce crearea de sitemap.
Sper că ştii ce am vrut să spun:)
Poate că aceasta este o problemă: mysql.connect_timeout 60 secunde?!?
Da, eu sunt, folosind vBSEO, de asemenea. Cred că acest lucru nu este problema.
Pentru că începe crearea de sitemap, dar se opreşte după un anumit timp.
Cred că serverul meu este supraincarcat cu crea un astfel de sitemap mare. Aşa că ar fi frumos, dacă ar face acest script brichetă sau că nu are nevoie de server de resurse atât de mult în timp ce crearea de sitemap.
Sper că ştii ce am vrut să spun:)
Poate că aceasta este o problemă: mysql.connect_timeout 60 secunde?!?
Timeout - este cel mai probabil problema. Care este în mod normal de generare sitemap? Dimensiune? ETC? ...
Dacă mi-am acces la detalii pe forum pentru dumneavoastră şi FTP pot vedea şi, probabil, rezolva-l pe loc. De asemenea, vă rugăm să ia în considerare pentru a modifica parametrii de Gnerator Harta site-ului - în special numărul de URL-uri într-un singur sitemap.
Timpul de generare normală este de aproximativ 45 - 50 de secunde. În prezent, aproximativ 11.000 de pagini in sitemap (fără pagini traduse) Setările de sitemap vedem în prezent, acest lucru: Max adresele URL în Sitemap-Files 50 000 de executare imediat după Fiecare fişier Sitemap 0 secunde, dar această valoare variază, de asemenea deja (de exemplu, cu traduse pagini implicate) şi le-a adus nimic. De ce aveţi nevoie pentru drepturile tuturor? Sau putem ajuta chiar mai multe informaţii?
Pentru a putea să lucreze pe loc am nevoie de acces Admin CP (pentru a verifica configurarea / schimbari si executie sitemap) şi FTP (pentru a verifica / schimba fişiere).
Fără posibilitatea de a juca pe teren, în acest moment nu văd nici informatii de pe care pot sa iti spun, cu excepţia setarea timeout valoare mai mare pentru conectarea mysql.
badawidollah
27-03-10, 17:05
Alo
nu locul de muncă
supraînălţare a face un sitemap.
totală utilizată gratuit la comun de tampoane cache
Mem: 1179648 969416 210232 0 0 0
- / + Buffer / cache: 969416 210232
Swap: 0 0 0
aceasta este memoria mea VPS
rezolvate în caz de neplată
: D
Alo
nu locul de muncă
supraînălţare a face un sitemap.
aceasta este memoria mea VPS
rezolvate în caz de neplată
Doar pentru a fi sigur - este rezolvat sau nu chiar acum? :)
badawidollah
27-03-10, 17:26
vbseo_log_entry ("[showthread] forum_id: $ forumid, thread_id: $ threadrow [threadid], numarul total de mesaje: $ totalposts, pagini: $ totalpages, vizualizari: $ threadrow [views] $ anterior");
/ / Cod adiţional
Alanguages $ array = ("en");
if (! $ arhivate) {
$ Strlenhost = strlen ($ vbseo_vars ['bburl']."/");
$ Currentthreadurl = vbseo_url_thread ($ threadrow, 1, $ arhivate);
foreach ($ $ alanguages ca limbă) {
$ Vbseo_stat ['t']++;
$ Enchancedthreadurl = substr ($ currentthreadurl, 0, $ strlenhost). $ Limba ."/". substr ($ currentthreadurl, strlenhost $);
vbseo_add_url ($ enchancedthreadurl, înainte de $, $ threadrow ['lastpost'], $ frecv);
}
}
/ / Terminare codul aditional
pentru ($ p = 1; $ p <= $ totalpages; $ p + +)
nu lucra pentru a crea sitemap addon
nu lucra pentru a crea sitemap addon
Dacă mi-am acces la datele dvs. Admin CP şi FTP voi verifica şi de lucru pe ea:)
badawidollah
27-03-10, 17:36
de lucru acum pentru a crea sitemap
toate aici
http://www.nusantaraku.org/forum/vbseo_sitemap/data/sitemap_index.xml.gz
dar vbseo echipa a zis sarcina de a lungi
şi se poate descărca aici
Pe forum pentru NusantaraKu Malaezia - Indonezia (http://www.nusantaraku.org/forum/sitemap_index.xml.gz)
dar cant acum, după instalarea vBET
ce să fac?
badawidollah
27-03-10, 17:44
uita-l de mai sus
Sper cu suplimentare / vbseo_sitemap / URL-ul de date
Sitemap-ul meu poate indexa rapid prea
mulţumiri
de lucru acum pentru a crea sitemap
toate aici
http://www.nusantaraku.org/forum/vbseo_sitemap/data/sitemap_index.xml.gz
dar vbseo echipa a zis sarcina de a lungi
şi se poate descărca aici
Pe forum pentru NusantaraKu Malaezia - Indonezia (http://www.nusantaraku.org/forum/sitemap_index.xml.gz)
dar cant acum, după instalarea vBET
ce să fac?
Ai rupt. Htaccess norme. Asiguraţi-vă că regula sitemap este înainte de normele vBET.
badawidollah
29-03-10, 08:54
<priority> 0.5404 </ prioritare>
<lastmod> 2010-03-29T03: 23:59 +00:00 </ lastmod>
<changefreq> lunar </ changefreq>
</ Url>
-
<url>
-
<priority> 0.5404 </ prioritare>
<lastmod> 2010-03-29T03: 23:59 +00:00 </ lastmod>
<changefreq> lunar </ changefreq>
</ Url>
fir nu traduce în sitemap
ar trebui ca această
ar putea?
fir nu traduce în sitemap
ar trebui ca această
ar putea?
Mai întâi de toate vă rugăm să faceţi o alegere care tip de link-uri pe care doriţi să utilizaţi - SEO sau limba =. Sunteţi integrat place pentru link-uri SEO şi solicitând langauge tip =. Dacă utilizaţi parametrul în limba link-urile dvs., atunci vă rugăm MODIFICĂRI INTEGRAREA DUMNEAVOASTRĂ - aţi făcut-o greşit. Descrierea oferă în mod clar sugestii pentru diferite tipuri de standul de link-uri.
Despre obţinute URL - aşa cum am deja pe de rost - pentru noi motiv de performanţă nu se traduce adresele URL din Sitemap chiar acum şi, probabil, nu vor fi în viitor.
badawidollah
30-03-10, 15:52
de performanţă este important
SEO şi mai important
mulţumiri
Ai rupt. Htaccess norme. Asiguraţi-vă că regula sitemap este înainte de normele vBET.
Am aceeaşi problemă, dacă am activaţi ultima regula atunci Sitemap-ul meu ajunge redirecţionat către mainpage.
Pentru a fi exact - a trebuit să comentaţi acest lucru:
# RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}-f!
# RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}-d!
# RewriteCond% {REQUEST_FILENAME} ^! (Admincp | modcp | clientscript | cpstyles | imagini) /
# $ RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php [L, QSA]
pentru a face sitemap de muncă (şi să nu fie redirecţionate către mainpage). Dar după ce m-am uitat de conţinut vbenterprisetranslator_seo.php se pare că doar redirectioneaza catre corect (Fe / en /) link-uri.
Am aceeaşi problemă, dacă am activaţi ultima regula atunci Sitemap-ul meu ajunge redirecţionat către mainpage.
Pentru a fi exact - a trebuit să comentaţi acest lucru:
pentru a face sitemap de muncă (şi să nu fie redirecţionate către mainpage). Dar după ce m-am uitat de conţinut vbenterprisetranslator_seo.php se pare că doar redirectioneaza catre corect (Fe / en /) link-uri.
Rugam, duceti doar sitemap regulă ÎNAINTE normele vBET. Prin dezactivarea normele vBET rişti de lucru necorespunzătoare, chiar dacă nu acum, atunci poate în versiunile ulterioare. vBET a fost testat pentru configurarea cu. htaccess normele pe care am dat.
Codul de integrare a fost optimizat din nou. Vă rugăm să consultaţi primul post pentru noul cod.
bhanuprasad1981
19-04-10, 07:59
Buna ziua,
Am dezactivat obţinute pentru unele forumuri, care sunt pentru baieti nostru local, care utilizează numai în engleză, dar cred că Sitemap-ul este creat pentru alte limbi prea Cum se dezactivează crearea altă limbă pentru forumuri specifice?
Buna ziua,
Am dezactivat obţinute pentru unele forumuri, care sunt pentru baieti nostru local, care utilizează numai în engleză, dar cred că Sitemap-ul este creat pentru alte limbi prea Cum se dezactivează crearea altă limbă pentru forumuri specifice?
Vă rugăm să încercaţi acest lucru (nu testat):
Pune codul de vBET integrarea suplimentare în interiorul blocului de cazul în care:
$ignoredForums = array('FORUM_ID', 'FORUM_ID');
if (!in_array($threadrow['forumid'] , $ignoredForums)) {
HERE vBET ADDITIONAL INTEGRATION CODE
}
Desigur pune dvs. ID-urile de pe forum pentru ignorat acolo:)
Te rugăm să ne spui de făcut-o ajuta.
cum putem genera sitemap URL-uri pentru bloguri si CMS?
cum putem genera sitemap URL-uri pentru bloguri si CMS?
Soluţii de integrare reală acceptă doar link-uri fire. Putem căuta soluţii pentru sprijinirea obţinute de blog-uri şi link-uri cm în cazul în care sunt acceptate de Generatorul de Sitemap.
sitemap 2.6 Beta 2
bloguri de sprijin şi CMS poate să luaţi o privire?
sitemap 2.6 Beta 2
bloguri de sprijin şi CMS poate să luaţi o privire?
OK - vom arunca o privire. Avem chiar acum lucrurile ceva mai mult din cauza angajat cautati. Echipa noastră va creşte în curând (probabil în ultima săptămână din această lună). Din aceasta cauza vom avea grijă de această problemă de integrare nu immediatelly - speranţa că acesta este ok pentru tine:) Este, deja pe lista de TODO:)
Hei vBET Am creat un script de shell şi eu sunt difuzate de 100% din cutia mea
#!/bin/bash
for i in af sq ar be bg ca zh-CN hr cs da nl en pl pt et tl fi fr gl de el iw hi hu is id ga it ja ko lv lt mk ms mt no fa ro ru sr sk sl es sw sv zh-TW th tr uk vi cy yi
do
zcat sitemap_index.xml.gz |sed "s/<loc>http:\/\/under-linux.org\/sitemap/<loc>http:\/\/under-linux.org\/sitemap$i/" > sitemap"$i"_index.xml
dos2unix sitemap"$i"_index.xml
gzip -f sitemap"$i"_index.xml
count=1
for k in `ls -la sitemap_*.xml.gz | grep -v index | awk {'print $8'}`
do
zcat sitemap_"$count".xml.gz | sed "s/<loc>http:\/\/under-linux.org\//<loc>http:\/\/under-linux.org\/$i\//" > sitemap"$i"_"$count".xml
dos2unix sitemap"$i"_"$count".xml
gzip -f sitemap"$i"_"$count".xml
count=`expr $count + 1`
done
done
ai nevoie doar de limbi elimina ceea ce nu doriţi să modificaţi şi sub-linux.org la adresa dvs. de site-ul web. în acest caz, eu sunt difuzate în rădăcină forumul meu.
Acest lucru va face procesul mai rapid şi nu va folosi php genera probleme de memorie
a salva acest script la vbseo_sitemap / Detalii de director ca convert.sh
chmod + x convert.sh
pentru a rula utilizare
/ Convert.sh.
şi decât veţi putea folosi sitemaplanguage_index.xml.gz ca Sitemap-ul dvs. schimba "limba" pentru en, es sau o altă limbă:)
lasă-mă să ştiu dacă aveţi nevoie de nici o altă explicaţie.
De asemenea, aveţi nevoie de adăuga acest script pentru crontab pe sistem după momentul crontab vbseo sitemap rulează.
Multumesc,
wowglider.de
19-06-10, 14:00
Am încercat să urmaţi instrucţiunile şi Readme, dar din cauza săraci engleză a ceea ce am găsit ceva este evident greşit, aşa că am-am editat mea vbseo_sitemap_functions.php greşit.Te rog ajută-mi fişierul corect pentru a schimba...
{
else $freq = 'yearly';
}else
//additional code
$alanguages = array ('af','sq','ar','be','bg','ca','zh-CN','hr','cs','da','nl','en','pl','et','tl','fi','fr','gl','el','iw','hi','hu','is','id','ga','it','ja','ko','lv','lt','mk','ms','mt','no','fa','pt','ro','ru','sr','sk','sl','es','sw','sv','zh-TW','th','tr','uk','vi','cy','yi');
if(!$archived) {
$currentthreadurl = vbseo_url_thread($threadrow, $p, $archived);
$currentthreadurl_before = substr($currentthreadurl,0,$strlenhost);
$currentthreadurl_after = "/".substr($currentthreadurl,$strlenhost);
$vbseo_stat[$archived?'at':'t'] += vbseo_add_2urls($alanguages);
vbseo_add_url($currentthreadurl_before.$language.$currentthreadurl_after, $prior, $lastpost, $freq);
}
}
//end additional code
{
$prior,
$threadrow['lastpost'],
$freq
);
}
if($showpost)
{
...
Aceasta este eroarea care apare atunci când Google se deschide meu Sitemap.xml: StatusDetailsUngültige URLDies nu este un URL valid. Corecta URL-ul şi să prezinte datele din nou.URL: http://array mamă zi: urlTag: locProblem determinat la: 19.06.2010Danke!
wowglider.de
19-06-10, 14:27
Întregul fişier aici: download vbseo_sitemap_functions.php de la Sendspace.com - trimite fisiere mari mai uşor (http://www.sendspace.com/file/5aq9kk)
wowglider.de
19-06-10, 16:43
Este posibil pentru a obţine orice ajutor? Google nu poate regăsi Sitemap-urile mele!
wowglider.de
19-06-10, 22:20
Oh, cum pot ajunge la "limba: English nu adăugaţi limba"
Am încercat să urmaţi instrucţiunile şi Readme, dar din cauza săraci engleză a ceea ce am găsit ceva este evident greşit, aşa că am-am editat mea vbseo_sitemap_functions.php greşit.Te rog ajută-mi fişierul corect pentru a schimba...
{
else $freq = 'yearly';
}else
//additional code
$alanguages = array ('af','sq','ar','be','bg','ca','zh-CN','hr','cs','da','nl','en','pl','et','tl','fi','fr','gl','el','iw','hi','hu','is','id','ga','it','ja','ko','lv','lt','mk','ms','mt','no','fa','pt','ro','ru','sr','sk','sl','es','sw','sv','zh-TW','th','tr','uk','vi','cy','yi');
if(!$archived) {
$vbseo_stat[$archived?'at':'t'] += vbseo_add_2urls($alanguages);
vbseo_add_url($currentthreadurl_before.$language.$currentthreadurl_after, $prior, $lastpost, $freq);
}
}
//end additional code
{
$prior,
$threadrow['lastpost'],
$freq
);
}
if($showpost)
{
...
Aceasta este eroarea care apare atunci când Google se deschide meu Sitemap.xml: StatusDetailsUngültige URLDies nu este un URL valid. Corecta URL-ul şi să prezinte datele din nou.URL: http://array mamă zi: urlTag: locProblem determinat la: 19.06.2010Danke!
Vă rugăm să reţineţi că, în readme.html nu există nici o descriere Generatorul de Sitemap inclus. Instrucţiuni de integrare pentru Generatorul de Sitemap sunt aici:
După cum văd ai cod descrise acolo, dar l-aţi greşit. Vă rugăm să anulaţi aceste modificări şi să copiaţi codul de primul nostru. Apoi, a verifica este de lucru. Şi, după aceea, dacă doriţi să faceţi modificarea opţional descrise la sfârşitul primul post. Şi vă rugăm să asiguraţi-vă că o fac bine. Acum este greşit. Potrivit pas modificarea opţional - tu trebuie sa pui codul nostru în alt loc (înainte de linia descrisă), şi după care fac mică modificare. Acum ai schimbat doar unul din linie de cod noastre nu cum a fost descris.
De asemenea, - în cazul în care Google nu poate regăsi Sitemap-urile dvs. de la toate asiguraţi-vă că aţi setat corespunzător fişierul htaccess.. Vă rugăm să verificaţi din nou instrucţiuni de integrare - sitemap regulă trebuie să fie plasate înainte de norme vBET. Dacă nu sunteţi sigur despre asta - vă rugăm să posta doar aici întreg fişierul htaccess si noi vom verifica:).
Vă rugăm să reţineţi faptul că nu ştiu ce vrei să spui cu comentariul tau trecut, de la ultimul post aici. Vă rugăm să descrieţi-l mai mult în cazul în care este relevant:)
PS.
După ce vom rezolva problemele de acest thread va fi fuzionat cu filet Generator de integrare Harta site-ului. Rămâne acum aici doar pentru a te face mai uşor să-l găsiţi în locul unde l-aţi aştepta, dar avem deja filet pentru problemele Sitemap Generator de integrare.
wowglider.de
20-06-10, 14:17
Este într-adevăr foarte greu de înţeles, limba engleză nu este limba mea maternă. Şi, din păcate, engleza ei nu este cel mai bun. Eu le dau fişierul original, atunci este posibil ca acestea să înlocuiască lucruri relevante? mulţumesc
edit:
încărcarea pe forumul dvs. nu funcţionează!
PHP |? <Php /****************** - Anonim - ZzhbFuTT - Pastebin.com (http://pastebin.com/ZzhbFuTT)
Ne-ai dat-ul original fişier sitemap generator - nu avem nevoie de acest lucru.
Dacă Google nu poate descărca fişiere sitemap generator, ei cel mai probabil inseamna ca ai gresit. Htaccess. Va rugam sa ne conţinut este de a verifica. Aveţi posibilitatea să lipiţi-o în post în Cod bbcode, sau lipiţi-o în post.
Despre integrare cu generator sitemap. Am înţeles că aveţi dificultăţi de înţelegere cu traduceri în limba engleză şi Google nu sunt întotdeauna perfecte. Vă rugăm doar instrucţiuni de teren necultivat fără nici o integrare de cod noastre în schimbare. Aceasta înseamnă - doar codul de pastă pe care le-am dat în locul descris. Nimic mai mult. Aţi avut cod în locul potrivit, dar nu a fost Codul de nostru de integrare - a fost schimbat. Nu face nici o schimbare. Doar pune codul nostru de integrare în locul potrivit - le-aţi descris exact unde să-l pună. De asemenea, vă rugăm amintiţi-vă să eliminaţi codul de limba dvs. din matrice limbi.
Vă rugăm să instrucţiuni din circuitul agricol şi în cazul în care aveţi probleme cu unele pas - vă rugăm să spuneţi exact care pas de integrare nu înţeleg - vom să vă descriu exact:)
Vă rugăm să reţineţi că le oferim, de asemenea, servicii de integrare platit pentru $ 30 - în acest caz vom face totul pentru tine pe server. Dar ... Sprijinul nostru pe forum pentru on-line este gratuită şi generator de integrare sitemap:
1. Nu este necesar
2. Este foarte uşor - doar începe de la început şi merge pas cu pas.
Deci, vă încurajăm să se ocupe de acest lucru şi vă oferă răspunsuri la orice întrebări. Dacă nu înţelegeţi o parte din instrucţiuni de integrare - vă rugăm să-l punct si va vom descrie pentru dvs.:)
Ai nu înţeleg de unde pentru a pune codul nostru de integrare?
Ai nu înţelegeţi ce cod pentru a lipi?
Ai nu înţelege că trebuie să-l lipi exact şi nu face orice modificări în codul nostru de integrare?
Vă rugăm să descrieţi ceea ce este de fapt cauza problema. Ce are să faci această integrare?
Suntem în aşteptare pentru conţinutul dvs. htaccess şi întrebările dacă încă aveţi orice:).
wowglider.de
20-06-10, 15:03
Google poate descărca Sitemap-urile mele, asta nu problema, problema este i dont ştiu cum pentru a edita php. Că am făcut-o ca am înţeles după ce a citit ta "tutorial".
am nevoie doar de lucru si php. totul va fi bine.
Am luat-o acum la locul de muncă, dar obiceiul adăugaţi pagini suplimentare fir, ultimul pas pentru a face i dont înţeleg, asta e cum arata acum:
edit:
De asemenea, codul de lucru nu este de lucru, deoarece ei prea mult timp: http://pastebin.com/bfrF78E7
OK aşa. Acum, când l-au confirmat pentru primele pagini poţi face de lucru pentru toate paginile în 2 paşi:
1. Sterge acest cod suplimentar pe care te-a adaugat si a pus-o la doar 2 linii de cod de mai jos - cel mai apropiat în interiorul for buclă. La începutul acestei buclei. Deci, aşa cum este descris în manualul chiar înainte de această linie (care este acum prima linie de cod în bucla si vei pune codul nostru înainte de a fi):
2. Când faci prima parte apoi, în codul nostru suplimentare schimba acest lucru:
Pentru aceasta:
$currentthreadurl = vbseo_url_thread($threadrow, $p, $archived) . '&language=';
Deci, practic vă schimbaţi doar de la 1 la $ p - la fel cum este descris în manual:)
Vă rugăm să confirmaţi l-ajutor şi să ceară detalii, dacă tot aveţi nevoie de sfaturile noastre - noi va vom ajuta cu placere:)
wowglider.de
21-06-10, 23:54
Engleză dvs. este groaznic, spui lucruri, dar sensul cuvântului dvs. este alta. Am găsit o soluţie de către uita la alte fire, dar mulţumesc pentru ajutor.
Poate că i-ar putea ajuta pe alţii:
//additional code
if(!$archived) {
}
}
//end additional code
{
$vbseo_stat[$archived?'at':'t'] += vbseo_add_2urls( //this was already in there!
Şi un alt lucru, deoarece am adaugat Addon dvs. Creatorul meu Harta site-ului obiceiul crea urllist.txt! -> Format fişier text urllist.txt (0.00Kb)
wowglider.de
22-06-10, 14:13
acest cod este acum bine?
Poate că i-ar putea ajuta pe alţii:
//additional code
if(!$archived) {
}
}
//end additional code
{
$vbseo_stat[$archived?'at':'t'] += vbseo_add_2urls( //this was already in there!
Şi un alt lucru, deoarece am adaugat Addon dvs. Creatorul meu Harta site-ului obiceiul crea urllist.txt! -> Format fişier text urllist.txt (0.00Kb)
Codul dvs. este în continuare greşită. Vă rugăm să corectaţi-l şi confirmaţi nu aveţi în continuare probleme cu format txt. Vă rugăm să consultaţi codul de corectat de mai jos
{
//additional code
if(!$archived) {
}
}
//end additional code
$vbseo_stat[$archived?'at':'t'] += vbseo_add_2urls( //this was already in there! - That is why we wrote to put our code BEFORE this line
wowglider.de
22-06-10, 23:39
Îţi mulţumesc foarte mult! It works acum aparent! Tu ar trebui să post codul terminat doar în acest thread: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/de/vbet4-integration-other-plugins/415-sitemap-generator-integration.html
wowglider.de
23-06-10, 14:13
ei încă nu funcţionează corect:
uneori se întâmplă acest lucru:
<url>
<loc> http://wow.glider-forum.de/hardware/19912-mich-beraten-% 5Bneuer-pc% 5D-3.html </ loc>
<priority> 1216154741 </ prioritare>
<lastmod> </ lastmod>
<changefreq> de zi cu zi </ changefreq>
</ Url>
s-ar putea uita de tine aici
http://wow.glider-forum.de/sitemap_index.xml.gz
Heres vbseo_sitemap_functions:
PHP |? <Php /****************** - Anonim - 7U8a6kXp - Pastebin.com (http://pastebin.com/7U8a6kXp)
poze:
Album ImageShack - 2 imagini (http://img690.imageshack.us/gal.php?g=eror1e.jpg)
ei încă nu funcţionează corect:
uneori se întâmplă acest lucru:
<url>
<loc> http://wow.glider-forum.de/hardware/19912-mich-beraten-% 5Bneuer-pc% 5D-3.html </ loc>
<priority> 1216154741 </ prioritare>
<lastmod> </ lastmod>
<changefreq> de zi cu zi </ changefreq>
</ Url>
s-ar putea uita de tine aici
http://wow.glider-forum.de/sitemap_index.xml.gz
Heres vbseo_sitemap_functions:
PHP |? <Php /****************** - Anonim - 7U8a6kXp - Pastebin.com (http://pastebin.com/7U8a6kXp)
poze:
Album ImageShack - 2 imagini (http://img690.imageshack.us/gal.php?g=eror1e.jpg)
În conformitate cu Codul de aceasta nu ar trebui să fie vina noastră. Noi folosim doar prioritate numărate de vBSEO, mai ales că se întâmplă pentru legătură într fără codul nostru limbă suplimentară. Vă rugăm să comentaţi codul nostru de integrare şi să verifice că nu este în regulă fără ea. Nu-apoi să solicite sprijin pentru echipa de vBSEO. În cazul în care este în regulă, fără cod de integrare nostru, vă rugăm apoi detalii PM Ora de acces la CP dvs. Admin şi FTP - noi o vom verifica pe server-ul dvs. şi să lucreze pe Soluţie:)
wowglider.de
23-06-10, 23:59
Acest Forum este de peste 2,5 ani, a existat întotdeauna VB + VBSEO + Harta site-ului instalat, nu a avut nici o probleme.
De asemenea, nu este numai problema Priory, uneori, de asemenea, data, URL-ul şi altele, dar nu toate URL-urile, doar unele.
incerc acum pentru a remedia problema prin VB de întreţinere de a stabili şi de fire sau de posturi, a se vedea rău în cazul în care vă ajută.
wowglider.de
24-06-10, 00:24
problema încă acolo!
Ce vrei să exact nevoie?
PM-mă de acces pentru detalii Admin CP şi FTP. Nu aţi confirmat-ai în comentariu codul nostru si sa verificati funcţionează bine fără aceasta. Faptul că ea a fost de lucru de ani de zile nu inseamna nimic - le-aţi făcut modificări în fişier şi ai putea rupt câteva alte secţiuni de cod de greşeală / accident. Vă rugăm să confirmaţi faptul că este de lucru bine cu codul nostru a comentat înainte de a trimite-ne detalii de acces.
OK - am PM că este de lucru acum. Merge acest thread cu cel despre integrarea Generatorul de Sitemap
Cuti Malaysia
04-12-10, 12:17
Am pus deja codul pentru link-uri SEO ....
$ Anterior = vbseo_sm_priority ($ vboptions ['vbseo_sm_priority_rt'], $ relp);
dacă ($ vboptions ['vbseo_sm_freq_tsmart'])
{
$ Dpassed = (time () - $ threadrow ['lastpost']) / 86400;
dacă ($ dpassed <3) $ frecv = 'de zi cu zi';
else if ($ dpassed <10) $ frecv = 'săptămânal';
else if ($ dpassed <100) $ frecv = 'lunare';
altceva $ frecv = 'anual';
} Else
$ Frecv = $ vboptions ['vbseo_sm_freq_t'];
vbseo_log_entry ("[showthread] forum_id: $ forumid, thread_id: $ threadrow [threadid], numarul total de mesaje: $ totalposts, pagini: $ totalpages, vizualizari: $ threadrow [views] $ anterior");
/ / Cod adiţional
$ Alanguages = array
if (! $ arhivate) {
$ Strlenhost = strlen ($ vbseo_vars ['bburl']."/");
$ Currentthreadurl = vbseo_url_thread ($ threadrow, 1, $ arhivate);
$ Currentthreadurl_before = substr ($ currentthreadurl, 0, $ strlenhost);
$ Currentthreadurl_after = "/" substr ($ currentthreadurl, strlenhost $).;
$ Lastpost = & $ threadrow ['lastpost'];
$ Vbseo_stat ['t'] + = sizeof ($ alanguages);
foreach ($ $ alanguages ca limbă) {
vbseo_add_url ($ currentthreadurl_before $ $ currentthreadurl_after limbă, înainte de $, $ lastpost, $ frecv..);
}
}
/ / Terminare codul aditional
pentru ($ p = 1; $ p <= $ totalpages; $ p + +)
{
$ Vbseo_stat [$ arhivate 'la':? 'T'] + = vbseo_add_2urls (
vbseo_url_thread ($ threadrow, $ p, $ arhivate),
vbseo_url_thread ($ threadrow, $ p, $ arhivate, adevărat),
$ Anterior,
$ Threadrow ['lastpost'],
$ Frecv
);
}
dacă ($ showpost)
{
$ Getposts = $ db-> interogare ("
SELECT p.dateline, p.postid, p.threadid
DIN "Table_Prefix.." Post ca P
UNDE p.threadid = $ threadrow [threadid]
Şi vizibile = 1
ORDER BY p.dateline
");
$ Pcount = 0;
în timp ce ($ postrow = $ db-> fetch_array ($ getposts))
{
$ Pcount + +;
vbseo_log_entry ("[showpost] forum_id: $ forumid, thread_id: $ postrow [threadid], post_id: $ postrow [postID]");
$ Relp = $ relp * 0.8 + $ pcount / ($ threadrow ['replycount'] +1) * 0.2;
$ Relp *= vbseo_apply_custom_priority ("forum", $ threadrow ['forumid']);
$ Prior2 = vbseo_sm_priority ($ vboptions ['vbseo_sm_priority_rp'], $ relp);
$ Vbseo_stat ['p'] + = vbseo_add_2urls (
vbseo_url_post ($ threadrow, postrow $, $ pcount),
vbseo_url_post ($ threadrow, postrow $, $ pcount, adevărat),
$ Prior2,
$ Postrow ['dateline'],
$ Vboptions ['vbseo_sm_freq_p']
);
}
$ Db-> free_result ($ getposts);
}
}
$ Db-> free_result ($ getthreads);
$ Vbseo_progress ['Pasul 3'] = 0;
}
vbseo_inc_progress ();
}
vbseo_sitemap_polls funcţia ($ progres)
{
global $ db, $ vboptions, $ vbseo_vars;
dacă (vbseo_check_progress ($ progres)) întoarcere;
$ Added_urls = 0;
vbseo_log_entry ("[START SECŢIUNEA] sondaje", true);
$ St = $ db-> query_first ("
SELECT
max (alegătorilor), astfel cum maxre, min (alegători) ca minre, med (alegători), astfel cum avgre
DIN ". Table_Prefix." Poll
");
foreach ($ vbseo_vars ['forumslist'] ca $ forumid)
{
$ Getthreads = $ db-> interogare ("
SELECT *
Din fire ". Table_Prefix." AS filet
UNDE forumid = $ forumid
Şi vizibile = 1
ŞI pollid> 0
");
în timp ce ($ threadrow = $ db-> fetch_array ($ getthreads))
{
$ Getpoll = $ db-> query_first ("
SELECT *
DIN ". Table_Prefix." Poll
UNDE pollid = "$ threadrow. ['Pollid']."
");
dacă ($ getpoll!)
continua;
vbseo_log_entry ("[poll] forum_id: $ forumid, thread_id: $ threadrow [threadid], pollid: $ threadrow [pollid]");
$ Added_urls + +;
$ Relp2 = vbseo_math_avg_weight ($ getpoll ['alegătorilor'], $ st ['minre'], $ st ['maxre'], $ st ['avgre']);
$ Relp2 *= vbseo_apply_custom_priority ("forum", $ threadrow ['forumid']);
$ Anterior = vbseo_sm_priority ($ vboptions ['vbseo_sm_priority_rpoll'], $ relp2);
$ Added_urls + = vbseo_add_2urls (
vbseo_url_poll ($ threadrow, getpoll $),
vbseo_url_poll ($ threadrow, $ getpoll, adevărat),
$ Anterior,
$ Getpoll ['dateline'],
$ Vboptions ['vbseo_sm_freq_poll']
);
}
$ Db-> free_result ($ getthreads);
}
vbseo_inc_progress ();
întoarcere $ added_urls;
}
vbseo_sitemap_blogs funcţia ($ progres)
{
global $ db, $ vboptions, $ vbseo_vars;
dacă (vbseo_check_progress ($ progres)) întoarcere;
dacă (vbseo_dbtbl_exists ('blog')!)
return 0;
vbseo_log_entry ("[START SECŢIUNEA] bloguri", true);
vbseo_add_url (VBSEO_ON vbseo_any_url ($ vbseo_vars ['bburl pe blog-'].'/. "VBSEO_PHP_EXT): $ vbseo_vars [' bburl pe blog-'].'/." VBSEO_PHP_EXT, 1.0.?.);
$ Added_urls = 0;
aşa că eu sunt încă confius în cazul în care trebuie să puneţi acest cod $ vbseo_stat [$ arhivate 'la':? 't'] + = vbseo_add_2urls (??
în cele din urmă, în cazul în care se pot gasi codul de instrucţiuni suplimentare pe care trebuie să se schimbe de la 1 la $ p?
Am pus deja codul pentru link-uri SEO ....
aşa că eu sunt încă confius în cazul în care trebuie să puneţi acest cod $ vbseo_stat [$ arhivate 'la':? 't'] + = vbseo_add_2urls (??
în cele din urmă, în cazul în care se pot gasi codul de instrucţiuni suplimentare pe care trebuie să se schimbe de la 1 la $ p?
L-ai pus nicăieri! Nu există nici o instrucţiune să-l puneţi oriunde! Există deja în vBSEO. Vă rugăm să citiţi cu atenţie instrucţiunile de o mai mult timp.
PS.
Tocmai am schimbat acolo lume "această" la "nostru" de a anula confuzii.
Cuti Malaysia
08-12-10, 19:15
$prior = vbseo_sm_priority($vboptions['vbseo_sm_priority_rt'], $relp);
{
else $freq = 'yearly';
}else
//additional code
$alanguages = array ('af','sq','ar','be','bg','ca','zh-CN','hr','cs','da','nl','en','pl','et','tl','fi','fr','gl','de','el','iw','hi','hu','is','id','ga','it','ja','ko','lv','lt','mk','ms','mt','no','fa','pt','ro','ru','sr','sk','sl','es','sw','sv','zh-TW','th','tr','uk','vi','cy','yi');
if(!$archived) {
$currentthreadurl = vbseo_url_thread($threadrow, 1, $archived);
}
}
//end additional code
{
$prior,
$threadrow['lastpost'],
$freq
);
}
if($showpost)
{
$getposts = $db->query("
SELECT p.dateline,p.postid,p.threadid
FROM " . TABLE_PREFIX . "post AS p
WHERE p.threadid = $threadrow[threadid]
AND visible = 1
ORDER BY p.dateline
");
$pcount = 0;
while ($postrow = $db->fetch_array($getposts))
{
$pcount++;
vbseo_log_entry("[showpost] forum_id: $forumid, thread_id: $postrow[threadid], post_id: $postrow[postid]");
$relp = $relp*0.8+$pcount/($threadrow['replycount']+1)*0.2;
$relp*= vbseo_apply_custom_priority('forum', $threadrow['forumid']);
$prior2 = vbseo_sm_priority($vboptions['vbseo_sm_priority_rp'], $relp);
$vbseo_stat['p'] += vbseo_add_2urls(
vbseo_url_post($threadrow, $postrow, $pcount),
vbseo_url_post($threadrow, $postrow, $pcount, true),
$prior2,
$postrow['dateline'],
$vboptions['vbseo_sm_freq_p']
);
}
$db->free_result($getposts);
}
}
$db->free_result($getthreads);
$vbseo_progress['step3'] = 0;
}
vbseo_inc_progress();
}
function vbseo_sitemap_polls($progress)
{
global $db, $vboptions, $vbseo_vars;
if(vbseo_check_progress($progress)) return;
$added_urls = 0;
vbseo_log_entry("[SECTION START] polls", true);
$st = $db->query_first("
SELECT
max(voters) as maxre,min(voters) as minre,avg(voters) as avgre
FROM " . TABLE_PREFIX . "poll
");
foreach($vbseo_vars['forumslist'] as $forumid)
{
$getthreads = $db->query("
SELECT *
FROM " . TABLE_PREFIX . "thread AS thread
WHERE forumid = $forumid
AND visible = 1
AND pollid > 0
");
while ($threadrow = $db->fetch_array($getthreads))
{
$getpoll = $db->query_first("
SELECT *
FROM " . TABLE_PREFIX . "poll
WHERE pollid = ".$threadrow['pollid']."
");
if(!$getpoll)
continue;
vbseo_log_entry("[poll] forum_id: $forumid, thread_id: $threadrow[threadid], pollid: $threadrow[pollid]");
$added_urls++;
$relp2 = vbseo_math_avg_weight($getpoll['voters'], $st['minre'], $st['maxre'], $st['avgre']);
$relp2*= vbseo_apply_custom_priority('forum', $threadrow['forumid']);
$prior = vbseo_sm_priority($vboptions['vbseo_sm_priority_rpoll'], $relp2);
$added_urls += vbseo_add_2urls(
vbseo_url_poll($threadrow, $getpoll),
vbseo_url_poll($threadrow, $getpoll, true),
$prior,
$getpoll['dateline'],
$vboptions['vbseo_sm_freq_poll']
);
}
$db->free_result($getthreads);
}
vbseo_inc_progress();
return $added_urls;
}
function vbseo_sitemap_blogs($progress)
{
global $db, $vboptions, $vbseo_vars;
if(vbseo_check_progress($progress)) return;
if(!vbseo_dbtbl_exists('blog'))
return 0;
vbseo_log_entry("[SECTION START] blogs", true);
vbseo_add_url(VBSEO_ON ? vbseo_any_url($vbseo_vars['bburl'].'/blog.'.VBSEO_PHP_EXT) : $vbseo_vars['bburl'].'/blog.'.VBSEO_PHP_EXT, 1.0);
$added_urls = 0;
va rugam sa folositi expalanation uşor de înţeles. Eu nu sunt fluent în limba engleză. Este corect codul mi-am pus? Incorect sau nu?
în cazul în care pentru a pune acest cod? rog ajută-mă pun de top la acest cod de mai sus, astfel încât uşor să-mi de a urmări
în cele din urmă, de asemenea, în codul nostru suplimentare pe care trebuie să se schimbe de la 1 la $ p.. i nu vă rugăm să undertand dau exemplu ...
va rugam sa folositi expalanation uşor de înţeles. Eu nu sunt fluent în limba engleză. Este corect codul mi-am pus? Incorect sau nu?
în cazul în care pentru a pune acest cod? rog ajută-mă pun de top la acest cod de mai sus, astfel încât uşor să-mi de a urmări
în cele din urmă, de asemenea, în codul nostru suplimentare pe care trebuie să se schimbe de la 1 la $ p.. i nu vă rugăm să undertand dau exemplu ...
Bine, aşa - voi descrie cu alte cuvinte - speram ca va ajuta:)
Deci, - codul dvs. reale arata OK - cel mai bun mod de a vedea ce este să-l rulaţi.
Măsuri suplimentare nu sunt necesare - soluţie reală se va adăuga link-uri pentru fire tradus pagini de sitemap. Paşi suplimentari vă va permite, de asemenea, să anunţ acolo link-uri către alte pagini de fire - dacă firul este suficient de mare pentru a avea alte pagini (2, 3 ...).
Deci, dacă doriţi să faceţi aceste schimbari. Apoi trebuie să eliminaţi Codul nostru suplimentare (cel pe care il adăugată) de la locul în care îl au acum şi pune-l în alt loc. Alt loc este înainte de:
Şi asta este ceea ce învăţătura noastră înseamnă - afişezi codul nostru înainte de vBSEO codul enumerate mai jos (în loc de localizarea efectivă a Codului nostru în fişierul dvs.).
Şi ultima parte îţi spune clar că în codul nostru (codul de te-a adaugat), va trebui să găsească această 1 (numărul unu - care este utilizat doar o singură dată în codul nostru, aşa că este foarte uşor), pentru a vă oferi instrucţiuni mai precizat:
Aici este de 1 la codul nostru. Şi tu trebuie să se schimbe această 1 la $ p
Deci, dacă te uiţi pe linia de la Codul nostru în cazul în care există o şi l-aţi schimba la $ p, atunci veti avea acolo:
$currentthreadurl = vbseo_url_thread($threadrow, $p, $archived) . '&language=';
Speranţa este mult mai uşor de înţeles acum. Vă rugăm să spuneţi făcut-o de ajutor:)
wowglider.de
13-06-11, 21:33
Bine, VBSEO a lansat un nou generator de Sitemap, cum să-l adăugaţi acolo? Ai putea pune doar codul corect de aici, este mult mai uşor pentru toţi utilizatorii.
Bine, ei la fel ca sitemap vechi vbseo, mulţumesc.
Bine, VBSEO a lansat un nou generator de Sitemap, cum să-l adăugaţi acolo? Ai putea pune doar codul corect de aici, este mult mai uşor pentru toţi utilizatorii.
Bine, ei la fel ca sitemap vechi vbseo, mulţumesc.
Mare pe care le au deja răspunsul. Vă rugăm să reţineţi că se gândesc la adăugarea de suport în procesul de integrare harta site pentru a genera URL-uri cu link-uri deja traduse (în prezent numai Codul de limbă care se adaugă). Am o idee despre cum să o facă fără uciderea performanţă. Va fi nevoie de a separa cache pentru titluri în vBET şi va genera traduce legătură într-numai pentru cele care sunt deja în cache. Acest modul în care aceasta nu va ucide performanţa de a face mii cereri de traducere. Nu putem spune exact când va fi susţinută. În acest moment, cea mai mare prioritate este de a sprijini alte servicii de traducere pe care o avem deja puse în aplicare, încă unele lucruri mici trebuie să fie închise înainte de o vom elibera. După aceea vom verifica deschide lista de caracteristici cereri si efectuati priorităţi pentru alte sarcini:)
Mare pe care le au deja răspunsul. Vă rugăm să reţineţi că se gândesc la adăugarea de suport în procesul de integrare harta site pentru a genera URL-uri cu link-uri deja traduse (în prezent numai Codul de limbă care se adaugă). Am o idee despre cum să o facă fără uciderea performanţă. Va fi nevoie de a separa cache pentru titluri în vBET şi va genera traduce legătură într-numai pentru cele care sunt deja în cache. Acest modul în care aceasta nu va ucide performanţa de a face mii cereri de traducere. Nu putem spune exact când va fi susţinută. În acest moment, cea mai mare prioritate este de a sprijini alte servicii de traducere pe care o avem deja puse în aplicare, încă unele lucruri mici trebuie să fie închise înainte de o vom elibera. După aceea vom verifica deschide lista de caracteristici cereri si efectuati priorităţi pentru alte sarcini:)
Ai o idee atunci când aceasta va fi finalizat?
kamilkurczak
23-06-11, 13:08
Buna ziua,
vBET este deja in vacanta - el va răspunde după care:)
Buna ziua,
vBET este deja in vacanta - el va răspunde după care:)
Asta nu e bine! : Confuz:
I-am cumpărat doar de branding Taxa pentru licenţa de vBET utilizarea banilor de către procesul-verbal prin intermediul Western Union. Când el va primi înapoi, aşa că am posibilitatea de a descărca vBET? Sunt nerăbdător pentru a instala. : D
kamilkurczak
24-06-11, 18:55
puteţi descărca vBET ACUM ******:) vă rugăm să mergeţi aici: http://www.vbenterprisetranslator.com/downloads.php
puteţi descărca vBET ACUM ******:) vă rugăm să mergeţi aici: http://www.vbenterprisetranslator.com/downloads.php
Descărcări
Ne pare rău, dar nu v-aţi cumpăra o licenţă pentru vBET3.x/4.x încă. Vă rugăm să mergeţi la secţiunea cumpărarea programului nostru şi să cumpere licenţa pentru a putea descărca.
Dacă aţi cumpărat doar de licenţă vă rog, aşteptaţi până datele vor fi actualizate în sistemul nostru.
În caz de orice întrebări, vă rugăm să ne contactaţi.
^ ^ ^ Am facut-l cumpere. Are el nu a primit încă banii?
kamilkurczak
26-06-11, 01:25
ai cumparat-o din acest cont (Octavius de utilizator)? vă rugăm să trimiteţi-mi numarul tau de factură de către AM
Da, l-am cumparat de la Octavius şi vă voi trimite MTCN-ul.
Bună. M-am intors din concediu. In acest moment nu avem zile DISEMINAREA pentru această funcţie. Noi încă mai trebuie să pună în aplicare de sprijin pentru motoare tranlsation pentru alte vBET3.x (acum numai vBET4.x acceptă). Deci, după care vom face planuri pentru alte caracteristici:)
Despre plata - a se vedea aici: :)
Ne pare rău dacă aceasta este o chestiune noob complet, dar în această parte a codului integra ai postat:
dacă pe forum pentru meu este într-un alt director, ca a mea este. Este în "forumuri", ar trebui să schimbe acest lucru:
require_once(DIR. '/forums/includes/vbenterprisetranslator_functions_vbseo.php');
astfel, adăugaţi / forumuri în faţa / include?
Multumesc.
Ne pare rău dacă aceasta este o chestiune noob complet, dar în această parte a codului integra ai postat:
dacă pe forum pentru meu este într-un alt director, ca a mea este. Este în "forumuri", ar trebui să schimbe acest lucru:
require_once(DIR. '/forums/includes/vbenterprisetranslator_functions_vbseo.php');
astfel, adăugaţi / forumuri în faţa / include?
Multumesc.
Nu ar trebui să fie OK, deoarece DIR ar trebui să includă deja calea dvs. către directorul de pe forum. Deci, vă rugăm să folosiţi mai întâi ca este.
r.dziadusz
23-09-11, 15:39
Acum avem un nou mod de integrare! Îl puteţi găsi pe pagina foarte prima de acest subiect, sau pur şi simplu faceţi clic pe:
Generatorul de Sitemap nu traduce numele de subiect.
Acest lucru este normal?
Cum se rezolva aceasta problema?
Marcin Kalak
13-04-16, 07:59
Din cauza performanţei motiv aceste link-uri nu vor fi traduse - va fi singura limbă adăugat codul. Google va găsi real filme oricum deoarece veţi obţine 301 de redirecţionare.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):