PDA

View Full Version: Rezolvate Limba implicită în profilul de utilizator

Lissa
10-12-09, 22:23
Nu ştiu dacă e ceva ce am ar trebui să stabilească pentru acest lucru sau dacă este un bug lol

Tocmai am observat astăzi că unul dintre membrii mele în timp ce limba ei setat implicit în portugheză (observate la admin) se arată engleza ca limbă implicită în profilul de ... aceasta este un bug?

Profil: lissaedesignz.com / forum / membrii / Kelly-Regina / speră că funcţionează ca aparent am putea posta un link pana am 15 mesaje lol

vBET
10-12-09, 22:27
Da, este o eroare şi este observat deja - a se vedea ghidul de pavilion este limba proprie în loc de pavilion de ghidul de el se uita la.

Acesta va fi corectată în versiunea următoare. Imi pare rau pentru deranj.

Lissa
10-12-09, 22:31
Nu vă faceţi griji, Thanx pentru răspuns rapid:)

tsak76
16-02-10, 22:50
cum pentru a elimina complet Limba preselectată pentru a demonstra în profilul de utilizator. Am verificat în templatesd şi nu a putut găsi nimic

tsak76
16-02-10, 22:56
a constatat că prin dezactivarea plug "Adauga info Limba implicită în descriere membru"

vBET
17-02-10, 17:32
Da:) Incercam sa dea nume descriptive în cazul în care cineva vrea să particularizaţi vBET chiar mai mult:) Great că l-aţi găsit şi pare rău că nu am răspuns mai devreme: o

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Multilingual forum supported by vBET Translator 4.10.1