PDA

Zobacz pełną wersję: Rozwiązany Domyślny język w profilu użytkownika

Lissa
10-12-09, 22:23
I nie wiem, czy coś mam tam ustawione dla tego lub jeśli jest to lol błąd

Właśnie zauważyłem dzisiaj, że jeden z członków mojego mając jej domyślny język ustawiony na portugalski (u admin) pokazuje język angielski jako domyślny profil ... jest to błąd?

Profil: lissaedesignz.com / forum / members / kelly-regina / nadzieję, że pracuje jako pozornie mogę zamieścić link do mam 15 postów lol

vBET
10-12-09, 22:27
Tak to jest błąd i to już zauważyłem - użytkownik widzi swoją własną flagę języka, zamiast banderą użytkownik patrzy na.

To będzie poprawione w następnym wydaniu. Przepraszamy za kłopoty.

Lissa
10-12-09, 22:31
Nie martw się, thanx za szybką odpowiedź:)

tsak76
16-02-10, 22:50
jak całkowicie usunąć Domyślny język, aby pokazać w profilu użytkownika. i sprawdzone w templatesd i kulisy znaleźć nic

tsak76
16-02-10, 22:56
Znaleziono go poprzez wyłączenie wtyczki "Dodaj informacji domyślny język na opis członek"

vBET
17-02-10, 17:32
Tak:) Staramy się dać opisowe nazwy w przypadku, gdy ktoś chce dostosować vBET nawet więcej:) Wielkie, że znalazłeś to i przykro nam, nie odpowiedział wcześniej: o

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations by vBET translator 4.10.1