View Full Version: Rezolvate CMS în rădăcină, pe forum pentru la / pe forum pentru
Bună,
Aş dori să ştiu ce schimbări sunt necesare în instrucţiunile de instalare vBET pentru forumuri care au paşii de la link-ul următor puse în aplicare (în special al doilea set de instrucţiuni în acest post pentru instalaţiile de vb la / forum):
www .vbseo.com/f5/vbseo-3-5-release-candidate-1-here-39776/index10.html # post254125 vBSEO 3.5 Release Candidate 1 este aici! - VBulletin SEO Forum
Am încercat să instalaţi ieri vBET şi a primit o 404 când am reîncărcate pe forum pentru meu şi eu sunt ghicitul că acest lucru sa întâmplat pentru că am pus în aplicare schimbările de la link-ul.
Mulţumiri
kamilkurczak
07-03-11, 11:30
salut.
Dacă aveţi pe forum pentru dumneavoastră în dosarul pe forum pentru voi ar trebui să editaţi un setările de vBET principale:
admincp-> vBET-> Main
Forum-director la / pe forum pentru
Link-tip pentru VBSEO_URI
-Traducere de tip link-uri catre SEO
în al doilea rând aveţi nevoie pentru a face un htaccess ca aceasta:
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/forum/ [L,QSA]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/forum/$2 [L,QSA]
RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron)
RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]
dacă încă nu bine - vă rugăm să inseraţi aici conţinutul htaccess şi activaţi vBET pe site-ul dvs. - o voi verifica.
Mulţumiri
Multe mulţumiri. Voi încerca acest lucru şi vă va permite să ştii cum a mers.
Nu au de lucru, din păcate. Eu nu pot pleca vBET activă din cauza 404. Acesta este conţinutul firul I de referinţă:
/ Forum (sau un alt nume de folder) vb4 instalaţi
Pune CMS din rădăcină, în afara de folderul forumuri, fără conţinut / / redirect şi forumuri dvs. rămân în subfolderul lor ca întotdeauna.
Pasul 1
Copierea forumuri / index.php la directorul rădăcină.
Asiguraţi-vă că index.php este setat să se solicite de conţinut.
Cod:
require ("content.php ');
şi că necesită biţi pe forum pentru Codul este comentat afară.
Veţi avea nevoie de asemenea, să decomentaţi directivă cale relativă şi asiguraţi-vă că acesta reflectă cu exactitate a locului în care vă instalaţi pe forum pentru:
Cod:
define (VB_RELATIVE_PATH, 'forumuri /');
Efectuaţi una dintre următoarele:
Pasul 2a:
redenumi forumuri / index.php la forum / index_old.php sau alt nume să-l păstraţi în jurul valorii, dar nu indice numele.
forumuri redenumi / forum.php la forum / index.php
OR:
Pasul 2b:
editaţi forum / index.php
Setaţi-l la:
Cod:
/ / Define (VB_RELATIVE_PATH,'');
require ("forum.php ');
Pasul 3:
În vBoptions => forumhome pagina de opţiuni
stabilit prima intrare a
Cod:
index
Şi în vboptions -> CMS opţiuni,
Asiguraţi-vă că script-ul "tab-ul URL-ul site-ului" se
Cod:
content.php
De asemenea,
CMS URL
"URL-ul opţional pentru CMS dumneavoastră."
În vboptions -> CMS opţiuni panoul ar fi lasat necompletat!.
Pasul 4:
în vbseocp
Setări Reweite URL -> CMS => Setări fila
set CMS Acasă
pentru a vă FULL. com rădăcină cu slash la sfârşit, alias
Cod:
http://www.yourdomain.com/
NU şurub până www dvs. aici. Folositi-le sau nu le folosesc ca htaccess si vboptions pentru BBURL sunt exact înfiinţate, sau vei sfârşi într-o buclă.
Pasul 5:
În vbseocp, Funcţii Seo -> Pagina de setări
set pe forum pentru rădăcină Forţei ca pagina de start la Da
şi introduceţi
Cod:
forum / index.php
forum / index.php?
în caseta de alias-uri.
Salvaţi setările.
Pasul 6:
creaţi un fişier htaccess in radacina site-ul dvs. cu următorul text. Notă, forumuri / calea la unele dintre reguli. Posibil să fie necesar să se adapteze la nume folder dumneavoastră.
Cod:
Comentariu # linia următoare (adăugare în "#" la început)
# Pentru a dezactiva funcţiile de mod_rewrite.
Vă rugăm să reţineţi #: tu încă mai trebuie să dezactivaţi hack în
# Panoul de control pentru a opri vBSEO url rescrieri.
RewriteEngine On
# Unele servere necesită Rewritebase directivă care urmează să fie
# Activat (elimina "#" la început pentru a activa)
Vă rugăm să # Notă: Când activată, trebuie să includă calea de
# În folderul rădăcină vB (de exemplu RewriteBase / forum /)
# RewriteBase /
# RewriteCond% {} ^ HTTP_HOST www \\!. Yourdomain \\. Com
# RewriteRule (.*) http://www.yourdomain.com/forums/ $ 1 [L, R = 301]
RewriteRule ^ forumuri / ((urllist | sitemap_) .* \\ (xml |..? Txt) (\\ GZ))? $ Forumuri / vbseo_sitemap / vbseo_getsitemap.php sitemap = $ 1 [L]
RewriteCond% {REQUEST_URI}! (Admincp / | modcp / | cron | vbseo_sitemap)
RewriteRule ^ forumuri / ((arhiva /)?(.* \\ php (/.*)?))$. Forum / vbseo.php [L, QSA]
RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}-f!
RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}-d!
RewriteCond% {REQUEST_FILENAME} /! (Admincp | modcp | clientscript | cpstyles | imagini) /
RewriteRule ^(.+)$ forum / vbseo.php [L, QSA]
Pasul 7:
Necesare numai în RC2 pre-lansare si inferioara. (Va fi stabilită în următoarea construi ca din acest scris).
Deschideţi vbseo / include / functions_vbseo_vb.php fişier:
găsi:
Cod:
$ Headinclude = preg_replace ('# # <base href.*?> este','', $ headinclude);
Înlocuire cu:
Cod:
dacă (definit ("VBSEO_PREPROCESSED '))
$ Headinclude = preg_replace ('# <base href[^> ]*?>( \\ s *??) # Este ','', $ headinclude);
Efectuat.
Deci, pe forumul meu cu următorul text este cazul:
/ Index.php rezolvă la: /
/ Forum / forum.php rezolvă la / forum /
/ Forum / index.php rezolvă la / forum /
Orice am nevoie pentru a face în plus faţă de măsurile prezentate în ghidul de instalare vBET?
kamilkurczak
07-03-11, 18:28
poţi încerca acest fişier htaccess.?
# Comment the following line (add '#' at the beginning)
# to disable mod_rewrite functions.
# Please note: you still need to disable the hack in
# the vBSEO control panel to stop url rewrites.
RewriteEngine On
# Some servers require the Rewritebase directive to be
# enabled (remove '#' at the beginning to activate)
# Please note: when enabled, you must include the path
# to your root vB folder (i.e. RewriteBase /forums/)
#RewriteBase /
#RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.yourdomain\.com
#RewriteRule (.*) http://www.yourdomain.com/forums/$1 [L,R=301]
RewriteRule ^forums/((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ forums/vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/forum/ [L,QSA]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/forum/$2 [L,QSA]
RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]
RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]
RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|cron|vbseo_sitemap)
RewriteRule ^forums/((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ forums/vbseo.php [L,QSA]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
RewriteRule ^(.+)$ forums/vbseo.php [L,QSA]
Înainte de a merge mai departe şi să încerce că aici e htaccess meu curent (evident, fara normele vBET):
edited out - awaiting response
Orice veste? Ai primit PM am trimis acum câteva ore de drum?
kamilkurczak
07-03-11, 22:49
Da, eu sunt încă gândesc la soluţie.
Putem face un test? ce se va întâmpla atunci când aţi setat în admincp-> principal
- Tip de legătură la REQUEST_URI
- Link-uri de tipul de traducere pentru a adăuga parametrul la limba URL (ex: 'adresa de limbă = ro?')
functioneaza sau nu?
Acelaşi rezultat. Cu htaccess actualizate în loc I a lua un 404 atunci când am de încărcare pe forum. Dacă am lua toate liniile este bine.
Aşa cum spuneam, mi vb Suite este instalat în / pe forum pentru. Dacă am folosi htaccess dvs. a sugerat apoi vbenterprisetranslator_seo.php va produce un 404, deoarece nu este localizat în / vbenterprisetranslator_seo.php, ci mai degrabă la / forum / Sunet vbenterprisetranslator_seo.php corecta?
Cu asta în minte următorul text ar fi corect pentru un apartament vb instalate în / pe forum pentru?
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/$ forum/vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/forum/ [L,QSA]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/(.*)?$ forum/vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/forum/$2 [L,QSA]
RewriteRule ^forum/((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ forum/vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]
RewriteRule $ forum/vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]
Am activat vBET de un minut şi a încercat htaccess mea cu adaos de rândurile de mai sus şi 404 a dispărut şi sarcinile pe forum pentru în limba selectată bine. URL-uri Vbseo sunt anexate cu /? = Limba de
Deci, eu sunt pe drumul cel bun aici, cred. Este htaccess efectiv corect în toate detaliile, deşi?
Editare: se părea a fi de lucru, dar atunci când am stabilit VBSEO_URI în meniul principal vBET merge tot tite în sus. De ce evidente, dar apoi, din nou am fost de testare pentru această oră atât de multe acum că eu nu sunt sigur ceea ce este corect şi ceea ce sa întâmplat mai ....
Deci,
Aş fi putut vBET norme htaccess pentru un forum cu suita instalate în / pe forum pentru vă rog? Normele trebuie să ţină seama de modificările aduse prin poştă 4 de mai sus. Vreau pentru a obţine acest lucru ....
Mulţumiri
kamilkurczak
08-03-11, 19:41
vă rugăm să trimiteţi-mi pe PM dvs. FTP şi detalii admincp (şi vbseoadmin), şi voi verifica server-ul dvs. de configurare şi vBET.
Acest thread a dispărut de câteva ore în urmă, când site-ul tău a mers în jos. Acum, că firul este din nou vizibil văd că răspunsul meu ultima lipseşte.
Am în orice caz, a solicitat o restituire. Timpul de sprijin şi de nivel de suport este sincer abisal şi nu am timp să aştepte pentru orice mai jumătate de răspunsuri care nu au contribuit în cea mai mică.
Tu nu eşti răspuns la întrebări sau să reacţioneze la ceea ce eu dau din punct de vedere al simptomelor / informaţii suplimentare. În schimb, am-ar trebui să vă dau doar admin-nivel de acces la forumul meu? Pentru mine acesta este un risc eu nu sunt dispus să le ia. Prin urmare, dacă sunteţi dispuşi să ia timp şi să discute lucruri aici, atunci nu văd o soluţie.
Acest thread a dispărut de câteva ore în urmă, când site-ul tău a mers în jos. Acum, că firul este din nou vizibil văd că răspunsul meu ultima lipseşte.
Vă rugăm să consultaţi aici: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet-announcements/1518-accidental-backup-restore.html
Am avut restaura accidentale de backup. Furnizorul nostru gazduieste in loc sa ne înapoi clientul nostru de e-mail restaurat întregul sistem de la 07 martie - au spus că, atunci clientul nostru de e-mail a fost dezinstalat (de aceea fir ta dispărut primele). Când am aflat ceea ce au făcut-am cerut să recupereze imediat de la cel mai nou sistem de backup este posibil. De aceea, firul tău veni din nou (şi nu numai al vostru), dar mesajele scrise ieri / azi ar putea fi plecat (asa mesajele scrise de rezervă după ce a fost facut). Şi acesta este motivul pentru postul ultima ta este plecat.
Am înţeles de ce aţi putea obţine impresia gresita ca nu a fost susţinut, dar a fost doar greseala pe partea noastra furnizorul de hosting si firul este aici. Suntem gata să sprijine în continuare la fel de repede ca plata dvs. va merge înapoi la noi. In acest moment plata Paypal este ţineţi aşa că trebuie să deţină toate acţiunile legate de licenţa. La fel de repede cum pyment va reveni Kamil va începe sustinandu-va din nou. Supprot nostru este gratuită pentru clienţii noştri şi de utilizatorii noştri. La acest omment nu sunteţi clientul nostru (ţineţi plată) şi nu puteţi fi ghidul de versiune plătită fără licenţă.
Reţineţi, de asemenea faptul că problemele tale sunt din cauza modificărilor care te face - nu este ca ai scris la Paypal un bug în instrucţiunile noastre de montaj. Instrucţiunile noastre de instalare sunt pentru structura vBulletin. Tu nu o au, pentru că aţi făcut modificarea ta, deci este evident că aveţi de a modifica, de asemenea, instrucţiunile de instalare pentru a se potrivi la modificări.
Puteţi conta pe sprijinul nostru gratuit de pe acest forum sau, dacă credeţi că este o problemă mai mare (din cauza modificărilor) şi nu sunt capabili să facă singuri -, atunci puteţi utiliza, de asemenea, serviciul nostru de instalare plătite: http://www. vbenterprisetranslator.com / instalare-service.php - vă rugăm să reţineţi că, chiar şi în acest caz, poate dura mult mai mult faptul că instalarea normală, deoarece aveţi nevoie de schimbări de construcţii, din cauza modificărilor pe care le-aţi făcut. Cel mai probabil acesta va fi pe htaccess nivel norme, dar poate necesita, de asemenea, alte configurare pe forum pentru dosar, sau mica modificare in fisierul nostru SEO -. Nu pot spune la fel ca asta - Kamil este cel care are grijă cazul dumneavoastră.
Am retras în litigiu Paypal. În aşteptare 3 zile si apoi dispar văzând firul meu a fost foarte enervant, dar se pare că am sărit arma. Scuzele mele
Am o "structură vBulletin". Diferenţa a "scos din cutie" de instalare vbulletin este descris în întregime într-unul din mesajele mele anterioare şi a fost într-adevăr, motivul pentru care am început acest thread.
kamilkurczak
09-03-11, 18:05
ok am observat că vBSEO au reguli diferite, deci vă rugăm să încercaţi acest lucru. htaccess (cu normele vBET actualizat)
#RewriteBase /
#RewriteRule (.*) http://www.yourdomain.com/forums/$1 [L,R=301]
RewriteRule ^forums/((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ forums/vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/$ forums/vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/forum/ [L,QSA]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/(.*)?$ forums/vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/forum/$2 [L,QSA]
RewriteRule ^forums/((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ forums/vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]
RewriteRule ^(.+)$ forums/vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]
RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|cron|vbseo_sitemap)
RewriteRule ^forums/((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ forums/vbseo.php [L,QSA]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
RewriteRule ^(.+)$ forums/vbseo.php [L,QSA]
Încercarea-l acum. Multumesc.
Bine. Nr 404, dar pagină este goală atunci când fac clic pe un steag (orice pavilion). Nu aveti nevoie sa stiti la oricare dintre setările de vBET mele?
kamilkurczak
09-03-11, 18:40
ok, trebuie să să configuraţi server-ul dvs., vă rugăm să verificaţi acest post:
http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-troubleshooting/413-faq.html # post1535
instala astfel FLEXIE şi iconv în php dvs.
cURL şi sprijinul iconv sunt deja activate. Primesc o acum 404 atunci când faceţi clic pe un steag.
iconv
iconv support enabled
iconv implementation glibc
iconv library version 2.5
Directive Local Value Master Value
iconv.input_encoding ISO-8859-1 ISO-8859-1
iconv.internal_encoding ISO-8859-1 ISO-8859-1
iconv.output_encoding ISO-8859-1 ISO-8859-1
curl
cURL support enabled
cURL Information libcurl/7.21.0 OpenSSL/0.9.8b zlib/1.2.3 libidn/0.6.5
Iată htaccess meu:
RewriteEngine On
#RewriteBase /
#RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.xxxx\.com
RewriteCond %{HTTP_HOST} !(^www\.xxxx\.com$|^cdn\.xxxx\.com$)
RewriteRule (.*) http://www.xxxx/$1 [R=301,L]
#RewriteRule (.*) http://www.yourdomain.com/forum/$1 [L,R=301]
RewriteRule ^forum/((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ forum/vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]
#vbet translator rules start
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/$ forum/vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/forum/ [L,QSA]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/(.*)?$ forum/vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/forum/$2 [L,QSA]
RewriteRule ^forum/((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ forum/vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]
RewriteRule ^(.+)$ forum/vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]
#vbet translator rules end
RewriteCond %{REQUEST_URI} !(media/|admincp/|modcp/|cron|vbseo_sitemap)
RewriteRule ^forum/((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ forum/vbseo.php [L,QSA]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(media|admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
RewriteRule ^(.+)$ forum/vbseo.php [L,QSA]
## Expires
<ifModule mod_expires.c>
ExpiresActive On
ExpiresDefault "access plus 1 seconds"
ExpiresByType text/html "access plus 1 seconds"
ExpiresByType image/gif "access plus 3456000 seconds"
ExpiresByType image/jpeg "access plus 3456000 seconds"
ExpiresByType image/png "access plus 3456000 seconds"
ExpiresByType text/css "access plus 3456000 seconds"
ExpiresByType text/javascript "access plus 3456000 seconds"
ExpiresByType application/javascript "access plus 3456000 seconds"
ExpiresByType application/x-javascript "access plus 3456000 seconds"
</ifModule>
## Compression
<ifmodule mod_headers.c>
<ifmodule mod_deflate.c>
AddOutputFilterByType DEFLATE text/html text/css text/xml application/x-javascript
BrowserMatch ^Mozilla/4 gzip-only-text/html
BrowserMatch ^Mozilla/4\.0[678] no-gzip
BrowserMatch \bMSIE !no-gzip !gzip-only-text/html
</ifmodule>
</ifmodule>
#Remove index.php from xxxx/index.php
#rewrite engine on
RewriteCond %{THE_REQUEST} index\.php
RewriteCond %{QUERY_STRING} ^$
RewriteRule ^index\.php$ / [L,R=301]
kamilkurczak
09-03-11, 19:11
de ce aveţi un vBET handicap?
De asemenea, a scrie dvs. aici admincp-> vBET-> setările principale
Eu doar l activezi cand sunt de fapt de testare în caz contrar membrii mea poate începe faceţi clic pe steagurile şi obţinerea ecrane martor.
vBET setări:
Pe forum pentru limba: engleză
Directorul Forum: / forum
Pe forum pentru domenii principale: nu sunt setate
Tip Link: VBSEO_URI
Configurarea ce tip de legături obţinute doriţi: creeaza un URL-ul lui în conformitate cu legătură într-un consens SEO (de exemplu '/ en / adresa ")
kamilkurczak
09-03-11, 19:26
Eu doar l activezi cand sunt de fapt de testare în caz contrar membrii mea poate începe faceţi clic pe steagurile şi obţinerea ecrane martor.
astfel încât să aveţi încă pagină goală sau 404?
dacă pagină goală - FLEXIE şi iconv, dacă sunt instalate - vă rugăm să încercaţi să găsiţi în fişierul jurnal de eroare unele erori php
Iata ceva:
Dacă aş introduceţi
http://www.xxxx.com/de/ Primesc pagina mea pe forum pentru principală în limba germană. Această adresă URL ar trebui să deschidă CMS mea
kamilkurczak
09-03-11, 19:40
i se poate vedea .. deci problema este in. htaccess. Eu va analizeze.
încercaţi aceasta:
RewriteEngine On
#RewriteBase /
#RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.hj-research\.com
RewriteCond %{HTTP_HOST} !(^www.hj-research.com$|^cdn.hj-research.com$)
RewriteRule (.*) http://www.hj-research.com/$1 [R=301,L]
RewriteRule ^forum/((urllist|sitemap_).*.(xml|txt)(.gz)?)$ forum/vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/$ forum/vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/ [L,QSA]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/(.*)?$ forum/vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/$2 [L,QSA]
RewriteRule ^forum/((archive/)?(.*.php(/.*)?))$ forum/vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]
RewriteRule ^forum/((archive/)?(.*.php(/.*)?))$ forum/vbseo.php [L,QSA]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(media|admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
## Expires
<ifModule mod_expires.c>
ExpiresActive On
</ifModule>
## Compression
<ifmodule mod_headers.c>
<ifmodule mod_deflate.c>
AddOutputFilterByType DEFLATE text/html text/css text/xml application/x-javascript
BrowserMatch ^Mozilla/4.0[678] no-gzip
BrowserMatch bMSIE !no-gzip !gzip-only-text/html
</ifmodule>
</ifmodule>
#Remove index.php from hj-research.com/index.php
#rewrite engine on
RewriteCond %{THE_REQUEST} index.php
RewriteRule ^index.php$ / [L,R=301]
kamilkurczak
09-03-11, 21:03
vă rugăm să verificaţi această una din urmatoarele:
RewriteEngine On
#RewriteBase /
RewriteCond %{HTTP_HOST} !(^www.hj-research.com$|^cdn.hj-research.com$)
RewriteRule ^forum/((urllist|sitemap_).*.(xml|txt)(.gz)?)$ forum/vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]
RewriteRule ^forum/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/$ forum/vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/forum/ [L,QSA]
RewriteRule ^forum/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/(.*)?$ forum/vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/forum/$2 [L,QSA]
RewriteRule ^forum/((archive/)?(.*.php(/.*)?))$ forum/vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]
RewriteRule ^forum/((archive/)?(.*.php(/.*)?))$ forum/vbseo.php [L,QSA]
## Expires
<ifModule mod_expires.c>
ExpiresActive On
</ifModule>
## Compression
<ifmodule mod_headers.c>
<ifmodule mod_deflate.c>
BrowserMatch ^Mozilla/4.0[678] no-gzip
BrowserMatch bMSIE !no-gzip !gzip-only-text/html
</ifmodule>
</ifmodule>
#rewrite engine on
RewriteCond %{THE_REQUEST} index.php
RewriteRule ^index.php$ / [L,R=301]
dacă nu încă mai funcţionează - înlocuiască această linie la acest formular:
RewriteRule ^forum/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/$ forum/vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/ [L,QSA]
RewriteRule ^forum/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/(.*)?$ forum/vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/$2 [L,QSA]
kamilkurczak
09-03-11, 22:26
acolo ai un htaccess bun pentru a traduce pagina principală:
RewriteEngine On
#RewriteBase /
RewriteCond %{HTTP_HOST} !(^www\.hj-research\.com$|^cdn\.hj-research\.com$)
RewriteRule ^forum/((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ forum/vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]
#vbet outside site
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ index.php?language=$1&vbet_outside=true [L,QSA]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2?language=$1&vbet_outside=true [L,QSA]
RewriteCond %{QUERY_STRING} !vbet_outside=true
RewriteRule ^(.*)$ $1?vbet_outside=true [L,QSA]
RewriteRule ^forum/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/$ forum/vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/ [L,QSA]
RewriteRule ^forum/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/(.*)?$ forum/vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/$2 [L,QSA]
RewriteRule ^forum/((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ forum/vbseo.php [L,QSA]
## Expires
<ifModule mod_expires.c>
ExpiresActive On
</ifModule>
## Compression
<ifmodule mod_headers.c>
<ifmodule mod_deflate.c>
BrowserMatch ^Mozilla/4\.0[678] no-gzip
BrowserMatch \bMSIE !no-gzip !gzip-only-text/html
</ifmodule>
</ifmodule>
#rewrite engine on
RewriteCond %{THE_REQUEST} index\.php
RewriteRule ^index\.php$ / [L,R=301]
Multe mulţumiri pentru munca pe care a pus în obţinerea acestui lucru pentru mine. Mult apreciat. Am un lucru care nu este optim de lucru, deşi, dar voi deschide un fir nou pentru asta.
Multumesc din nou:)
kamilkurczak
10-03-11, 10:05
ok, deci, dacă fabrică vBET - rezolvat. Acum, avem nevoie pentru a rezolva o problema cu link-uri rău:)
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):