PDA

View Full Version: Înlocuiţi un steag singur?

45Wheelgun
26-09-10, 00:06
Tocmai am actualizat la ultima versiune. În versiunile anterioare, mi-ar inlocui doar ro.gif cu un steag american. Cu cea mai recentă versiune, chiar dacă am înlocuit ro.gif, se arată în continuare pavilion britanic.

Există o modalitate pentru mine de a obţine de pavilion american pentru a arăta pentru limba engleză?

vBET
27-09-10, 07:20
Vă rugăm să reţineţi faptul că versiunea vBET ultima foloseşte 1 imagine pentru toate steaguri (pentru motive de performanţă). Deci, va trebui să schimbe această imagine 1 (/ imagini / vBET / opţiuni / allflags.gif). Noi folosim aici sprite CSS. Aveţi posibilitatea să modificaţi fişierul manual, sau pur si simplu a genera folosind unele on-line CSS generator de sprite (pe care le folosim vbet.css fişier pentru a determina stilurile de imagini). Acesta este motivul pentru care inclue asemenea, şi imagini unice steaguri - asa v-ar putea face genera allflags.gif din nou cu unele modificări:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Integration with translations by vB Enterprise Translator 4.10.1