מחשב כף יד

צפה בגרסא המלאה: החלף דגל אחד?

45Wheelgun
26-09-10, 00:06
אני מתעדכן רק לגרסה העדכנית ביותר. בגרסאות קודמות, הייתי פשוט להחליף en.gif עם דגל אמריקאי. עם הגרסה האחרונה, למרות שאני החליפו en.gif, זה עדיין מראה את הדגל הבריטי.

האם יש דרך בשבילי להשיג את הדגל האמריקאי להראות בשפה האנגלית?

vBET
27-09-10, 07:20
שים לב כי הגרסה האחרונה משתמשת vBET 1 תמונה עבור כל הדגלים (מטעמי ביצועים). אז אתה צריך לשנות את התמונה 1 (/ images / vbet / דגלים / allflags.gif). אנחנו משתמשים כאן ספרייט css. ניתן לשנות את הקובץ ידנית, או פשוט ליצור אותו באמצעות כמה גנרטור מקוון css ספרייט (אנו משתמשים vbet.css קובץ לקביעת סגנונות תמונות). לכן אנחנו גם inclue יחיד התמונות דגלים - אז אתה יוכל לעשות ליצור allflags.gif שוב עם כמה שינויים:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations made by vBET 4.10.1