PDA

View Full Version: Zamijenite jedan zastavu?

45Wheelgun
26-09-10, 00:06
Ja samo ažurirani na najnoviju inačicu. U prethodnim verzijama, ja bi samo zamijeniti en.gif sa američke zastave. Uz najnoviju verziju, iako sam zamijenio en.gif, još uvijek pokazuje britanska zastava.

Postoji li način za mene da biste dobili američku zastavu pokazati za engleski jezik?

vBET
27-09-10, 07:20
Imajte na umu da zadnji vBET verzija koristi 1 slika za sve zastavice (za izvedbu razloga). Dakle, morate promijeniti to 1 slika (/ images / vbet / flags / allflags.gif). Mi koristimo ovdje Sprite css. Možete promijeniti datoteku ručno, ili jednostavno generirati koristeći neke online CSS sprite generator (mi smo pomoću datoteke vbet.css za određivanje slike stilova). To je razlog zašto smo također inclue jedan zastave slike - tako da će biti u mogućnosti učiniti generirati allflags.gif opet s neke promjene:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations made by vBET 4.10.1