Zobacz pełną wersję: vBET 3.3.4 wydane
Witam:)
Mamy dla Ciebie nową wersję vBET. W tej wersji mamy wzrost wydajności (najważniejsze - pełna pliku cache dla gości), a także kilka nowych funkcji i kilka błędów poprawiona. Enjoy! :)
Nowe:
Poprawę wydajności
Wcześniej przekierowania do vBSEO złe adresy
Pełna pliku cache dla gości
Konfigurowalny czas cache pliku żyć
Konfigurowalny czas cache pliku żyć dla stron mniej istotne
Konfigurowalny zestaw mniej istotne strony
Konfigurowalny zestaw stron ignorowane przez pełny plik pamięci podręcznej dla gości
Wszystkie flagi zdjęć wykonanych w jednym pliku z serwera (css sprite obsługiwane)
Ignorowane słowa / zdania funkcjonalność
Obsługuje: posty, wiadomości grup, wiadomości gość, komentarze zdjęć, wiadomości prywatne
Opaque ignorowane słowa w już istniejących wiadomości
Obsługuje: posty, wiadomości grup, wiadomości gość, komentarze zdjęcie
Opcja nie tłumaczyć zawartość kodu html tag
Zmieniono szablony:
vbenterprisetranslator_inpost_translate
vbenterprisetranslator_inpost_translate_alreadyin
vbenterprisetranslator_flag
Poprawienie błędów:
Zdefiniowane dir dla vbseo
Span łamanie pewnych układów
Tłumacz langtitle podczas odbierania wiadomości
Archiwum z vBSEO 3.5
Zapisywanie pól niestandardowych profil pod przetłumaczone na stronę
Złamane langtitle na długie tytuły z auto "Re: opcja
langtitle analizowany dla newreply na przetłumaczone widzenia
Wielu langtitle nieprzezroczysty
I kilka słów o nowej Pełna Cache File funkcjonalności gości. Po włączeniu go będzie sprawdzić czy wniosek jest od użytkownika, który nie jest zalogowany Jeśli jest z gości to będzie sprawdzić, czy wynik nie jest już w pamięci podręcznej. W przypadku, gdy jest - pełna odpowiedź HTML zostanie pobrana z pamięci podręcznej. Jeśli nie, to będzie to buforowane po wyjściu generowany jest. Należy pamiętać, że to będzie działać również dla oryginalnej strony - tak poprawi czas generowania i mniej zapytań DB również nie przetłumaczonych stron. Jest wysoce konfigurowalny. Oznacza to, że można skonfigurować nie tylko czas cache, ale można również określić, które strony confider mniej istotne i do tych stron można ustawić dłuższy czas cache. Przez czas cache domyślny dla zwykłych stron jest 1 godzina (oznacza to, że goście mogą zobaczyć zmiany forum po 1 godzinie, jeśli strona była tylko kopia) i mniej istotne strony domyślnie jest to 15 dni. Oczywiście można to zrobić przez Admin CP. Ponadto można określić, które strony powinny być ignorowane przez Pełna Cache plików dla gości.
Byliśmy testowania go przez pewien czas na naszym forum, nadal uważamy tę funkcję jako BETA. Prosimy także pamiętać, że będziesz musiał ustawić odpowiednie uprawnienia do katalogu pamięci podręcznej, aby móc z niego korzystać - w przeciwnym razie pliki pamięci podręcznej nie zostanie wygenerowany. Szczegóły w opisie konfiguracji.
PS.
Zamieścimy również w vBET 4.x wkrótce:)
Dont zrozumieć ten plik pamięci podręcznej, dlaczego trzeba 2nd cache, główny już buforuje strony i tylko aktualizacje, gdy zostanie dodana nowa zawartość, więc dlaczego cache to przez 1 godzinę kolejny swoje wyjaśnienie jest trudne do zrozumienia.
Super Mate!
Dzięki miliona,
Darn: że to był dla 4.0.x. .. super tak czy inaczej jednak ... Nie można czekać na 4.0.x wersji. :)
bhanuprasad1981
21-06-10, 18:51
czeka na wersji 4.x:)
Jak mogę edytować css do flagi proszę, trzeba zmienić sposób ich wyświetlania, jak to wygląda dziwnie jak to jest.
Obsługi klienta jest obecnie dostępny? Najnowsza aktualizacja powoduje przekierowanie pętli i muszę asystent w trybie pilnym.
czeka na wersji 4.x:)
Witam,
Ja też czekać na wersji 4.x ;-)
wowglider.de
22-06-10, 00:05
Brak instrukcji instalacji (lub instrukcje aktualizacji)?
Ya to dlaczego aktualizacji czas 3 rzeczy, gdy jej VB4. teraz.
się na vBET powinniśmy otrzymać vBET zmodernizowane dla czas 4 pierwsze!
Dlaczego uważasz, że coś lepszego jak VB3 użytkowników?
Udoskonalona problemu obciążenia serwera: (
Czy ktoś ma jakiś pomysł, jak duży cache plik mógł się przed ma to negatywny wpływ na wydajność?
Dont zrozumieć ten plik pamięci podręcznej, dlaczego trzeba 2nd cache, główny już buforuje strony i tylko aktualizacje, gdy zostanie dodana nowa zawartość, więc dlaczego cache to przez 1 godzinę kolejny swoje wyjaśnienie jest trudne do zrozumienia.
Pamięci podręcznej bazy danych buforuje tylko tłumaczenia. Nie całej zawartości HTML. Więc kiedy niektóre przetłumaczona strona jest generowana, najpierw normalny strony jest generowane i po, że jest analizowany i przetłumaczone. Podczas cache DB tłumaczenie jest używany i tłumaczone zdania są brane stamtąd. Wystarczy zdań - nie w całości HTML, ponieważ każdy czas tłumaczenia mogą być różne (np. różne uprawnienia użytkowników, zmienić treść). Jedna strona HTML może mieć setki zdań do przetłumaczenia - vBET trwa treści pomiędzy znacznikami HTML. Dzięki DB cache te tłumaczenia nie muszą być brane za każdym razem od Google - co pochłania dużo czasu - zamiast tego, te pobierane są z lokalnego DB. Still - zwykłej strony muszą być uzyskane i po tym przetłumaczone.
Pełna Cache File Dla Gości działa tylko dla gości. Dzięki, że nie mamy się martwić, że użytkownicy mają różne uprawnienia i zobaczyć różne rzeczy. ll gości widział te same treści. W związku z tym nie mamy do analizowania wyników i tłumaczyć go kawałek po kawałku za każdym razem - możemy zrobić to jeden chwilę i cache pełnej mocy HTML. Więc w tym przypadku, kiedy cała strona nie jest buforowane, lub pamięci podręcznej zawartość jest zbyt stary, to normalne tłumaczenie występuje - podobnie jak opisany powyżej. Ale tym razem na samym końcu pełną mocą HTML są zapisywane do pliku. Więc następnym razem, gdy sam wniosek wynika z gości nie generują nawet normalnej zawartości strony - po prostu strumień gości już w pamięci podręcznej plik HTML. Dlatego zaoszczędzić wiele zapytań SQL, procesora i pamięci. Dajemy do zawartości użytkownika z pliku statycznego. Dlatego ważne jest, aby ustalić, jak długo to cache będzie ważny. Bo jeśli coś się zmieni - czyli nowy post dotrze do wątku, a następnie goście nie zobaczą tego nowego posta do już buforowany plik wygasa. Po tym czasie następnego żądania, ponownie zwykłej strony będą generowane, tłumaczony i pamięci podręcznej - i to goście będą widzieć zawartość czyli za godzinę (konfigurowalne). Nie będzie widać żadnych zmian do pamięci podręcznej plik wygasa ponownie. Oczywiście użytkownicy będą widzieli wszystko, ponieważ działa tylko dla gości (tak dla robotów również, ponieważ roboty indeksowania forum jako goście).
Proszę powiedzieć, czy to pomoże w razie jakichkolwiek pytań po prostu zapytać - chętnie go opisać więcej:)
Super Mate!
Dzięki miliona,
Darn: że to był dla 4.0.x. .. super tak czy inaczej jednak ... Nie można czekać na 4.0.x wersji. :)
To będzie, to będzie:) Większość nowych rzeczy są już testowane tam. Musimy tylko mieć więcej do czynienia w przypadku Full File Cache dla gości na vB4, ponieważ support tłumaczenie więcej rodzajów adresów URL vBSEO, a także przyjazne adresy URL z BB. I wszystkich tych mamy do testów bardzo starannie i jeszcze do implementacji obsługi wcześniejszych przekierowanie dla niektórych. Również - będziemy korzystać z tego dodatkowego czasu na sprawdzenie ewentualnych problemów z pełną Cache File dla gości (która jest uważana obecnie BETA) na VB3 forum. Testujemy to dobrze, ale zawsze lepiej jest bardziej troszczą się o dobrej jakości:)
Jak mogę edytować css do flagi proszę, trzeba zmienić sposób ich wyświetlania, jak to wygląda dziwnie jak to jest.
w pliku / images / vBET / flagi / vbet.css
Proszę opisać lepiej, co to znaczy "dziwne" - być może będziemy mogli pomóc. Ponadto zaleca się użycie do takich rzeczy Firefox z pluginem Firebug - pozwoli to pokazać dokładnie, jakie style CSS są stosowane do określonych elementów. To jest naprawdę pomocne:)
Obsługi klienta jest obecnie dostępny? Najnowsza aktualizacja powoduje przekierowanie pętli i muszę asystent w trybie pilnym.
Dostaliśmy e-maila i to sprawdzić. Nie możemy odtworzyć go na swoim serwerze. Masz odpowiedź z pytaniem o dokładny adres URL, które do tej pętli. Proszę to sprawdzić i odpowiedzieć na nie:)
Brak instrukcji instalacji (lub instrukcje aktualizacji)?
Standard. Tylko pamiętaj, aby zrobić to wszystko. W większości użytkowników nie chce przesłać zdjęcia ponownie - trzeba w tej wersji. Teraz mamy jeden obraz na wszystkich bander. Jeśli nie w pełni aktualizacja widać złamane flagi.
Wiem, że dla wszystkich jego wersja jest najważniejsze;) A my nie chcemy się spierać z tym:) W tym przypadku jest vBET3.x wcześniej do bardzo dobrego powodu: JAKOŚCI. Dodaliśmy nowe ważne funkcje (Full Cache plików dla niepełnosprawnych) w tej wersji, i to o wiele łatwiej dodać do VB3, ponieważ nie ma Przyjazne URL i tłumaczymy jedynie adresy URL wątku dla vBSEO. W przypadku vB4 jest bardziej skomplikowana - Przyjazne URL muszą być wspierane i tłumaczymy wiele typów adresów URL. Umieszczenie go najpierw w VB3. pozwoliła nam przetestować go bardzo dobrze na prawdziwe forum, sprawdź czy działa poprawnie, być może pojawi się kilka błędów, zanim przejdzie do vB4. A po jesteśmy całkowicie pewni, że wszystko jest w porządku, mamy jeszcze dodać w vB4 Dodatkowa pomoc (Friuendly adresów URL, więcej translted URL). Dlatego ten vBET3.x czas wcześniej i musimy jeszcze 2 tygodnie na vBET4.x. I dzięki, że dostaniesz rozwiązanie, które bardzo dobrej jakości, Ewen jeśli jest to bardziej skomplikowany przypadek thatin z VB3
Udoskonalona problemu obciążenia serwera: (
Proszę otworzyć nowy wątek w sekcji Rozwiązywanie problemów i opisać więcej.
Czy ktoś ma jakiś pomysł, jak duży cache plik mógł się przed ma to negatywny wpływ na wydajność?
Nie powinno być czegoś takiego, jak negatywny wpływ na wydajność, ponieważ pamięci podręcznej plików. To dlatego, że cache Plik nie rośnie ... Tworzymy oddzielny plik dla każdego URL żądania. Tak więc każdy plik cache jest po prostu statycznych plików HTML (buforowane wyjście na życzenie). Gdy serwer buforuje bardziej vBET po prostu tworzy coraz więcej plików. Za każdym więc razem, gdy taki plik jest następujący:
1. To jest tylko do odczytu wynik dla tego konkretnego URL
2. My nawet nie czytają go w pamięci - po prostu strumień do klienta za pomocą funkcji PHP: readfile
W związku z tym nawet jeśli strona wynik jest naprawdę duży - tak plik cache jest duża, będzie to miało negatywnego wpływu na wydajność, bo to po prostu strumień ten jeden plik, nie czytając nawet całe go do pamięci. Więc widać zalety nie wady.
Dzięki za wyjaśnienie, teraz rozumiem, i wdrażania przez państwa wygląd flagi skupione, więc i rozmieszczone je z niektórych niestandardowych margines css.
Ostatnią rzeczą, nowy kod nie sprawdza w3.
[Nieprawidłowe] Markup Validation of http://www.computer-juice.com/forums/f43/pc-overclocking-guide-4465/ - W3C Markup Validator
Także kolejny błąd, po włączeniu vBET, na niektórych stronach przerwy narzędzi wątku, tzn. u góry - rozwijanego menu przerwy. Następnie narzędzia gwint na dole wątku brakuje to ikony. Również "Odpowiedz" zniknie. Ten błąd naprawia się sam, jeżeli i wyłączyć vBET. i to się zdarza tylko dla gości. Dzięki.
Zobacz tutaj - Eternal "Pozyskiwanie adresu sieciowego" na karcie sieciowej - Sok komputerowe
Dzięki za wyjaśnienie, teraz rozumiem, i wdrażania przez państwa wygląd flagi skupione, więc i rozmieszczone je z niektórych niestandardowych margines css.
Ostatnią rzeczą, nowy kod nie sprawdza w3.
[Nieprawidłowe] Markup Validation of http://www.computer-juice.com/forums/f43/pc-overclocking-guide-4465/ - W3C Markup Validator
Tak - masz rację. Będziemy poruszać nasz link css w inne miejsce. Dzięki za uwagę:)
Także kolejny błąd, po włączeniu vBET, na niektórych stronach przerwy narzędzi wątku, tzn. u góry - rozwijanego menu przerwy. Następnie narzędzia gwint na dole wątku brakuje to ikony. Również "Odpowiedz" zniknie. Ten błąd naprawia się sam, jeżeli i wyłączyć vBET. i to się zdarza tylko dla gości. Dzięki.
Zobacz tutaj - Eternal "Pozyskiwanie adresu sieciowego" na karcie sieciowej - Sok komputerowe
Proszę otworzyć nowy wątek do tego w Raportowanie błędów sekcji:) Będziemy w stanie nim zarządzać. Także wtedy, gdy będziesz pisał tam proszę potwierdzić to się dzieje z Full File Cache dla gości włączone, lub nie ma znaczenia.
Dostaliśmy e-maila i to sprawdzić. Nie możemy odtworzyć go na swoim serwerze. Masz odpowiedź z pytaniem o dokładny adres URL, które do tej pętli. Proszę to sprawdzić i odpowiedzieć na nie:)
Witam
I uaktualniony vbseo z wersji 3.3.0 do 3.5.1 i problem zniknął:)
dzięki
Nie powinno być czegoś takiego, jak negatywny wpływ na wydajność, ponieważ pamięci podręcznej plików. To dlatego, że cache Plik nie rośnie ... Tworzymy oddzielny plik dla każdego URL żądania. Tak więc każdy plik cache jest po prostu statycznych plików HTML (buforowane wyjście na życzenie). Gdy serwer buforuje bardziej vBET po prostu tworzy coraz więcej plików.
Doskonała, w katalogu pamięci podręcznej na jednym z naszych forach jest ponad 10GB po uruchomieniu przez około 12 godzin, wydajność jest fantastyczna jego świetne rozwiązanie.
I pilnie potrzebują pomocy. Po aktualizacji mam ten błąd na moim forum:
Warning: array_merge () [function.array-merge]: eval () 'd code on line 1153: Argument # 1 nie jest tablicą w [path] / global.php (400) jest
Moje całe forum jest całkowicie zawiedli. Z jakiegoś powodu to się dzieje, jeśli tylko nie zalogowany Więc dla gości. Jeśli zalogowany, wszystko jest w porządku.
EDIT: OK, zdałem sobie sprawę, że po wyłączona Użyj "Full File Cache dla gości (BETA!)" wszystko jest w porządku. Więc musi być coś nie tak tam. (I nie CHMOD 777-R vbet_guestcache)
Warning: array_merge () [function.array-merge]: eval () 'd code on line 1153: Argument # 1 nie jest tablicą w [path] / global.php (400) jest
Moje całe forum jest całkowicie zawiedli. Z jakiegoś powodu to się dzieje, jeśli tylko nie zalogowany Więc dla gości. Jeśli zalogowany, wszystko jest w porządku.
Co to jest adres URL?
EDIT: OK, zdałem sobie sprawę, że po wyłączona Użyj "Full File Cache dla gości (BETA!)" wszystko jest w porządku. Więc musi być coś nie tak tam. (I nie CHMOD 777-R vbet_guestcache)
Ok, muszę stłumić błędów PHP, cache było sprawdzanie wieku do plików, które nie istnieją i był podsłuch na zewnątrz. Cache plik jest niesamowite Ponadto, jeśli można go używać, nic nie żałować.
Tak, ja sobie z tego sprawy. Naprawdę mam nadzieję, Michael można sortować tego.
Tak, ja sobie z tego sprawy. Naprawdę mam nadzieję, Michael można sortować tego.
Brak probs. Ja tylko sugeruje to, ponieważ gdy uruchomię na podobny problem, wczoraj spotkała się z milczeniem tutaj. Myślę, że członkowie społeczności pomagają sobie nawzajem? Ja osobiście nie próba ważne uaktualnienie, czy wiem, wsparcie nie będzie dostępna przez kolejne 6 lub 8 godzin lub więcej.
Dzięki Steve człowiek! I naprawdę to doceniam!
Proszę otworzyć nowy wątek do tego w raportów błędów. Będziemy w stanie poradzić sobie z tym nie.
Ok, muszę stłumić błędów PHP, cache było sprawdzanie wieku do plików, które nie istnieją i był podsłuch na zewnątrz. Cache plik jest niesamowite Ponadto, jeśli można go używać, nic nie żałować.
Jest to cel - nie sprawdzamy czy plik istnieje, aby uniknąć niepotrzebnych operacji IO. Według podręcznika PHP (PHP: filemtime - Manual (http://php.net/manual/en/function.filemtime.php)) filemtime funkcja zwraca false nie istniejących plików. Nie wiedział o żadnych komunikatów o błędach - zgodnie z instrukcją z tej funkcji nie powinny wysyłać żadnych błędów w przypadku plików nie istnieje. Czy możesz otworzyć nowy wątek w Troubleshoting lub Zgłaszanie błędów do tego z przykładu wiadomości błąd?
Do wszystkich - proszę nie traktować tego wątku jako jedyne miejsce na temat tej wersji vBET. Na problemy i błędy - proszę pisać w odpowiednich sekcjach. Będziemy nie jest w stanie zarządzać problemy, jeżeli będą to tutaj.
haiduongbk
24-06-10, 09:27
I aktualizacji z 3.3.4 w 2 dni. Na pierwszy link na google Nadesłane nie tak, jak co dzień, a dziś zaobserwowało spadek. I nie rozumiem, dlaczego pomimo Wszystkie Tematy i wciąż rosnące normalnie. Kto jak ja? I spadła z 145.000 do 139.000 linków w Google
I aktualizacji z 3.3.4 w 2 dni. Na pierwszy link na google Nadesłane nie tak, jak co dzień, a dziś zaobserwowało spadek. I nie rozumiem, dlaczego pomimo Wszystkie Tematy i wciąż rosnące normalnie. Kto jak ja? I spadła z 145.000 do 139.000 linków w Google
To nie ma nic wspólnego z aktualizacją do vBET3.3.4 - Google po prostu nie reaguje szybko kapelusz. Nie może być wiele powodów, ale nie jest vBET:)
Jedynym powodem, można to zrobić przez vBET (ale nie w tak krótkim czasie) to jeśli jakiś przetłumaczonych stron nie przyniesie. Jeśli stwierdzisz, że niektóre strony nie są dostępne - należy pamiętać, do nas. Można go znaleźć w narzędzia dla webmasterów.
haiduongbk
24-06-10, 09:52
Dzięki Michał. Pójdę za to więcej czasu. i dowiedzieć się przyczyny.
Dzięki Michał. Pójdę za to więcej czasu. i dowiedzieć się przyczyny.
Przeważnie łączy to, że ludzie zapomnieli, że dokonane zmiany w pliku robots.txt 2-3 miesiące wcześniej (tak Google reaguje w taki czas - może być szybciej, jeśli mają bardzo wysoki page rank). Czasami ludzie patrzą na wyniki w Google - tam, gdzie pojawia się tylko w przybliżeniu ilość zaindeksowanych podstron, a nie rzeczywisty. Więc zbliżenia może zmienić się na lepsze i to nie znaczy, że każdy z Twoich stron została usunięta z indeksu. Również - Google jest ogromna i wiele baz danych, które od czasu do czasu są aktualizowane, powielane i tak dalej - może to być tylko efekt pracy algorytmów Google bazy danych. Również Google zmienia to algorytmy indeksowania i to jest możliwe, że niektóre z już zaindeksowanych stron uważane są obecnie za powielania treści (tj. większości państw stron w 99% takie same) i usuwane z indeksów.
Tak długo, jak nie widzisz dużą liczbę błędów w narzędzia dla webmasterów można zakładać, że jest, jak działa Google. Ale jeśli widzisz błędy - to jest po twojej stronie i to należy zareagować.
Nie powinno być czegoś takiego, jak negatywny wpływ na wydajność, ponieważ pamięci podręcznej plików. To dlatego, że cache Plik nie rośnie ... Tworzymy oddzielny plik dla każdego URL żądania. Tak więc każdy plik cache jest po prostu statycznych plików HTML (buforowane wyjście na życzenie). Gdy serwer buforuje bardziej vBET po prostu tworzy coraz więcej plików. Za każdym więc razem, gdy taki plik jest następujący:
1. To jest tylko do odczytu wynik dla tego konkretnego URL
2. My nawet nie czytają go w pamięci - po prostu strumień do klienta za pomocą funkcji PHP: readfile
W związku z tym nawet jeśli strona wynik jest naprawdę duży - tak plik cache jest duża, będzie to miało negatywnego wpływu na wydajność, bo to po prostu strumień ten jeden plik, nie czytając nawet całe go do pamięci. Więc widać zalety nie wady.
Hrmm, podoba mi się pomysł buforowania przetłumaczone danych, ale czy nie byłoby bardziej skuteczne, jeśli kiedyś coś takiego memcache? Zamiast odczytu danych z dysku to odczytać z pamięci.
Hrmm, podoba mi się pomysł buforowania przetłumaczone danych, ale czy nie byłoby bardziej skuteczne, jeśli kiedyś coś takiego memcache? Zamiast odczytu danych z dysku to odczytać z pamięci.
Wspieranie istniejących bibliotek cache jest na liście rzeczy do zrobienia. Ponadto, pełny plik pamięci podręcznej dla gości może być naprawdę duże dla dużych forach. Zbyt duże, aby utrzymać go w całości w pamięci - będziemy szukać rozwiązań, które pozwolą na połączenie zalet cache zachowaniu w pamięci i na dysku.
haiduongbk
02-07-10, 01:29
Przeważnie łączy to, że ludzie zapomnieli, że dokonane zmiany w pliku robots.txt 2-3 miesiące wcześniej (tak Google reaguje w taki czas - może być szybciej, jeśli mają bardzo wysoki page rank). Czasami ludzie patrzą na wyniki w Google - tam, gdzie pojawia się tylko w przybliżeniu ilość zaindeksowanych podstron, a nie rzeczywisty. Więc zbliżenia może zmienić się na lepsze i to nie znaczy, że każdy z Twoich stron została usunięta z indeksu. Również - Google jest ogromna i wiele baz danych, które od czasu do czasu są aktualizowane, powielane i tak dalej - może to być tylko efekt pracy algorytmów Google bazy danych. Również Google zmienia to algorytmy indeksowania i to jest możliwe, że niektóre z już zaindeksowanych stron uważane są obecnie za powielania treści (tj. większości państw stron w 99% takie same) i usuwane z indeksów.
Tak długo, jak nie widzisz dużą liczbę błędów w narzędzia dla webmasterów można zakładać, że jest, jak działa Google. Ale jeśli widzisz błędy - to jest po twojej stronie i to należy zareagować.
Tydzień przejść przez witryny google pozostaje praktycznie bez zmian i nawet może go górę iw dół bardzo małe, ale nie może przechodzić 145000 rysunku (rysunek poprzedniego tygodnia). 2 dni temu, to przechowywane 145000. I dzisiaj jest 143000. Nie skonfigurować lub zmienić nic o pliku robots.txt z ostatnich 6 miesięcy teraz. i skonfigurowany plik robots.txt są następująco: User-agent: Mediapartners-Google * Disallow: zaktualizować stan raport nadal mapa indeks jest udane, ale adresy URL dodano wzrastają już adresów URL w sieci web indeksu znajduje się położony na spadki. Nie wiem, jakie zdarzyło mi się raz, czy możesz mi pomóc jak? Nie wiem gdzie to powodować. Używam VBET rozdział 2.10 około 1 miesiąc, ale w tym czasie nie skonfigurować vBSEO Sitemap Generator zgodnie z instrukcją można tutaj (http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-integration-other-plugins/415-sitemap-generator-integration.html)), ale gdy włączony do komercyjnych 3.3.3 był zainteresowany i przeczytaj instrukcje konfigurowania pliku config do mapy witryny. Początkowo z bardzo dobrze zobaczyć 3.3.3 podekscytowany wzrost indeksu Google. Ponieważ uaktualnieniu do 3.3.4 a następnie wyjść. Nie wiem, dlaczego już? Czekamy na waszą pomoc. limit czasu tylko 19 błąd w raporcie witryny w Narzędziach Google dla webmasterów
Tydzień przejść przez witryny google pozostaje praktycznie bez zmian i nawet może go górę iw dół bardzo małe, ale nie może przechodzić 145000 rysunku (rysunek poprzedniego tygodnia). 2 dni temu, to przechowywane 145000. I dzisiaj jest 143000. Nie skonfigurować lub zmienić nic o pliku robots.txt z ostatnich 6 miesięcy teraz. i skonfigurowany plik robots.txt są następująco: User-agent: Mediapartners-Google * Disallow: zaktualizować stan raport nadal mapa indeks jest udane, ale adresy URL dodano wzrastają już adresów URL w sieci web indeksu znajduje się położony na spadki. Nie wiem, jakie zdarzyło mi się raz, czy możesz mi pomóc jak? Nie wiem gdzie to powodować. Używam VBET rozdział 2.10 około 1 miesiąc, ale w tym czasie nie skonfigurować vBSEO Sitemap Generator zgodnie z instrukcją można tutaj (http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-integration-other-plugins/415-sitemap-generator-integration.html)), ale gdy włączony do komercyjnych 3.3.3 był zainteresowany i przeczytaj instrukcje konfigurowania pliku config do mapy witryny. Początkowo z bardzo dobrze zobaczyć 3.3.3 podekscytowany wzrost indeksu Google. Ponieważ uaktualnieniu do 3.3.4 a następnie wyjść. Nie wiem, dlaczego już? Czekamy na waszą pomoc. limit czasu tylko 19 błąd w raporcie witryny w Narzędziach Google dla webmasterów
Moim zdaniem chyba nic się nie dzieje. Nie masz żadnych błędów w narzędzia dla webmasterów. 143 000 lub 145 000 - to wygląda ocena nie prawdziwe, dokładne liczby zaindeksowanych stron. A jeśli jest to oszacowanie oszacowano wówczas wyniki mogą się różnić. , Z którego biorą te liczby?
Poprawione i zostaną uwzględnione w vBET 3.3.5:)
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):