PDA

View Full Version: 3.3.4 vBET atbrīvots

vBET
21-06-10, 16:54
Hello:)

Mums ir Jums jauno atbrīvošanu vBET. Šajā versijā mēs esam veiktspējas uzlabojumus (viens no svarīgākajiem - pilns failu kešatmiņu viesiem) un arī dažas jaunas funkcijas, un dažas kļūdas izlabo. Enjoy! :)

Jaunums:

Veiktspējas uzlabojumi

Agrāk redirects uz vBSEO nepareizu URL
Pilna failu kešatmiņu viesiem

Configurable failu kešatmiņu laiks, lai dzīvotu
Configurable failu kešatmiņu laiks, lai dzīvotu mazāk attiecīgajām lapām
Configurable komplekts mazāk nozīmīgas lappuses
Configurable lapu, kas ignorē visu failu kešatmiņu viesiem

Visi karogi attēlus kā vienu failu no servera (css elfa atbalstītas)

Ignorētās vārdus / teikumus funkcionalitāti

Atbalsta: stabi, grupu ziņas, apmeklētāju ziņas, bilžu komentārus, privātās ziņas

Necaurspīdīgs ignorēt vārdus jau esošos ziņojumus

Atbalsta: stabi, grupu ziņas, apmeklētāju ziņas, bilžu komentāri

Iespēja netulkos saturu kodu HTML tagu

Mainīts veidnes:

vbenterprisetranslator_inpost_translate
vbenterprisetranslator_inpost_translate_alreadyin
vbenterprisetranslator_flag

Bugs labots:

Definētie dir par vbseo
Span pārkāpj dažus izkārtojumus
Tulkot langtitle atbildot ziņu
Arhīvs ar 3,5 vBSEO
Taupot pasūtījuma profila saskaņā ar tulkoto lapu
Broken langtitle ilgi virsrakstus ar auto "Re:" iespēja
langtitle parsēt newreply par tulkots skats
Multi langtitle necaurspīdīgs

Un dažus vārdus par jauno Full failu kešatmiņu viesiem funkcionalitāti. Kad ieslēdzat tā pārbauda tas pieprasījums ir no lietotāja, kas nav pieteicies collas Ja tas ir no viesu, tad tā pārbauda tomēr rada vēl nav kešatmiņā. Ja tā ir - pilns HTML atbilde tiks ņemta no cache. Ja nē, tad tas tiks kešatmiņā pēc tam, kad produkcija tiek ģenerēts. Lūdzu, ņemiet vērā, ka tas darbosies arī savu sākotnējo lapu - tā uzlabos dzīves ilgums un padarītu lētākus DB vaicājumiem arī netiek tulkotas lapas. Tas ir ļoti konfigurējams. Tas nozīmē, ka jūs varat konfigurēt ne tikai cache laiku, bet varat arī definēt, kuras lapas jūs confider mazāk atbilstoši un tām lapām, jūs varat noteikt ilgāku cache laiku. Pēc noklusējuma cache laikam normālu lapās, ir 1 stunda (tas nozīmē, ka viesi var redzēt forumā izmaiņām pēc 1 stundu, ja lapa ir tikko kešatmiņā) un mazāk attiecīgās lapas pēc noklusējuma tas ir 15 dienas. Protams, tas ir konfigurējams ar Admin CP. Arī jūs varat noteikt, kuras lapas ir jāignorē ar pilnu faila Cache par Guest.
Mēs bijām testēšanas to kādu laiku mūsu forumos, tomēr mēs uzskatām šo funkcionalitāti, BETA. Tāpat, lūdzu, ievērojiet, ka jums būs noteikt atbilstošus privilēģijas, lai cache direktorija, lai varētu to izmantot, - pretējā gadījumā cache faili netiks radīts. Detaļas konfigurācijas aprakstu.

PS.
Mēs arī tā arī 4.x vBET drīz:)

Snake
21-06-10, 17:46
I dont saprast šo failu kešatmiņu, kāpēc jums ir nepieciešams 2. cache, no kuriem galvenais jau kešatmiņas lapas un tikai tad atjauninājumus, kad jaunu saturu ir pievienots, tad kāpēc cache to uz 1 stundu atkal, jūsu skaidrojums ir grūti saprast.

linuxtuts
21-06-10, 18:36
Super Mate!

Paldies miljoni,

Darn: domāju, tas bija par 4.0.x. .. Cool nu tā gan ... Nevar gaidīt 4.0.x versiju. :)

bhanuprasad1981
21-06-10, 18:51
gaida 4.x versiju:)

Snake
21-06-10, 21:55
Kā es varu rediģēt css par karogiem, lūdzu, nepieciešams, lai mainītu to, kā tās parādīt kā tas izskatās dīvaini kā tas ir.

steve
21-06-10, 22:39
Vai klientu atbalsta pašlaik pieejams? Jaunākajā ziņojumā rada novirzīt cilpas un man ir nepieciešams palīgs steidzami.

Goanna
21-06-10, 23:17
gaida 4.x versiju:)

Hello,

Es arī gaidīt, 4.x versiju ;-)

wowglider.de
22-06-10, 00:05
Nav uzstādīšanas instrukcijas (vai jaunināšanas norādījumi)?

hotslot
22-06-10, 00:07
Ya kāpēc mēs atjaunināt vb 3 lietas, kad tās VB4. tagad.

come on vbet mums būtu vbet modernizētas 4 vb pirmā!

Ramses
22-06-10, 00:46

Kāpēc jūs domājat, ka kaut ko labāk, jo vb3 lietotājiem?

rootksk
22-06-10, 11:35
Modernizētas pēc servera slodzes problēma: (

steve
22-06-10, 11:49
Vai kāds ir kāda ideja, cik lielu failu kešatmiņu varētu iegūt pirms tam ir negatīva ietekme uz rezultātiem?

vBET
22-06-10, 15:44
I dont saprast šo failu kešatmiņu, kāpēc jums ir nepieciešams 2. cache, no kuriem galvenais jau kešatmiņas lapas un tikai tad atjauninājumus, kad jaunu saturu ir pievienots, tad kāpēc cache to uz 1 stundu atkal, jūsu skaidrojums ir grūti saprast.

Datu bāzes cache kešatmiņas tikai tulkojumus. Ne viss HTML saturu. Tātad, kad daži tulkoto lapu ir radīts, pēc tam pirmajā parastajā lapa ir radīts un pēc tam tas ir parsēt un tulkots. Laikā tulkojums DB cache lieto un tulko teikumus ņem no turienes. Tikai sodi - nav vesels HTML, jo katru reizi tulkojumi var būt atšķirīga (piemēram, dažādas privilēģijas lietotājiem, mainīti saturu). Viens HTML lapas var būt simtiem sodu tulkot - vBET aizņem saturu starp HTML tagiem. Paldies DB cache šie tulkojumi nav jāņem katru reizi no Google - kas patērē daudz laika - tā vietā, ka tie tiek ņemti no jūsu vietējā DB. Still - normāls lappuse ir jāsagatavo, un pēc tam tulkoti.

Pilna failu kešatmiņu Viesiem darbojas tikai viesiem. Paldies, ka mums nav jāuztraucas, ka lietotājiem ir dažādas privilēģijas un redzēt dažādas lietas. ll viesi redzam to pašu saturu. Tāpēc, ka mums nav iespējams parsēt rezultātu un pārvērst to gabalu pa gabalu katru reizi, - mēs varam vienkārši darīt to vienu brīdi, un cache pilns HTML produkciju. Tātad šajā gadījumā, kad pilna lapa nav kešatmiņā, vai kešatmiņā saturs ir pārāk veca, tad normāls tulkošana notiek - tāpat kā iepriekš aprakstītās darbības. Bet tas pašās beigās pilnu HTML izejas laiks ir rakstīts uz failu. Tātad, nākamajā reizē, kad pašu pieprasījumu nāk no viesu mums nav radīt pat normālu lapu saturu - mēs vienkārši plūsmā, viesu jau kešotā HTML failu. Tieši tāpēc mēs ietaupīt daudz SQL vaicājumus, CPU un atmiņas. Mēs tikai sniegt lietotājam saturu no statiskā failā. Tieši tāpēc ir svarīgi noteikt, cik ilgu laiku tas cache būs derīgs. Jo, ja kaut kas mainīsies - ti jaunu ziņu ieradīsies pavedienu, tad viesi neredzēs šo jauno amatu līdz brīdim, kad jau kešotā faila beigām. Pēc tam, ka laikā, nākamo pieprasījuma, atkal normāls lappuse tiks radīts, tulko, un kešatmiņā - un tas saturs viesi redzēs, ti, vēl vienu stundu (konfigurējams). Viņi neredzēs nekādas izmaiņas, līdz kešotais fails beigām vēlreiz. Protams, jūsu lietotāji varēs redzēt visu, jo tas darbojas tikai viesiem (tāpēc uz robotiem arī, jo robotiem indeksēt jūsu forumā kā viesi).

Pastāstiet to darīja palīdzību un ja ir kādi jautājumi tikai jautāt - mēs labprāt aprakstītu to vairāk:)

vBET
22-06-10, 15:49
Super Mate!

Paldies miljoni,

Darn: domāju, tas bija par 4.0.x. .. Cool nu tā gan ... Nevar gaidīt 4.0.x versiju. :)

Tas būs, tā būs:) Lielākā daļa jaunas lietas jau ir pārbaudīti tur. Mums vienkārši ir vairāk jādara, ja Full File Cache viesiem VB4, jo mēs atbalstām, ka tulkojums vairāku veidu URL vBSEO un arī Friendly URL no VB. Un visi tie, kurus mēs, lai pārbaudītu to ļoti rūpīgi un vēl joprojām ir īstenot atbalsta iepriekšējo novirzīt uz dažiem no šiem. Arī - mēs izmantot šo papildu laiku, lai pārbaudītu iespējamās problēmas ar Full failu kešatmiņu Viesiem (kas tiek uzskatīta BETA tagad) par vB3 forumos. Mēs testa tas ir labi, bet tas vienmēr ir labāk rūpēties vairāk par labu kvalitāti:)

vBET
22-06-10, 15:52
Kā es varu rediģēt css par karogiem, lūdzu, nepieciešams, lai mainītu to, kā tās parādīt kā tas izskatās dīvaini kā tas ir.

failu / images / vbet / karogi / vbet.css
Lūdzu, aprakstiet, labāk to, ko nozīmē "weird" - varbūt mēs varam jums palīdzēt. Tāpat iesakām izmantot tādām lietām Firefox ar paplašinājumu Firebug - tas ļaus jums parādīt tieši kuri css stiliem ir izmantoti konkrētiem elementiem. Tas ir patiešām noderīga:)

vBET
22-06-10, 15:53
Vai klientu atbalsta pašlaik pieejams? Jaunākajā ziņojumā rada novirzīt cilpas un man ir nepieciešams palīgs steidzami.

Mēs saņēmām jūsu e-pastu un pārbaudīt. Mēs nevaram atveidot uz jūsu serveri. Tev ir atbilde ar jautājumu par precīzu URL, kas ir šīs cilpas. Lūdzu, pārbaudiet to un atbildēt uz turieni:)

vBET
22-06-10, 15:54
Nav uzstādīšanas instrukcijas (vai jaunināšanas norādījumi)?

Standard. Tikai pārliecinieties, ka jūs darīt to visu. Lielākoties lietotāji nevēlas augšupielādēt attēlus atkal - jums ir šajā versijā. Tagad mums ir viens attēls visiem karogiem. Ja jums nav veikta pilnīga atjauninājumu, jūs redzēsiet, sadalīti karogiem.

vBET
22-06-10, 16:00

Es zinu, ka katram viņa versija ir svarīgākais;) Un mēs negribam apgalvot, ar šo:) Šajā gadījumā vBET3.x agrāk par ļoti labu iemesla dēļ: KVALITĀTES. Mēs pievienot jaunus svarīga funkcionalitāte (Full File Cache viesiem), šajā versijā, un tas bija daudz vieglāk pievienot to vB3, jo nav Friendly URL, un mēs tulkojam tikai pavediens URL vBSEO. Gadījumā, ja VB4 ir sarežģītāk - Friendly URL ir jāatbalsta, un mēs pārtulkojam daudz veidu URL. Ievietojot to vispirms vB3. ļāva mums, lai pārbaudītu to ļoti labi par reālo forumos, pārbaudiet, vai tas ir darba naudas sodu, varbūt parādīs daži bugs pirms doties uz VB4. Un kad mēs esam completly pārliecināti, ka tas ir viss labi, mums vēl ir, lai pievienotu VB4 aditional atbalstam (Friuendly URL, vairāk translted URL). Tieši tāpēc šoreiz vBET3.x, ir agrāk, un mums joprojām ir nepieciešams 2 nedēļas vBET4.x. Un paldies, ka jūs saņemsiet risinājumu, kas ir ļoti labas kvalitātes, Ewen ja tas ir sarežģītāk thatin gadījumā vB3

vBET
22-06-10, 16:02
Modernizētas pēc servera slodzes problēma: (

Lūdzu, atveriet jaunu pavedienu traucējummeklēšanas sadaļu un aprakstīt to vairāk.

vBET
22-06-10, 16:08
Vai kāds ir kāda ideja, cik lielu failu kešatmiņu varētu iegūt pirms tam ir negatīva ietekme uz rezultātiem?

Nav jābūt tādas lietas kā negatīvie darbības ietekmi, jo failu kešatmiņu. Tas ir tāpēc, ka failu kešatmiņu neatbilst aug ... Mēs veidojam atsevišķu failu katram pieprasījumam URL. Tātad katrs cache fails ir vienkārši statisks HTML failu (kešatmiņas produkcijas pieprasījuma). Kad jūsu servera kešatmiņas arvien vairāk un vairāk vBET vienkārši rada vairāk un vairāk failu. Tātad, katru reizi, kad šāds fails ir šādi:
1. Tas ir tikai lasāms rezultāts šajā URL
2. Mēs pat ne lasīt to atmiņu - vienkārši straumēt to uz klienta, izmantojot PHP funkcijas: readfile

Tāpēc, ka, pat ja jūsu rezultātu lapā ir tiešām liels - tā cache fails ir liels, tas nebūs negatīvas darbības ietekmi, jo tas būs tikai straume šo vienu failu, pat lasot visu to atmiņā. Tātad jūs redzēsiet priekšrocības ne trūkumi.

Snake
22-06-10, 16:51
Paldies par paskaidrojumu, es tagad saprotu, i bas karogi izskatās kūlim kopā, tāpēc man atstarpēm tos ar dažiem pasūtījuma css starpību.

Viens no pēdējā lieta, jauno kodu neapstiprina W3.

[Nederīgs] Markup validācija http://www.computer-juice.com/forums/f43/pc-overclocking-guide-4465/ - W3C Markup Validator

Snake
22-06-10, 17:02
Vēl viens bug, kad es varētu vbet, uz dažām lapām Thread Tools pārtraukumiem, ti saites augšā - nolaižamajā izvēlnē pārtraukumiem. Tad Thread Tools apakšā pavediens ir pazudis tas ikonas. Arī "post atbilde" ikona pazūd. Šo kļūdu labojumi sevi, ja es atspējoju vbet. un tas tikai notiek ar viesiem. Paldies.

Skatīt šeit - Eternal "Apgūt tīkla adrese" uz tīkla kartes - Computer Sulas

vBET
22-06-10, 17:16
Paldies par paskaidrojumu, es tagad saprotu, i bas karogi izskatās kūlim kopā, tāpēc man atstarpēm tos ar dažiem pasūtījuma css starpību.

Viens no pēdējā lieta, jauno kodu neapstiprina W3.

[Nederīgs] Markup validācija http://www.computer-juice.com/forums/f43/pc-overclocking-guide-4465/ - W3C Markup Validator

Jā - Jums ir taisnība. Mēs virzāmies mūsu css saites uz citu vietu. Paldies par piezīmi:)

vBET
22-06-10, 17:19
Vēl viens bug, kad es varētu vbet, uz dažām lapām Thread Tools pārtraukumiem, ti saites augšā - nolaižamajā izvēlnē pārtraukumiem. Tad Thread Tools apakšā pavediens ir pazudis tas ikonas. Arī "post atbilde" ikona pazūd. Šo kļūdu labojumi sevi, ja es atspējoju vbet. un tas tikai notiek ar viesiem. Paldies.

Lūdzu, atveriet jaunu pavedienu par šo Bugs Reporting sadaļā:) Mums būs iespēja vadīt to. Arī tad, kad to rakstīšu tur lūdzu, apstipriniet, vai tas notiek ar Full failu kešatmiņu viesiem ieslēgts, vai arī tas nav svarīgi.

steve
22-06-10, 21:57
Mēs saņēmām jūsu e-pastu un pārbaudīt. Mēs nevaram atveidot uz jūsu serveri. Tev ir atbilde ar jautājumu par precīzu URL, kas ir šīs cilpas. Lūdzu, pārbaudiet to un atbildēt uz turieni:)

Hi there

Es atjaunināta no 3.3.0 versiju 3.5.1, un vbseo problēmu aizgāja:)

paldies

steve
23-06-10, 00:16
Nav jābūt tādas lietas kā negatīvie darbības ietekmi, jo failu kešatmiņu. Tas ir tāpēc, ka failu kešatmiņu neatbilst aug ... Mēs veidojam atsevišķu failu katram pieprasījumam URL. Tātad katrs cache fails ir vienkārši statisks HTML failu (kešatmiņas produkcijas pieprasījuma). Kad jūsu servera kešatmiņas arvien vairāk un vairāk vBET vienkārši rada vairāk un vairāk failu.

Izcils, cache direktorija par vienu no mūsu forumos ir vairāk nekā 10GB pēc darbības apmēram 12 stundas, sniegums ir fantastisks tās lielisks risinājums.

Taurus
23-06-10, 11:18
Man steidzami vajadzīga palīdzība. Pēc modernizācijas Man ir šī kļūda virsū manu forum:

Brīdinājums: array_merge () [function.array sapludināšanas]: Argumentu # 1 nav masīvs in [ceļš] / global.php (400): eval () 'd kodu 1153 line

Visa mana forums ir pilnīgi messed up. Kādu iemeslu dēļ tas notiek tikai tad, ja nav pieteicies collas Tātad viesiem. Ja pieteicies, viss ir labi.

EDIT: Labi, es sapratu, ka pēc tam, kad es invalīdiem, izmantojiet "Full failu kešatmiņu Viesiem (BETA!)" viss ir labi. Tāpēc ir jābūt kaut ko nepareizi tur. (Un man bija CHMOD 777-R vbet_guestcache)

steve
23-06-10, 11:27
Man steidzami vajadzīga palīdzība. Pēc modernizācijas Man ir šī kļūda virsū manu forum:

Brīdinājums: array_merge () [function.array sapludināšanas]: Argumentu # 1 nav masīvs in [ceļš] / global.php (400): eval () 'd kodu 1153 line

Visa mana forums ir pilnīgi messed up. Kādu iemeslu dēļ tas notiek tikai tad, ja nav pieteicies collas Tātad viesiem. Ja pieteicies, viss ir labi.

Kāds ir jūsu URL?

steve
23-06-10, 11:30
EDIT: Labi, es sapratu, ka pēc tam, kad es invalīdiem, izmantojiet "Full failu kešatmiņu Viesiem (BETA!)" viss ir labi. Tāpēc ir jābūt kaut ko nepareizi tur. (Un man bija CHMOD 777-R vbet_guestcache)

Ok, man vajadzēja apspiest PHP kļūdas, cache bija pārbaudīt, lai failu vecumu failus, kas nepastāvēja un tika bugging out. Failu kešatmiņu ir awesome Turklāt, ja varat to izmantot, jums paradis nožēlu to.

Taurus
23-06-10, 11:36
Jā, es saprotu, šo. Es tiešām ceru, ka Maikls var kārtot šo.

steve
23-06-10, 11:45
Jā, es saprotu, šo. Es tiešām ceru, ka Maikls var kārtot šo.

Nr probs. Man bija tikai liek domāt, tāpēc, kad es uzskriet līdzīga problēma vakar, es biju greeted ar klusumu šeit. Es domāju, sabiedrības locekļiem, kas palīdz viens otru? Es personīgi nevarētu mēģināt ievērojamu uzlabošanu, ja es zināju, ka atbalsts nebija būs pieejams nākamās 6 vai 8 stundas vai vairāk.

Taurus
23-06-10, 11:57
Thanks Steve cilvēks! I really appreciate it!

vBET
23-06-10, 17:09

Lūdzu, atveriet jaunu pavedienu par to Bug Reports. Mums būs iespēja vadīt šo tur.

vBET
23-06-10, 17:18
Ok, man vajadzēja apspiest PHP kļūdas, cache bija pārbaudīt, lai failu vecumu failus, kas nepastāvēja un tika bugging out. Failu kešatmiņu ir awesome Turklāt, ja varat to izmantot, jums paradis nožēlu to.

Tas ir mērķis - mums nav izvēles nav neviena faila, lai izvairītos no nevajadzīgas IO operācijās. Saskaņā ar PHP pamācību, (PHP: filemtime - Manuāls (http://php.net/manual/en/function.filemtime.php)) funkcija filemtime atgriež false ne esošus failus. Mums nebija informēti par jebkuru kļūdu ziņojumiem -, saskaņā ar pamācību, šo funkciju nevajadzētu sūtīt kļūdas gadījumā nav esošo failu. Vai jūs, lūdzu, atvērt jaunu tēmu, jo Troubleshoting vai Bug ziņojumi, ka ar piemēru savu kļūdu ziņojumus?

Visiem - lūdzu, neuzskatiet šo pavedienu, jo vienīgā vieta, par šo vBET versiju. Attiecībā uz nepatikšanām, vai bugs - lūdzu rakstiet attiecīgajās iedaļās. Mums būs ne varēsiet rīkoties ar saviem jautājumiem, ja tie būs šeit.

haiduongbk
24-06-10, 09:27
Es modernizētas no 3.3.4 līdz 2 dienām. Par pirmo saiti uz google iesniegtam ne tik daudz kā katru dienu, un šodien redzēju samazinās. Es nesaprotu, kāpēc par spīti visu ziņu tematus un joprojām aug normāli. Kas ir, piemēram, man? Es strauji kritās no 145,000 līdz 139,000 saites uz Google

vBET
24-06-10, 09:42
Es modernizētas no 3.3.4 līdz 2 dienām. Par pirmo saiti uz google iesniegtam ne tik daudz kā katru dienu, un šodien redzēju samazinās. Es nesaprotu, kāpēc par spīti visu ziņu tematus un joprojām aug normāli. Kas ir, piemēram, man? Es strauji kritās no 145,000 līdz 139,000 saites uz Google

Šī nav nekāda sakara ar atjauninājumu vBET3.3.4 - Google vienkārši nereaģē cepuri ātri. Tur var būt daudz iemeslu, bet tas nav vBET:)
Vienīgais iemesls, to varētu izdarīt, vBET (bet ne tik īsā laikā), ir, ja daži tulkoto lapu neradītu. Ja konstatējat, ka dažas lapas nav nepieejams - lūdzu, ņemiet vērā to mums. Jūs varat atrast to webmaster rīkus.

haiduongbk
24-06-10, 09:52
Paldies Michal. Es sekošu tam vairāk laika. un mācīties cēlonis.

vBET
24-06-10, 10:24
Paldies Michal. Es sekošu tam vairāk laika. un mācīties cēlonis.

Pārsvarā bieži ir tā, ka cilvēki aizmirsa, ka viņiem veiktas izmaiņas robots.txt 2-3 mēnešu ātrāk (jā Google reaģē tik ilgi - tas var būt ātrāk, ja jums ir super augstas Page Rank). Arī dažreiz cilvēki jāizskatās rezultātus Google meklēšana - ja tiek ràdïta tikai tuvināti skaits indeksē lapas, nevis reāla. Tātad tuvināšanu varētu mainīt, lai labāk viens, un tas nenozīmē, ka kāds no jūsu lapas tika izņemta no indeksa. Arī - Google ir milzīgs, un ir daudz datu bāzēm, kuras laiku pa laikam tiek atjauninātas, kopēt un tā tālāk - tas var būt tikai sekas Darba Google datu bāzes algoritmiem. Arī Google maina tā indeksēšanas algoritmu un tas ir iespējams, ka daži no jūsu jau indeksē lapas, tagad uzskata par pārklāšanos (ti, lielāko biedrs lapām ir 99% tas pats) satura un izņemt no indeksiem.

Kamēr jūs neredzat daudz kļūdas jūsu webmaster rīkus, jūs varat pieņemt, ka tas ir tikai kā Google darbojas. Bet, ja redzat kļūdas, - tad tas ir jūsu pusē, un tad jums vajadzētu reaģēt.

tavenger5
28-06-10, 21:59
Nav jābūt tādas lietas kā negatīvie darbības ietekmi, jo failu kešatmiņu. Tas ir tāpēc, ka failu kešatmiņu neatbilst aug ... Mēs veidojam atsevišķu failu katram pieprasījumam URL. Tātad katrs cache fails ir vienkārši statisks HTML failu (kešatmiņas produkcijas pieprasījuma). Kad jūsu servera kešatmiņas arvien vairāk un vairāk vBET vienkārši rada vairāk un vairāk failu. Tātad, katru reizi, kad šāds fails ir šādi:
1. Tas ir tikai lasāms rezultāts šajā URL
2. Mēs pat ne lasīt to atmiņu - vienkārši straumēt to uz klienta, izmantojot PHP funkcijas: readfile

Tāpēc, ka, pat ja jūsu rezultātu lapā ir tiešām liels - tā cache fails ir liels, tas nebūs negatīvas darbības ietekmi, jo tas būs tikai straume šo vienu failu, pat lasot visu to atmiņā. Tātad jūs redzēsiet priekšrocības ne trūkumi.

Hrmm, man patīk ideja par caching tulkoto datu, taču tas nebūtu efektīvāk, ja to izmanto, kaut kas līdzīgs memcache? Tā vietā, nolasīt datus no diska, tas būtu izlasījis no atmiņas.

vBET
30-06-10, 07:22
Hrmm, man patīk ideja par caching tulkoto datu, taču tas nebūtu efektīvāk, ja to izmanto, kaut kas līdzīgs memcache? Tā vietā, nolasīt datus no diska, tas būtu izlasījis no atmiņas.

Atbalstīt esošo cache bibliotēku atrodas ārpus TODO sarakstu. Arī pilns failu kešatmiņu viesiem var būt patiesi liels lieliem forumos. Pārāk liels, lai saglabātu to pilnībā atmiņa - mēs meklēsim risinājumus, kas ļaus apvienot priekšrocības saglabāt cache atmiņā un diskā.

haiduongbk
02-07-10, 01:29
Pārsvarā bieži ir tā, ka cilvēki aizmirsa, ka viņiem veiktas izmaiņas robots.txt 2-3 mēnešu ātrāk (jā Google reaģē tik ilgi - tas var būt ātrāk, ja jums ir super augstas Page Rank). Arī dažreiz cilvēki jāizskatās rezultātus Google meklēšana - ja tiek ràdïta tikai tuvināti skaits indeksē lapas, nevis reāla. Tātad tuvināšanu varētu mainīt, lai labāk viens, un tas nenozīmē, ka kāds no jūsu lapas tika izņemta no indeksa. Arī - Google ir milzīgs, un ir daudz datu bāzēm, kuras laiku pa laikam tiek atjauninātas, kopēt un tā tālāk - tas var būt tikai sekas Darba Google datu bāzes algoritmiem. Arī Google maina tā indeksēšanas algoritmu un tas ir iespējams, ka daži no jūsu jau indeksē lapas, tagad uzskata par pārklāšanos (ti, lielāko biedrs lapām ir 99% tas pats) satura un izņemt no indeksiem.

Kamēr jūs neredzat daudz kļūdas jūsu webmaster rīkus, jūs varat pieņemt, ka tas ir tikai kā Google darbojas. Bet, ja redzat kļūdas, - tad tas ir jūsu pusē, un tad jums vajadzētu reaģēt.
Nedēļā braukt ar manu vietu skaitu uz google paliek gandrīz nemainīgs un var pat iet uz augšu un uz leju, ļoti mazs, bet nevarētu nākt ar 145000 attēlā (attēls no iepriekšējā nedēļā). 2 dienas pirms to tur 145000. Un šodien ir 143000. To nevar konfigurēt vai mainīt neko par robots. txt fails no pēdējo 6 mēnešu laikā tagad. un es konfigurēts robots. txt fails ir šādi: User-agent: Mediapartners Google * Disallow: atjaunināto statusa atskaiti joprojām sitemap indekss ir veiksmīga, bet URL iesniedza palielina ilgāk URL web indekss atrodas atrodas samazinās. Es nezinu, kas ir noticis ar mani vēlreiz, vai varat man palīdzēt, kā? Nevar zināt, kur var izraisīt. I use VBET Nodaļa 2.10 aptuveni 1 mēnesi, bet tajā laikā nebija ne konfigurēt vBSEO Sitemap Generator norādījumiem, ko jūs šeit (http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-integration-other-plugins/415-sitemap-generator-integration.html)), bet pārslēdzot komerciālo 3.3.3 I interesējās un izlasiet norādījumus, lai konfigurētu config failu sitemap. Sākotnēji ar ļoti labi redzu 3.3.3 satraukti par Google indeksa pieaugums. Kopš jaunināšanas uz 3.3.4, pēc tam izkļūt. Es nezinu, kāpēc vairs? Cer uz jūsu palīdzību. tikai 19 kļūda taimauta ziņojumā par manu vietni Google Webmaster Tools

vBET
02-07-10, 22:33
Nedēļā braukt ar manu vietu skaitu uz google paliek gandrīz nemainīgs un var pat iet uz augšu un uz leju, ļoti mazs, bet nevarētu nākt ar 145000 attēlā (attēls no iepriekšējā nedēļā). 2 dienas pirms to tur 145000. Un šodien ir 143000. To nevar konfigurēt vai mainīt neko par robots. txt fails no pēdējo 6 mēnešu laikā tagad. un es konfigurēts robots. txt fails ir šādi: User-agent: Mediapartners Google * Disallow: atjaunināto statusa atskaiti joprojām sitemap indekss ir veiksmīga, bet URL iesniedza palielina ilgāk URL web indekss atrodas atrodas samazinās. Es nezinu, kas ir noticis ar mani vēlreiz, vai varat man palīdzēt, kā? Nevar zināt, kur var izraisīt. I use VBET Nodaļa 2.10 aptuveni 1 mēnesi, bet tajā laikā nebija ne konfigurēt vBSEO Sitemap Generator norādījumiem, ko jūs šeit (http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-integration-other-plugins/415-sitemap-generator-integration.html)), bet pārslēdzot komerciālo 3.3.3 I interesējās un izlasiet norādījumus, lai konfigurētu config failu sitemap. Sākotnēji ar ļoti labi redzu 3.3.3 satraukti par Google indeksa pieaugums. Kopš jaunināšanas uz 3.3.4, pēc tam izkļūt. Es nezinu, kāpēc vairs? Cer uz jūsu palīdzību. tikai 19 kļūda taimauta ziņojumā par manu vietni Google Webmaster Tools

Manuprāt, iespējams, nekas nenotiek. Jums nav kļūdas webmaster rīkus. 143 000, vai 145 000 - tas izskatās novērtējums nav īsta, precīzu skaitu indeksē lapas. Un, ja tas ir novērtējums, tad lēsts rezultāti var atšķirties. No kurienes Jūs lietojat tiem numuriem?

vBET
09-08-10, 22:19

Laboti un tiks iekļauti 3.3.5 vBET:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations delivered by vBET Translator 4.10.1