PDA

Zobacz pełną wersję: Google Email

Michael
19-01-10, 23:10
Nazywam się Adam Feldman, a ja jestem menedżer produktu w Google. Widzę, że zgłosili się do kluczowych dla Google AJAX API jakiś czas temu, że masz stronę internetową lub aplikację z wykorzystaniem tego klucza po stronie serwera (REST) wnioski.

Aby zapobiec uzasadnionych pytań, które pochodzą z jednego adresu IP z zakwalifikowane jako zautomatyzowanych zapytań, oferujemy teraz nowy parametr URL, które mogą być używane do identyfikacji użytkownika końcowego, który poprosił o zapytania. Przekonacie się, że naszymi Warunkami użytkowania wymaga, aby każdy wniosek API są dokonywane na rzecz użytkowników końcowych działań, a ten nowy parametr "userip", powinny być zawarte ze wszystkimi po stronie serwera żądania, aby zapewnić, że korzystanie z API nie jest błędnie zidentyfikowana jako nadużycie.

Czy to dodane w vBET?

Dzięki

tavenger5
19-01-10, 23:47
Właśnie ten sam adres e-mail. Od minięciu IP to nowa funkcja API, wątpię, uwzględnionej w vBET jeszcze.

bhanuprasad1981
20-01-10, 06:09
Ja też dostałem tego maila, co należy zrobić?

vBET
21-01-10, 12:58
To nie jest wliczony w cenę - nie jesteśmy w stanie przewidzieć przyszłości i dodać coś, co nie istnieje w momencie produkcji;)

Co należy zrobić - po prostu czekać na nową wersję, będziemy wspierać to tam:), nie ma pośpiechu - nie jest wymagane.

ALEX
25-03-14, 09:38
To naprawdę dobry znak uzyskanie związane z publikacji konta poczty Google.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
vBET 4.10.1 supports automatic translations