PDA

View Full Version: Google e-postiga

Michael
19-01-10, 23:10
Minu nimi on Adam Feldman, ja ma olen tootejuht Google. Ma näen, et olete loonud võti Google AJAX API mõnda aega tagasi ja et teil on veebileht või rakendus kasutades, et võti server-side (kosutava) taotleb.

Selleks, et vältida õigustatud päringuid, mis pärinevad ühe IP aadressi liigitada automatiseeritud päringuid, pakume nüüd uus URL parameeter, mida võib kasutada tuvastada lõppkasutajate taotlenud päring. Teil meelde tuletada, et meie kasutustingimustega nõuab, et iga API taotluse teha nimel lõppkasutaja tegevus ja see uus parameeter "userip", tuleks lisada kõigi server-side taotlused, et aidata tagada oma kasutamise selle API ei ole ekslikult tuvastatud kuritarvitamine.

Kas see lisatakse vbet?

Tänan

tavenger5
19-01-10, 23:47
Sain just sama e-posti teel. Kuna läbida IP on uus funktsioon API, ma kahtlen, et see on kaasas vBET veel.

bhanuprasad1981
20-01-10, 06:09
Mina sain selle e-posti, mida ma peaksin tegema?

vBET
21-01-10, 12:58
See muudatus ei sisaldu - me ei suuda ennustada tulevikku ja lisada midagi, mida ei olnud olemas tootmise täpne aeg;)

Mida peaks tegema - lihtsalt ootama uus pressiteade, me toetame seda seal:) ei ole kiire - see ei ole vajalik.

ALEX
25-03-14, 09:38
See on tõesti hea märk saada Google mail seotud avaldades oma konto.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
vBET 4.10.1 gives automatic translations