PDA

View Full Version: Google E-mail

Michael
19-01-10, 23:10
Moje ime je Adam Feldman, a ja sam proizvod menadžer u Googleu. Vidim da ste se prijavili za ključ za Google AJAX API-ja prije nekog vremena i da imate web stranicu ili program koriste koje ključ u server-side (miran) zahtjeva.

Kako bi se spriječiti legitiman upite koje potječu iz jednog IP adrese da budu klasificirani kao automatiziranih upita, mi smo sada nudi novi URL parametar koji se može koristiti za identifikaciju krajnjeg korisnika koji je zahtjevao upit. Ćete se prisjetiti i da naše Uvjete korištenja zahtijeva da svaki API zahtjev biti izvršena na ime krajnjeg korisnika djelovanja, a ovaj novi parametar, 'userip ", trebaju biti uključeni u svim strani poslužitelja zahtjeva kako bi osigurali da vaše korištenje od API nije pogrešno identificiran kao zlostavljanje.

Je li to dodano u vbet?

Hvala

tavenger5
19-01-10, 23:47
JA pravedan je dobio istu e-mail. Budući da prolazi IP je nova značajka API, sumnjam da je uključen u vBET još.

bhanuprasad1981
20-01-10, 06:09
ja je dobio ovaj e-mail, što trebam učiniti?

vBET
21-01-10, 12:58
To nije uključena u cijenu - ne možemo predvidjeti budućnost i dodati nešto što nije postojati u vrijeme proizvodnje;)

Što trebate učiniti - samo čekati novo izdanje, mi ćemo ga podržati tu:) Nema žurbe - to nije potrebno.

ALEX
25-03-14, 09:38
To je jako dobar znak za dobivanje Google mail vezane za objavljivanje svoj račun.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations made by vBET 4.10.1