Zobacz pełną wersję: Wszystkie ogłoszenia znikają, potrzebujesz pomocy:)
Matt Olieman
13-01-10, 23:16
Po zainstalowaniu najnowszej wersji 2.4.1 na mojej stronie testowej. Miałem trochę problemów umieszczenie flagi i wreszcie pojawił się poniżej lub na dole poniższej reklamie navbar.
Wybór tłumaczeń i działanie było fantastyczne, a potem nagle reklamy i flagi zniknęły.
I wyłączona produktu, nic się nie stało, nadal reklamy brakuje. Potem uninstaled produktu, nadal nic się nie stało, nie ma reklam. Usunąłem wszystkie pliki powiązane z produktem. Teraz mam moje ogłoszenie z powrotem.
Wszelkie sugestie będą mile widziane.
Dzięki,
Matt Olieman
mycockpit.org
Bardzo dziwne, ale gdybyś miał jeszcze problem z reklamami po vBET został wyłączony oznacza to, że nie było vBET winy (mod nic nie robi, gdy jest ona wyłączona - vBulletin dba o to). Zwłaszcza, że to działa na początku i po prostu zatrzymał się w pewnym czasie (jak zrozumiałem).
Czy możesz go powtórzyć? Proszę zainstalować vBET ponownie i powiedz to powtórzy?
To może być jakiś chwilowy problem z AdSense.
Matt Olieman
14-01-10, 00:04
To właśnie pomyślałam. Nie ma sensu, dlatego zapytałem. Zrobię ponownie jutro rano (mojego czasu). Powiem wam wiedzieć, co się dzieje.
Dzięki,
Matt Olieman
mycockpit.org
Great:) To jeszcze się tuż po vBET ponownie następnie przyjrzymy się bliżej, że:)
Matt Olieman
14-01-10, 15:31
Dobra wiadomość, instalacji poszło dobrze i bez zarzutu. Do tej pory po około godzinie testowania, bez utraty reklamy:)
Nienawidzę tej części .... ALE,
1. Zauważyłem, że jest dość powolna, nie szybko, jak na tej stronie. Przypuszczam, że jest funkcja upgrade:)
2. Znalazłem pewne anomalie w kategorii forum, testowałem z IE8 i Chrome. Obie mają różne anomalie.
3. Czy NavBar przycisk dostępna tylko w vBET 3.3.?
Zapraszamy do zapoznania się z MyCockpit.org do badań - Home (http://www.mycockpit.org/fltsimtest/)
Jeśli chcesz, aby pójść dalej, daj mi znać przez e-mail, również chętnie beta testy vBET 3.3. na mojej stronie testowej.
1. Darmowa wersja jest wolniejszy. vBET 3.x jest płatne i to jest bardziej zoptymalizowany.
2. Proszę otworzyć nowy wątek do tego i opisać więcej
3. Jeśli masz na myśli rozwijanego menu z flagami - to tak.
Należy pamiętać, że vBET 3.3.0 nie będzie gotowy do vB4. Płatnej wersji vBET będzie gotowy do vB4 w marcu.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):