СДА

Виев Фулл Версион: Сви огласи нестају, потребна помоц:)

Matt Olieman
13-01-10, 23:16
Инсталирао сам најновију верзију 2.4.1 на мом тесту сајту. Имао сам мало проблема постављање заставе и коначно су се појавили испод или на дну испод Навбар огласа.

Превод избор и рад је било фантастично, а онда одједном оглас и заставе нестао.

Ја онемогућио производ, ништа није десило, још увек недостаје оглас. Онда сам унинсталед производ, и даље се ништа није десило, не оглас. Уклонио сам све фајлове везане производ. Сада имам поново свој оглас.

Свака сугестија це бити веома цењена.

Хвала,
Мат Олиеман
мицоцкпит.орг

vBET
13-01-10, 23:55
Веома чудно, али ако још увек имао проблем са огласима након вБЕТ је онемогућено то значи да то није била кривица вБЕТ (мод не ради ништа када је онемогућен - Енглисх брине о томе). Посебно да ради на почетку и само зауставио у неко време (као што сам схватио).

Да ли можете да репродукује то? Молимо вас да инсталирате вБЕТ поново и реци да ли то понови?

То може бити неки привремени проблем са коришћењем услуге АдСенсе.

Matt Olieman
14-01-10, 00:04
То је оно што сам и ја мислио. Да ли никаквог смисла, зато сам питао. Ја ћу се поново сутра ујутру (моје време). Ја ћу вас обавестити шта се дешава.

Хвала,
Мат Олиеман
мицоцкпит.орг

vBET
14-01-10, 00:10
Велики:) То да ће поновити тек након вБЕТ поново онда ће изгледати ближе да:)

Matt Olieman
14-01-10, 15:31
Добра вест, инсталирајте је добро и без грешке. До сада је после око сат времена тестирања, без губитака у оглас:)

Мрзим овај део .... АЛИ,

1. Приметила сам да је прилично споро, а не брзо као што је на овом сајту. Ја би требало да је надоградња карактеристика:)

2. Сам наћи неке аномалије у форуму категорије, сам тестирао са ИЕ8 и Цхроме. Оба имају различите аномалије.

3. Да ли је НавБар дугме доступан само у вБЕТ 3.3.

Молимо Вас да погледате МиЦоцкпит.орг тестирање - Почетна (хттп://ввв.мицоцкпит.орг/флтсимтест/)

Ако желите да копају дубље, јавите ми путем е-маила, такође ће бити драго да бета теста вБЕТ 3.3. на мом тесту сајту.

vBET
14-01-10, 16:17
1. Бесплатна верзија је спорији. вБЕТ 3.к се плаћа и то је више оптимизована.
2. Отворите нову тему за ово и описују га
3. Ако мислите падајућег менија са заставама - онда да.

Имајте на уму да вБЕТ 3.3.0 неће бити спреман за вБ4. Плаћени верзија вБЕТ ће бити спреман за вБ4 у марту.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Languages translations supported by vBET 4.10.1