Виев Фулл Версион: Сви огласи нестају, потребна помоц:)
Matt Olieman
13-01-10, 23:16
Инсталирао сам најновију верзију 2.4.1 на мом тесту сајту. Имао сам мало проблема постављање заставе и коначно су се појавили испод или на дну испод Навбар огласа.
Превод избор и рад је било фантастично, а онда одједном оглас и заставе нестао.
Ја онемогућио производ, ништа није десило, још увек недостаје оглас. Онда сам унинсталед производ, и даље се ништа није десило, не оглас. Уклонио сам све фајлове везане производ. Сада имам поново свој оглас.
Свака сугестија це бити веома цењена.
Хвала,
Мат Олиеман
мицоцкпит.орг
Веома чудно, али ако још увек имао проблем са огласима након вБЕТ је онемогућено то значи да то није била кривица вБЕТ (мод не ради ништа када је онемогућен - Енглисх брине о томе). Посебно да ради на почетку и само зауставио у неко време (као што сам схватио).
Да ли можете да репродукује то? Молимо вас да инсталирате вБЕТ поново и реци да ли то понови?
То може бити неки привремени проблем са коришћењем услуге АдСенсе.
Matt Olieman
14-01-10, 00:04
То је оно што сам и ја мислио. Да ли никаквог смисла, зато сам питао. Ја ћу се поново сутра ујутру (моје време). Ја ћу вас обавестити шта се дешава.
Хвала,
Мат Олиеман
мицоцкпит.орг
Велики:) То да ће поновити тек након вБЕТ поново онда ће изгледати ближе да:)
Matt Olieman
14-01-10, 15:31
Добра вест, инсталирајте је добро и без грешке. До сада је после око сат времена тестирања, без губитака у оглас:)
Мрзим овај део .... АЛИ,
1. Приметила сам да је прилично споро, а не брзо као што је на овом сајту. Ја би требало да је надоградња карактеристика:)
2. Сам наћи неке аномалије у форуму категорије, сам тестирао са ИЕ8 и Цхроме. Оба имају различите аномалије.
3. Да ли је НавБар дугме доступан само у вБЕТ 3.3.
Молимо Вас да погледате МиЦоцкпит.орг тестирање - Почетна (хттп://ввв.мицоцкпит.орг/флтсимтест/)
Ако желите да копају дубље, јавите ми путем е-маила, такође ће бити драго да бета теста вБЕТ 3.3. на мом тесту сајту.
1. Бесплатна верзија је спорији. вБЕТ 3.к се плаћа и то је више оптимизована.
2. Отворите нову тему за ово и описују га
3. Ако мислите падајућег менија са заставама - онда да.
Имајте на уму да вБЕТ 3.3.0 неће бити спреман за вБ4. Плаћени верзија вБЕТ ће бити спреман за вБ4 у марту.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):