PDA

Zobacz pełną wersję: Rozwiązany /A/ dziwne katalogu tworzony przed przepisany adresy URL

wknightm
25-02-12, 00:20
Hej Faceci,

Szybkie pytanie. Po włączeniu VBET4 wraz z VBSEO adresów URL wydaje się zostać przepisana z example.com/forums/a/thread-title.html (I don't want to), ale także VBSEO tworzy example.com/forums/subforum-name/thread-title.html, który to, czego chcę. To zasadniczo tworzy 2 różnych stronach tego PS Google, a w moim statystykę sieci web widać słowa kluczowego ruchu albo lub. Jestem przekonana, to wynikiem jest duplikat treści i mogą podlegać sankcjom w tym celu w SE.

Tak mogę wyłączyć VBET i adresy URL Przetłumacz zatrzymana, są dostarczane, ale oddly tekst poprawiony /a/ nadal jest dostarczanie pełne strony z zawartością.

I looked w htaccess i usunąć niczego związanych z VBET zbyt. Problem nie ustąpi.

Czy jest coś jeszcze mogą próbować dokonać dostarczania zatrzymania Zarząd zawartości tej strony /a/ przepisany?

Dzięki: D

r.dziadusz
25-02-12, 15:55
Hi!
Może pan mi pokazać adres url z '/ a /' <- lub jest to po prostu lang tagu tj de /?

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages supported by vBET Translator 4.10.1