מחשב כף יד

צפה בגרסא המלאה: נפתר מדריך /a/ מוזר להיות שנוצרו לפני שוכתב כתובות Url

wknightm
25-02-12, 00:20
היי חבר'ה,

שאלה מהירה. לאחר הפעלת VBET4 יחד עם VBSEO נראה כתובות url ייכתב מחדש עם example.com/forums/a/thread-title.html (אני לא רוצה את זה) אבל גם VBSEO יוצר את example.com/forums/subforum-name/thread-title.html שהוא מה שאני רוצה. זו למעשה יוצרת 2 עמודים שונים זה רואה Google ו סטטיסטיקה האינטרנט שלי אני רואה את התעבורה מילת מפתח אחת או. אני בטוח זה הנובע תוכן כפול, ייתכן נענש בשל כך של דרום.

לכן, השבתתי VBET כתובות ה-url תרגם עצר מועברות אך, משונה שכתוב /a/ עדיין המוסר עמודים מלאים בתוכן.

הסתכלתי על htaccess ונמחקה -כל דבר שקשור VBET מדי. הבעיה נמשכת.

האם יש משהו אחר שבאפשרותך לנסות כדי להפוך את לוח הפסקת אספקת תוכן לדפים /a/ לשכתב זה?

תודה: D

r.dziadusz
25-02-12, 15:55
היי!
אתה יכול להראות לי כתובת url עם '/ /' <- או זהו תג לאנג פשוט כלומר/דה /?

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations delivered by vB Enterprise Translator 4.10.1