PDA

Zobacz pełną wersję: wielu lang forum

yak983
23-09-10, 14:21
Witam mam 1 forum napisać w języku więcej

forum lang 1
sub forum lang 1
sub forum lang 1
sub forum lang 1

forum lang 2
sub forum lang 2
sub forum lang 2
sub forum lang 2

Mam spróbować vBET Darmowe i muszę wybrać 1 forum języka i stwarza to problem do dyskusji innego języka .. w wersji Pro mogę wybrać język forum o forum i forum sub?

vBET
24-09-10, 15:20
No niestety w tym vBET chwili zakłada, że forum jest 1 główny język. Możesz wprowadziła pewne zmiany, które pozwolą na obsługę swoim forum z vBET wersji Pro (płatnej), jeszcze domyślnie nie będzie działać prawidłowo.

Co można zrobić mając w wersji Pro jest ustawienie jednego z języków forum jako głównego języka. I na 2 jeden wystarczy zmodyfikować wszystkie istniejące wiadomości w innym języku i nieprzezroczyste tych w lang i bbcodes langtitle. W ten sposób swoim forum naprawdę mają tylko jednego głównego języka i wszystkie wiadomości w 2 język będzie zaznaczone, że wąż jest w innym języku. Więc vBET przełoży wszystko odpowiednio potem.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations delivered by vB Enterprise Translator 4.10.1