PDA

View Full Version: multi lang forums

yak983
23-09-10, 14:21
Labdien, man ir 1 forumā rakstīt citas valodas

forums lang 1
sub forum lang 1
sub forum lang 1
sub forum lang 1

forums lang 2
sub forum lang 2
sub forum lang 2
sub forum lang 2

Man ir mēģināt Vbet Free un man ir jāizvēlas 1 forumā valodu, un tas rada problēmu uz citu valodu diskusija .. ar Pro versiju es varu izvēlieties forums valodas forumā, un sub forumā?

vBET
24-09-10, 15:20
Nē Diemžēl šobrīd vBET paredz, ka forumā ir 1 galvenā valoda. Jūs varat veikuši dažas izmaiņas, kas ļaus Jums rīkoties ar savu forumu ar vBET pro versija (apmaksāts), tomēr pēc noklusējuma tas nedarbosies pareizi.

Ko jūs varat darīt ar pro versiju, lai noteiktu vienu no jūsu forumā valodu kā galveno valodu. Un uz vienu 2. tikai mainīt visu esošo ziņas citā valodā un nepārskatāms tiem lang un langtitle bbcodes. Tādā veidā jūsu forums tiešām ir tikai viens galvenais valodu un visu 2. valodā ziņojumi tiks atzīmēti, ka šļūtenes ir citā valodā. Tātad vBET tulkos viss atbilstoši tam.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Multilingual forum supported by vBET Translator 4.10.1