View Full Version: Одбиени "Избери ги сите / ништо" во конфигурација
Здраво
Јас навистина го мразам да кликнете 150 полиња кога синхронизирајте сите јазици освен 2
Ве молиме да се направи "Избери сите" / "Деселектирај" опција во подесувањата на ACP
Ви благодариме
StarBuG
Ова може да биде незгодно, бидејќи панелот со опции е автоматски генерирана преку мрежата!.
Забележете дека ако го исклучите јазик е доволно за да го направи тоа во едно место само (кеш не ќе работи за кои не се поддржани јазик и знамиња за корисниците можат да бидат само подмножество на поддржани од нив). Значи, ако сакате да ја поддржите само 2 јазици тоа е навистина доволно да се направи 50 кликне не 150.
Исто така - ова е се што некогаш и да ја оставиш за долго време, па сметаме дека тоа не е реално подобрување за да додадете оваа опција. Како што пишува на почетокот - во мрежата! Генерира овие страници и што бара промени навистина значи да се избегне vBulletin конфигурација моторот и пишуваме нашите сопствени гледишта за секоја конфигурација страница.
Толку ми е жал, но во овој момент ние го одбиваме ова барање. Ако знаете било современи кој поддржува такво нешто на мајчин vBulletin својства страница - ги споделите со нас. Можеби има нешто што ни недостига, но во овој момент се чини многу напор и навистина маргиналната употреба.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):