View Full Version: Atrisinātas Paldies par vbet bet es paziņojums daži dīvaina problēma ar cmps_index lapa
symbianist
15-06-10, 14:28
Paldies par vbet bet es paziņojums daži dīvaina problēma ar cmps_index lapā.
Man ir mana cmps_index.php pag pārdēvēta par bindex.php. Bet, kad es cenšos noklikšķiniet trnalstor piemēram arabic, tas rāda samazināt saites, piemēram,
www.mywebsite.com / ar / b
kuru uzskata, ka būtu
www.mywebsite.com / ar / bindex.php
Un tas ir vienāds visām tulkojumu. Ko man darīt, lai noteikt šo kļūdu. paldies jau iepriekš.
vBET izcirtņi index.php no URL - tas ir iemesls, kāpēc jums ir šī problēma. Lai ātri noteikt, lūdzu:
1. Rediģēt failu / includes / vbenterprisetranslator_functions_url.php
2. Find:
if (false !== strpos($address, 'index.php') && false === strpos($address, '/archive/')) {
$address = str_replace('index.php','',$address);
}
2. Aizstāt ar:
if (false !== strpos($address, '/index.php') && false === strpos($address, '/archive/')) {
$address = str_replace('/index.php','/',$address);
}
Lūdzu, apstipriniet, tas palīdz. Mēs arī to nākamo atbrīvošanu, lai jūs būt mierīgs par to laikā atjauninājumiem:)
symbianist
16-06-10, 10:25
Es kļūdos. Tas ir oriģināls index.php pārdēvēta bindex.php un mans cmps_index.php ir index.php.
Mana tulkotāju index.php (sākotnēji cmps_index.php), šķiet, darbojas labi, bet bindex.php (sākotnēji index.php) nedarbojas.
Un es nevaru atrast šo kodu / includes / vbenterprisetranslator_functions_url.php
if (false == strpos! ($ adrese "index.php") & & viltus === strpos ($ adrese "/ arhīvs /")) {
$ Adrese = str_replace ('index.php','',$ adrese);
}
Tas, kas man ir / includes / vbenterprisetranslator_functions_url.php
if ($ indekss = strpos ($ adreses, 'index.php')) {
$ Adrese = str_replace ('index.php','',$ adrese);
}
Lūdzu, atbildiet asap.
OK - šo kodu, kas jums atrast ir viens. Es jums devu kodu no versijas netiek atbrīvota yet. Bet nelietojiet to - jo šis jautājums ir kaut kas cits, ka jūs aprakstīts pirmajā vietā.
Par nopietnu problēmu. Pirmais - pārliecinieties, ka tas netiek darīts ar kādu vBSEO iestatījumus (piemēram, pasūtījuma pārrakstīt vai kaut ko).
Kad jūs būsiet pārliecināti, ka tas nav vBSEO, tad lūdzu PM savu forumu URL un piekļuves informāciju par Admin CP, vBSEO CP un FTP - mums būs, lai pārbaudītu to uz vietas.
Jo tas devās uz PM - apstiprināt var izdot būt slēgts?
Nekādu apstiprinājumu - noslēguma jautājums. Gadījumā, ja tas joprojām ir aktīvs, lūdzu, atbildiet šeit, un tas tiks atkārtoti.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):