מחשב כף יד

צפה בגרסא המלאה: נפתר תודה על vbet אבל אני שם לב כמה מוזר בעיה עם דף cmps_index

symbianist
15-06-10, 14:28
תודה על vbet אבל אני שם לב כמה מוזר בעיה עם דף cmps_index.
יש לי pag cmps_index.php שלי שונה ל bindex.php. אבל כאשר אני מנסה ללחוץ על trnalstor למשל ערבית, זה מראה קישור לחתוך כמו

www.mywebsite.com / ar / b
אשר לכאורה להיות

www.mywebsite.com / ar / bindex.php

וזה אותו הדבר עבור כל תרגום. מה עלי לעשות כדי לתקן שגיאה זו. תודה מראש.

vBET
15-06-10, 17:35
vBET חתכים index.php מ URL - כלומר למה יש לך בעיה זו. עבור תיקון מהיר בבקשה:
1. עריכת קובץ / כולל / vbenterprisetranslator_functions_url.php
2. מצא:

if (false !== strpos($address, 'index.php') && false === strpos($address, '/archive/')) {
$address = str_replace('index.php','',$address);
}

2. החלף ב:

if (false !== strpos($address, '/index.php') && false === strpos($address, '/archive/')) {
$address = str_replace('/index.php','/',$address);
}

נא לאשר זה עוזר. אנו לכלול אותו לשחרר הבא כך תוכל להיות רגוע בקשר לזה במהלך העדכונים:)

symbianist
16-06-10, 10:25
אני טועה. זהו index.php המקורי שמם כדי bindex.php ו cmps_index.php שלי להיות index.php.
המתורגמן שלי index.php (במקור cmps_index.php) נראה עובד בסדר גמור, אבל bindex.php (index.php במקור) לא עובד.

ואני לא יכול למצוא את זה קודים / כולל / vbenterprisetranslator_functions_url.php

אם (שקר! == strpos ($ כתובת 'index.php') & & שווא === strpos ($ כתובת, "/ ארכיון /")) {
כתובת $ = str_replace ("index.php כתובת','',$);
}

זה מה שיש לי / כולל / vbenterprisetranslator_functions_url.php

אם ($ = מדד strpos ($ כתובת, "index.php")) {
כתובת $ = str_replace ("index.php כתובת','',$);
}

נא להגיב בהקדם האפשרי.

vBET
16-06-10, 20:08
בסדר - קוד זה שבו אתה נמצא הוא אחד. נתתי לך קוד מהגירסה לא שוחרר עדיין. אבל לא משתמשים בו - כי הבעיה היא משהו אחר שתיארת במקום הראשון.

על בעיה אמיתית. ראשית - לוודא שזה לא נעשה על ידי כמה הגדרות vBSEO (כמו לשכתב משהו אישית או).

מתי תהיה בטוח שזה לא שכחת, אז אנא PM כתובת הפורום ופרטים גישה Admin CP, vBSEO CP ו-FTP - נצטרך לבדוק את זה על המקום.

vBET
05-07-10, 07:41
כי זה הלך PM - כדי לאשר בעיה יכול להיות סגור?

vBET
07-08-10, 11:56
אין אישור - הנושא הסגירה. בכל מקרה אם הוא עדיין פעיל נא להגיב כאן וזה יהיה מחדש.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations made by vBET 4.10.1