PDA

Επιστροφή στο Forum: Solved Ευχαριστώ για vbet αλλά παρατηρώ κάποιο περίεργο πρόβλημα με cmps_index σελίδα

symbianist
15-06-10, 14:28
Ευχαριστώ για vbet αλλά παρατηρώ κάποιο περίεργο πρόβλημα με cmps_index σελίδα.
Έχω PAG cmps_index.php μου μετονομάστηκε σε bindex.php. Αλλά όταν προσπαθώ να κάνετε κλικ στο trnalstor για παράδειγμα, Αραβικά, αυτό δείχνει μια σύνδεση συντόμευσης όπως αυτό του

www.mywebsite.com / ar / b
η οποία υποτίθεται ότι θα

www.mywebsite.com / ar / bindex.php

Και είναι ίδια για όλους τους μετάφραση. Τι πρέπει να κάνω για να διορθώσετε αυτό το σφάλμα. ευχαριστώ εκ των προτέρων.

vBET
15-06-10, 17:35
vBET περικοπές index.php από URL - αυτός είναι ο λόγος που έχετε αυτό το ζήτημα. Για γρήγορη λύση παρακαλώ:
1. Επεξεργαστείτε το αρχείο / includes / vbenterprisetranslator_functions_url.php
2. Αναζήτηση:

if (false !== strpos($address, 'index.php') && false === strpos($address, '/archive/')) {
$address = str_replace('index.php','',$address);
}

2. Αντικαθίσταται από:

if (false !== strpos($address, '/index.php') && false === strpos($address, '/archive/')) {
$address = str_replace('/index.php','/',$address);
}

Επιβεβαιώστε ότι δεν θα βοηθήσει. Εμείς θα το συμπεριλάβει στην επόμενη έκδοση έτσι ώστε να είστε ήρεμος γι 'αυτό κατά τη διάρκεια ενημερώσεις:)

symbianist
16-06-10, 10:25
Κάνω λάθος. Είναι το αρχικό index.php μετονομαστεί σε bindex.php και cmps_index.php μου να index.php.
Μεταφραστής μου στο index.php (αρχικά cmps_index.php) φαίνεται ότι λειτουργούν καλά, αλλά το bindex.php (αρχικά index.php) δεν λειτουργεί.

Και δεν μπορώ να βρω αυτό κωδικούς στο / includes / vbenterprisetranslator_functions_url.php

αν (ψευδής! == strstr ($ διεύθυνση, "index.php") & & ψευδείς === strstr ($ διεύθυνση, '/ archive /')) {
$ Address = str_replace ('index.php διεύθυνση','',$)?
}

Αυτό είναι που έχω στο αρχείο / includes / vbenterprisetranslator_functions_url.php

if ($ δείκτης = strstr ($ διεύθυνση, "index.php")) {
$ Address = str_replace ('index.php διεύθυνση','',$)?
}

Απαντήστε το συντομότερο δυνατόν.

vBET
16-06-10, 20:08
OK - Ο κωδικός αυτός που θα βρεθεί είναι αυτή. Σας έδωσα τον κωδικό από την έκδοση δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη. Αλλά μην το χρησιμοποιήσετε - επειδή το ζήτημα είναι κάτι άλλο που θα περιγράφεται στην πρώτη θέση.

Σχετικά με πραγματικό ζήτημα. Πρώτα - να βεβαιωθείτε ότι δεν γίνεται από ορισμένες ρυθμίσεις vBSEO (όπως το έθιμο ξαναγράψει ή κάτι τέτοιο).

Όταν θα είστε βέβαιοι ότι δεν είναι vBSEO, τότε παρακαλούμε μμ URL φόρουμ σας και λεπτομέρειες για την πρόσβαση διαχειριστή CP, vBSEO CP και FTP - θα πρέπει να ελέγξετε με τον τόπο.

vBET
05-07-10, 07:41
Επειδή πήγε στην μμ - να επιβεβαιώσει μπορεί να κλείσει το θέμα;

vBET
07-08-10, 11:56
Δεν επιβεβαίωση - θέμα το κλείσιμο. Σε περίπτωση που, αν είναι ακόμα ενεργό απαντήστε εδώ και θα είναι εκ νέου.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations supported by vBET Translator 4.10.1