PDA

View Full Version: Problēma ar iepirkšanu vBET

RootShell
21-02-10, 00:03
Hi Admin,

es gribēju nopirkt Professional Edition, lai uzlabotu no vienas lite, bet es esmu no Marokas, un mēs nevaram sūtīt naudu ārpuses, jo manā valstī ir nepietiekams developped.
Paypal, 2Checkout, Alertpay, Moneybookers **********. (Visi ir problēmas ar Marokas valstīs un citās valstīs arābu: ()
I izveidojis savu uzņēmumu, lai būtu iespēja nosūtīt naudu ārā, bet nepieciešamais budžets ir daudz lielāks nekā faktiskais man ir.
ir kāds veids, kā maksāt to tiešsaistē?
Best Regards.

vBET
21-02-10, 11:48
Vai Western Union strādā jūsu valstī? Kā jūs maksājat par vBulletin? Vai jūs lūgt kādu draugu no citas valsts, lai samaksātu par jums un dot viņam naudu atpakaļ kaut kādā veidā?

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations by vB Enterprise Translator 4.10.1