PDA

View Full Version: vBET 4,0 varbūt ne tik drīz

vBET
19-02-10, 15:01
Hi.

Godīgi mēs bijām gatavi šodien par atbrīvošanu vBET4.0.0 Ir viens bet - tas tika testēts uz vBulletin4.0.1 pirms ražošanas, mēs, kas ātrā testa saskaņā ar 4.0.2 un šķiet, ka notiek pilnīga putru ar URL (redirections un kodēšana).

Tātad šobrīd mēs par vBulletin4.0.2 vBET4.0.0 tuning, un pastāv iespēja, ka mums būs jāgaida izlaist līdz vB4.0.3 - mēs atklāt nopietnas bug in vB4.0.2, kas neatbilst ļauj atbrīvot tagad (Piemērot Canonical URL "stingrs" - nestrādā IE un Opera - lielākais Latvijas datorgrafikas forums vortāls - projekti (http://www.vbulletin.com/forum/project.php?issueid=36408)).

Varbūt mēs strādāsim ar mūsu pašu risinājumu mēģina nākt apiet šo jautājumu, ja mēs atrisinātu citas URL jautājumiem, kas parādās vB4.0.2

krisp
22-02-10, 00:11
Tie noteica 250 bugs jaunāko versiju! Es varu iedomāties tās ir diezgan grūti deveolping visaptverošu mod, ja tie varbūt 700-800 koda izmaiņas pirmajos 4-5 mēnešus dzīves cikla 4 vBulletin. Mana stratēģija nav pieskarties vBulletin 4 vairākus mēnešus anyway.

Smiggy
22-02-10, 17:59
Tie noteica 250 bugs jaunāko versiju! Es varu iedomāties tās ir diezgan grūti deveolping visaptverošu mod, ja tie varbūt 700-800 koda izmaiņas pirmajos 4-5 mēnešus dzīves cikla 4 vBulletin. Mana stratēģija nav pieskarties vBulletin 4 vairākus mēnešus anyway.

Es pilnīgi piekrītu.

Es plānoju, lai stick ar 3,8 uz ilgu laiku vēl.

Būtībā 4 VB nekad netiks GOLD, ja jūs uzskatāt produkts jums bija pirms atjaunošanu (3,8), un kā visas šīs jaunās kļūdas ir retrospektīvi, kas ietekmē citas noklusējuma funkcijas vB, ja tie nav pat pieskāries, ar to es domāju nekādas izmaiņas kods.

Nr win situācija, tāpēc tas ir par 3,8. : D

vBET
22-02-10, 23:19
Jā, tas ir sāpes, lai nodrošinātu programmatūras atkarībā kaut kas nav ļoti stabils kods ...

Anyway - pēc dažām dienām testu un atrast un labot dažus jautājumus, un arī atrast dažas problēmas, kas jānovērš līdz vB komanda, kā VB kļūdu mēs domājam, mēs esam gatavi beta release. Tas nebūs iespējams aiziet no beta stadijā, kamēr VB4 nebūs GOLD, bet lielākā daļa lietas notiek labi, un daudzi cilvēki gaida vBET4.0 Tāpēc es domāju, ka mēs esam gatavi par to, cik mēs varam būt šo situāciju;)

dacho
04-03-10, 18:55
Lai gan mēs visi vēlētos, sirsnīgs sistēma VB4, pacietīgi gaidīt, kamēr tur gribētu salabot darbosies pareizi .... Mirklis ilgāk nekā VB4 es nevarētu ieteikt, lai pārvietotos yet. Man nebija taisnība I did uzlabot savu sistēmu līdz 4: (

vBET
05-03-10, 00:30
Lai gan mēs visi vēlētos, sirsnīgs sistēma VB4, pacietīgi gaidīt, kamēr tur gribētu salabot darbosies pareizi .... Mirklis ilgāk nekā VB4 es nevarētu ieteikt, lai pārvietotos yet. Man nebija taisnība I did uzlabot savu sistēmu līdz 4: (

Jā - es pieņemu, ka ne visi mīl vBulletin 4;) Bet mums vēl ir klienti, kuri vēlas vBET 4 vBulletin tāpēc mēs arī tā:)

shikeren
14-03-10, 17:13
Strauji pieaug, degvielas, cerot darīt informāciju par SEO

vBET
14-03-10, 18:06
Strauji pieaug, degvielas, cerot darīt informāciju par SEO

Nemaz:) Lūdzu, atcerieties, ka mēs neesam padarot to no nulles - mums jau darbojas, labi pārbaudītas kods, kas mums tikko bija, lai integrētu ar jauno versiju vB:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
vBET 4.10.1 supports automatic translations