مشاهده نسخه کامل : فعال تصدی 4.0 شاید نه خیلی زود
سلام.
راستش ما آماده بودند امروز برای آزادی vBET4.0.0 یکی وجود دارد ، اما -- آن را در vBulletin4.0.1 قبل از تولید مورد آزمایش قرار گرفت تست سریع کمتر از 4.0.2 ساخته شده و به نظر می رسد که ظروف سرباز یا مسافر کل با URL ها (تاییدیه و پشتیبانی می کند) وجود دارد.
در حال حاضر ما در حال تنظیم vBET4.0.0 برای vBulletin4.0.2 و امکان است که ما باید با انتشار صبر کنید تا vB4.0.3 وجود دارد -- ما کشف اشکال جدی در vB4.0.2 که می کند اجازه می دهد تا ما را به آزادی (اجرای کنونیکال URL 'اکید' -- صفحه اصلی انجمن -- -- پروژه ها (http://www.vbulletin.com/forum/project.php؟issueid=36408)) برای اینترنت اکسپلورر و اپرا کار نمی کند.
شاید ما در راه حل خود ما در تلاش برای آمدن دور این موضوع اگر مسائل مربوط به URL های دیگر که به نظر می رسد در vB4.0.2 ما را حل کند کار می کنند
آنها 250 باگ در آخرین نسخه ثابت! من می توانم تصور آن نسبتا سخت و دشوار deveolping وزارت دفاع جامع اگر آنها را شاید 700-800 تغییر کد را در طول 4-5 ماه اول از چرخه عمر از اصلی 4. استراتژی من این است نه لمس اصلی 4 برای چند ماه به هر حال.
آنها 250 باگ در آخرین نسخه ثابت! من می توانم تصور آن نسبتا سخت و دشوار deveolping وزارت دفاع جامع اگر آنها را شاید 700-800 تغییر کد را در طول 4-5 ماه اول از چرخه عمر از اصلی 4. استراتژی من این است نه لمس اصلی 4 برای چند ماه به هر حال.
من کاملا موافقم.
من قصد دارم با 3.8 چوب برای مدت طولانی رتبهدهی نشده است.
کد vB 4 در اصل هرگز خواهد شد GOLD زمانی که شما در نظر محصول را قبل از ارتقاء به حال شده است (3.8) و چگونه تمام این اشکالات جدید به صورت گذشته نگر موثر بر دیگر ویژگی های پیش فرض های vB زمانی که آنها حتی نمی لمس شده است ، که منظور من هیچ تغییری در کد.
هیچ وضعیت پیروزی پس از آن همه چیز در مورد 3.8. : D
بله درد به ارائه نرم افزار با توجه به چیزی نه چندان پایدار در کد می باشد...
به هر حال -- پس از چند روز از آزمایش و پیدا کردن و اصلاح مسائل چند ، و همچنین پیدا کردن مسائل چند که به تیم های vB توان به عنوان باگ های vB ما فکر می کنیم ما آماده هستیم برای آزادی بتا اصلاح است. خواهد بود امکان پذیر نمی باشد به بیرون رفتن از مرحله بتا به عنوان طولانی به عنوان vB4 GOLD نخواهد بود ، اما بیشتر همه چیز خوب پیش میرود و بسیاری از مردم در انتظار برای vBET4.0 ، بنابراین من فکر می کنم ما آماده هستیم که برای آن به همان اندازه که ما می تواند در این وضعیت ؛)
اگر چه همه ما آرزوی یک سیستم دلچسب VB4 ، صبر تا زمان خواهم ثابت وجود دارد آن را به درستی کار خواهد کرد.... لحظه ای طولانی تر از VB4 به من نشان می دهد به حرکت است. من اشتباه بود من ارتقاء سیستم من به 4 : (
اگر چه همه ما آرزوی یک سیستم دلچسب VB4 ، صبر تا زمان خواهم ثابت وجود دارد آن را به درستی کار خواهد کرد.... لحظه ای طولانی تر از VB4 به من نشان می دهد به حرکت است. من اشتباه بود من ارتقاء سیستم من به 4 : (
بله -- فرض کنیم که همه را دوست دارد اصلی 4) اما ما هنوز هم پس از آن ما به مشتریانی که می خواهد فعال تصدی برای اصلی 4 :)
سرعت در حال رشد ، سوخت و امید به اطلاعات مربوط به SEO
سرعت در حال رشد ، سوخت و امید به اطلاعات مربوط به SEO
) لطفا به یاد داشته باشید که ما آن را از ابتدا ساختن نیست -- ما در حال حاضر کار می کند ، کد و تست شده که ما فقط تا به حال برای ادغام با نسخه جدیدی از کد vB : : نه در همه)
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):