PDA

View Full Version: Atrisinātas Pāreja no vbSEO līdz dbSEO

pcam
24-12-13, 17:18
Ar Modi invalīdiem:

Brīdinājums: Piešķirot atgriezto vērtību jaunu atsauci ir novecojusi,.../includes/init.php(351): 139 rindā būtu kods eval)
Nav iespējams pievienot sīkdatnes, galvene, kas jau nosūtīti.
Fails: /var/ www/site.com/ forum/includes/class_core.php
Rinda: 5755

Ar Modi aktivizē/aizmugurē:

Brīdinājums: Piešķirot atgriezto vērtību jaunu atsauci ir novecojusi,.../includes/init.php(351): 139 rindā būtu kods eval)

Brīdinājums: Atsaucoties uz līnijas 851.../includes/vbenterprisetranslator_functions_hooks.php, jāpiešķir tikai mainīgie

Darbojas nginx, tāpēc es mēģināju:

(bez;
pārrakstītu ^ / forums/((urllist|sitemap_). * /. (XML|txt)(/.gz)?)pēdējā$ /forums/vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1;)

pārrakstītu ^ / forums/(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|your|vi|cy|yi) / $ /forums/vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1 & novirzīta = / forumi/pēdējā;
pārrakstītu ^ / forums/(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|your|vi|cy|yi)/(.*)? $ /forums/vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1 & novirzīta = / forumi / $2 pēdējās;

Šķiet, ka man ir nepieciešams nodot pārraksta uz dbSEO un vBET, kā to darīt?

Man jau ir līdzīgi noteikumi:

if (!-e $ request_filename) {
pārrakstīt ^ / forumos /(.*)$ / forums / vbenterprisetranslator_seo.php pagājušajā;
}

}

if ($ request_filename ~ "\\. php $") {
pārrakstīt ^ / forumos /(.*)$ / forums / vbenterprisetranslator_seo.php pagājušajā;
}

bet norādot dbseo pēdējās;

Pašreizējā nginx config:

vietu /forum/ {

try_files $uri $uri / /forum/dbseo.php?$args;

pārrakstīšana
^ / forumi / (af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko$
/Forums/vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1 & novirzīta = / forumi/pēdējā;
pārrakstīšana
^ / forumi / (af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko$
/Forums/vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1 & novirzīta = / forumi / $2 pēdējās;

Ja ($request_uri ~ * ^ / forums/mobiquo) {
pārtraukuma;
}

Ja (-f $request_filename) {
beidzas 30. d;
pārtraukuma;
}

if ($ request_filename ~ "\\. php $") {
pārrakstītu ^ (pēdējais /forum/.*)$ /forum/dbseo.php;
}

if (!-e $ request_filename) {
pārrakstītu ^ / forum/(.*)$ /forum/dbseo.php pēdējais;
}

}
}

Lūdzu palīdziet palīdzību

Marcin Kalak
27-12-13, 15:17
Mēģiniet izslēgt brīdinājumus vB (vairāk info) displeju. (http://www.vbulletin.com/forum/forum/vbulletin-announcements/vbulletin-announcements_aa/4000121-vbulletin-4-2-2-full-has-been-released?p=4000466#post4000466)

pcam
27-12-13, 21:48
I'm sorry bet tas nešķiet kā risinājums man. Šie brīdinājumi var sniegt vērtīgu ieskatu arī citās jomās. Varētu lūdzu palīdzēt noteikt šo saderību?

Marcin Kalak
30-12-13, 12:16
Mēs mainīt kodu un nākamā release mūsu kods neizraisīs brīdinājumu jaunāko versiju VB Šīs pārmaiņas ir pārāk daudz, lai tos ātri novērst. Brīdinājumi nedrīkst ietekmēt rezultātus. Saiti, kuru man deva jums ir oficiālo risinājumu vB nerādīt brīdinājumu. Brīdinājumu izsniegšana attiecas visas plugins jaunāko VB
vBET šobrīd atbalsta vBSEO un draudzīgs url. Mēs šobrīd neatbalstām dbSEO. Jūs varat mainīt noteikumus, bet mēs nevaram garantēt, ka dbSEO netiks darīt redirects vai citi pārsteigumi - vBET nav integrēti un testē ar dbSEO.
Es jums iesakām izmantot bezmaksas, iegultās draudzīgs url vb

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Thanks to vBET 4.10.1 you can enjoy automatic translations