pcam
24-12-13, 17:18
Ar Modi invalīdiem:
Brīdinājums: Piešķirot atgriezto vērtību jaunu atsauci ir novecojusi,.../includes/init.php(351): 139 rindā būtu kods eval)
Nav iespējams pievienot sīkdatnes, galvene, kas jau nosūtīti.
Fails: /var/ www/site.com/ forum/includes/class_core.php
Rinda: 5755
Ar Modi aktivizē/aizmugurē:
Brīdinājums: Piešķirot atgriezto vērtību jaunu atsauci ir novecojusi,.../includes/init.php(351): 139 rindā būtu kods eval)
Brīdinājums: Atsaucoties uz līnijas 851.../includes/vbenterprisetranslator_functions_hooks.php, jāpiešķir tikai mainīgie
Darbojas nginx, tāpēc es mēģināju:
(bez;
pārrakstītu ^ / forums/((urllist|sitemap_). * /. (XML|txt)(/.gz)?)pēdējā$ /forums/vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1;)
pārrakstītu ^ / forums/(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|your|vi|cy|yi) / $ /forums/vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1 & novirzīta = / forumi/pēdējā;
pārrakstītu ^ / forums/(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|your|vi|cy|yi)/(.*)? $ /forums/vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1 & novirzīta = / forumi / $2 pēdējās;
Šķiet, ka man ir nepieciešams nodot pārraksta uz dbSEO un vBET, kā to darīt?
Man jau ir līdzīgi noteikumi:
if (!-e $ request_filename) {
pārrakstīt ^ / forumos /(.*)$ / forums / vbenterprisetranslator_seo.php pagājušajā;
}
}
if ($ request_filename ~ "\\. php $") {
pārrakstīt ^ / forumos /(.*)$ / forums / vbenterprisetranslator_seo.php pagājušajā;
}
bet norādot dbseo pēdējās;
Pašreizējā nginx config:
vietu /forum/ {
try_files $uri $uri / /forum/dbseo.php?$args;
pārrakstīšana
^ / forumi / (af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko$
/Forums/vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1 & novirzīta = / forumi/pēdējā;
pārrakstīšana
^ / forumi / (af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko$
/Forums/vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1 & novirzīta = / forumi / $2 pēdējās;
Ja ($request_uri ~ * ^ / forums/mobiquo) {
pārtraukuma;
}
Ja (-f $request_filename) {
beidzas 30. d;
pārtraukuma;
}
pārrakstītu ^ (pēdējais /forum/.*)$ /forum/dbseo.php;
}
pārrakstītu ^ / forum/(.*)$ /forum/dbseo.php pēdējais;
}
}
}
Lūdzu palīdziet palīdzību
Nav iespējams pievienot sīkdatnes, galvene, kas jau nosūtīti.
Fails: /var/ www/site.com/ forum/includes/class_core.php
Rinda: 5755
Ar Modi aktivizē/aizmugurē:
Brīdinājums: Atsaucoties uz līnijas 851.../includes/vbenterprisetranslator_functions_hooks.php, jāpiešķir tikai mainīgie
Darbojas nginx, tāpēc es mēģināju:
(bez;
pārrakstītu ^ / forums/((urllist|sitemap_). * /. (XML|txt)(/.gz)?)pēdējā$ /forums/vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1;)
pārrakstītu ^ / forums/(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|your|vi|cy|yi) / $ /forums/vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1 & novirzīta = / forumi/pēdējā;
pārrakstītu ^ / forums/(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|your|vi|cy|yi)/(.*)? $ /forums/vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1 & novirzīta = / forumi / $2 pēdējās;
Šķiet, ka man ir nepieciešams nodot pārraksta uz dbSEO un vBET, kā to darīt?
Man jau ir līdzīgi noteikumi:
}
}
}
bet norādot dbseo pēdējās;
Pašreizējā nginx config:
vietu /forum/ {
try_files $uri $uri / /forum/dbseo.php?$args;
pārrakstīšana
/Forums/vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1 & novirzīta = / forumi/pēdējā;
pārrakstīšana
/Forums/vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1 & novirzīta = / forumi / $2 pēdējās;
Ja ($request_uri ~ * ^ / forums/mobiquo) {
pārtraukuma;
}
Ja (-f $request_filename) {
beidzas 30. d;
pārtraukuma;
}
pārrakstītu ^ (pēdējais /forum/.*)$ /forum/dbseo.php;
}
pārrakstītu ^ / forum/(.*)$ /forum/dbseo.php pēdējais;