PDA

مشاهده نسخه کامل : حل mt.character.restriction

pcam
24-12-13, 17:18
با مدها غیر فعال:

هشدار: تعیین مقدار بازگشتی جدید مرجع است در توصیه نمی شود .... / شامل / init.php (351): eval در () 'کد D در خط 139
قادر به اضافه کردن کوکی ها ، هدر قبلا فرستاده شده است.
فایل: / ور / WWW / site.com / انجمن / شامل / class_core.php
خط: 5755

با مدها فعال / پشت در:

هشدار: تعیین مقدار بازگشتی جدید مرجع است در توصیه نمی شود .... / شامل / init.php (351): eval در () 'کد D در خط 139

هشدار: فقط متغیر باید توسط مرجع در .... / شامل / vbenterprisetranslator_functions_hooks.php در خط 851 اختصاص داده

در حال اجرا nginx، بنابراین من سعی کردم:

(بدون.
بازنویسی ^ / انجمن / ((urllist | sitemap_) * \\ (XML |.؟ کلیپ برد چند منظوره) (\\ GZ))؟ $ / انجمن / vbseo_sitemap / vbseo_getsitemap.php نقشه سایت = $ 1 آخرین ؛)

باز نویسی / انجمن / vbenterprisetranslator_seo.php vbet_lang = $ 1 و هدایت می شوید = / انجمن ها / آخرین؟
باز نویسی ؟ 2 / انجمن / vbenterprisetranslator_seo.php vbet_lang = $ 1 و هدایت می شوید = / انجمن / $ آخرین.

به نظر می رسد من نیاز به تصویب بازنویسی به dbSEO و تشکر از زبانهای دیگر، چگونه می توانم انجام این کار؟

من در حال حاضر قوانین مشابه به:

(! - E $ request_filename) {
بازنویسی ^ / انجمن ها / انجمن ها / /(.*)$ vbenterprisetranslator_seo.php تاریخ و زمان آخرین ؛
}

}

($ request_filename ~ "\\. پی اچ پی $") {
بازنویسی ^ / انجمن ها / انجمن ها / /(.*)$ vbenterprisetranslator_seo.php تاریخ و زمان آخرین ؛
}

اما با اشاره به dbseo آخرین.

پیکربندی nginx فعلی:

محل / انجمن / {

try_files $ URI $ URI / / انجمن / dbseo.php $ استدلال میگیرد؛

باز نویسی

/ انجمن / vbenterprisetranslator_seo.php vbet_lang = $ 1 و هدایت می شوید = / انجمن ها / آخرین؟
باز نویسی

؟ 2 / انجمن / vbenterprisetranslator_seo.php vbet_lang = $ 1 و هدایت می شوید = / انجمن / $ آخرین.

اگر ($ REQUEST_URI ~ * ^ / انجمن / mobiquo) {
شکستن ؛
}

اگر (-F $ request_filename) {
منقضی 30D.
شکستن ؛
}

($ request_filename ~ "\\. پی اچ پی $") {
بازنویسی ^ (/ انجمن / *.) $ / انجمن / dbseo.php آخرین.
}

(! - E $ request_filename) {
بازنویسی ^ / انجمن / $ / انجمن / dbseo.php آخرین (*)؛
}

}
}

لطفا کمک کمک

Marcin Kalak
27-12-13, 15:17
سعی کنید خاموش کردن صفحه نمایش هشدار در VB (اطلاعات بیشتر). (http://www.vbulletin.com/forum/forum/vbulletin-announcements/vbulletin-announcements_aa/4000121-vbulletin-4-2-2-full-has-been-released?p=4000466#post4000466)

pcam
27-12-13, 21:48
من متاسفم اما این مثل یک راه حل به من به نظر می رسد نیست. این هشدار می تواند بینش ارزشمندی در زمینه های دیگر ارائه می کنند. ممکن است لطفا کمک حل این سازگاری؟

Marcin Kalak
30-12-13, 12:16
ما این کد را تغییر داد و در نسخه بعدی کد ما یک هشدار در آخرین نسخه های vB ایجاد نمی کند. این تغییرات بسیار زیادی انجام دهید تا آنها را حل سریع است. هشدار از نتایج تاثیر نمی گذارد. لینک که من شما رو به این تالار راه حل رسمی برای نمایش یک هشدار است. موضوع یک هشدار مربوط به تمام پلاگین ها در آخرین VB.
علم و تکنولوژی سیاسی در حال حاضر پشتیبانی وی بی و آدرس پسند. ما در حال حاضر پشتیبانی نمی کند dbSEO. شما می توانید قوانین را تغییر دهید، اما ما نمی تواند تضمین نماید که dbSEO خواهد تغییرمسیر، و شگفتی های دیگر انجام نمی - علم و تکنولوژی سیاسی یکپارچه شده است و تست شده با dbSEO.
من پیشنهاد می کنم شما با استفاده از، آدرس دوستانه جاسازی شده رایگان در VB.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages supported by vBET Translator 4.10.1